Gestul făcut de soțul Andreei Antonescu imediat după ce artista a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Ce a făcut Traian Spark

Traian Spark a decis să vină de urgență în România
Gestul făcut de soțul Andreei Antonescu imediat după ce artista a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Ce a făcut Traian Spark

Andreea Antonescu divorțează de primul ei soț, după mai bine de patru ani de când au decis să meargă pe drumuri separate. Divorțul nu a putut avea loc până acum deoarece Traian Spark este stabilit în Statele Unite.

Traian Spark vine în România să semneze divorțul pentru a o ajuta pe Andreea Antonescu

Traian Spark, stabilit de foarte mulți ani în Statele Unite, vine în România pentru a semna divorțul. El și Andreea Antonescu sunt despărțiți de aproape patru ani, însă până acum despărțirea nu a fost făcută și în acte. Artista declara în luna aprilie a acestui an că speră ca în curând să se încheie totul.

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , spunea Andreea Antonescu pentru click.ro.

Andreea Antonescu este însărcinată în patru luni. Tatăl copilului este Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu este însărcinată în patru luni. Alături de iubitul ei, Victor Vrînceanu, vor deveni în curând părinți. Traian Spark a decis să vină acum în România și să semneze divorțul pentru a o ajuta pe Andreea. Astfel copilul să nu poarte numele fostului soț, ci numele tatălui său.

Situația poate fi însă mai complicată. Potrivit legii din România, copilul conceput în timpul unei căsătorii va purta automat numele fostului soț al mamei, chiar dacă între timp are loc divorțul. Potrivit avocatro.net, există posibilitatea ca tatăl biologic să facă o acțiune în instanță pentru recunoașterea minorului sau, mama și tatăl copilului să se căsătorească înainte de nașterea bebelușului, dacă divorțul de fostul soț s-a încheiat.

Ce spunea Andreea Antonescu despre despărțirea de Traian Spark și custodia fetiței lor

Andreea Antonescu și Traian Spark au împreună o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna. Acum patru ani, când au anunțat despărțirea, artista a declarat că Sienna rămâne la ea, dar va merge și în Statele Unite, în vacanțe.

”Custodia Siennei va rămâne la mine, Sienna va merge în continuare în State, în vacanțe, alături de mine sau alături de mama.(…) Noi ne-am pus la punct tot ce era de pus la punct. (…) Divorțul va avea loc în România, la notar, va fi un minimum de 30 de zile, trebuie să intervină și Autoritatea Tutelară. Nu ne rămâne decât să vină și Traian în țară”, spunea Andreea Antonescu.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.