Gestul inedit făcut de Kate Middleton în public. Imaginea a devenit virală, a cucerit inimile tuturor

Gestul inedit făcut de Kate Middleton în public. Kate Middleton devine pe zi ce trece tot mai adorabilă, iar cea mai recentă ieșire a sa este dovada clară că este o fire empatică. Mereu elegantă și cu zâmbetul pe buze, prințesa Catherine nu poate trece neobservată. Recent, ea a fost protagonista unui moment inedit cu care i-a cucerit definitiv pe cei prezenți. Imaginile postate pe rețelele de socializare au devenit virale.

Gestul inedit făcut de Kate Middleton în public

Săptămâna aceasta, prințesa Catherine a mers neînsoțită de soțul ei, prințul William, în vizită la un centru de copii din Londra. În timpul ieșirii, prințesa de Wales a vorbit cu profesioniști din domeniul sănătății, clienți și copiii care au apărut la eveniment.

La un moment dat, Kate a început să poarte o discuție cu Akeem, un băiețel de doar 3 ani, iar prin gestul pe care l-a făcut față de micuț le-a topit inimile oamenilor care o așteptau.

Când Akeem a întrebat-o cum o cheamă, prințesa de Wales i-a răspuns: „Numele meu este Catherine. Mă bucur să te cunosc. Ai un mac?”.

Kate se referă la broșa de comemorare care este prinsă la reverul paltonului ei. Exact la momentul potrivit, prințesa de Wales spune: „Îl vrei pe al meu?”. În timp ce desprinde broșa de pe paltonul ei, îl întreabă pe băiețel: „Știi ce este?”

Gestul inedit făcut de Kate Middleton în public
Gestul inedit făcut de Kate Middleton în public

Ce reprezintă broșa în formă de mac?

„Este pentru a ne aminti de toți soldații care au murit în război. Poftim, este pentru tine”, a continuat Kate, care s-a asigurat, de asemenea, că va ajunge la mama băiatului pentru a avea grijă de ea.

Un trecător a distribuit pe Twitter o înregistrare video a schimbului și a scris: „Nu în fiecare zi primești un mac de la o prințesă. Akeem, care are 3 ani, a fost foarte vorbăreț atunci când Kate s-a oprit pe neașteptate să îl salute la o vizită de sănătate mintală la maternitate, așa că i-a dat macul ei de comemorare.”

Broșa sub formă de mac este utilizată încă din 1921 pentru a comemora militarii care și-au pierdut viața în războaie. În fiecare an, în luna noiembrie, accesoriul este inclus în vestimentația membrilor familiei regale.

Kate Middleton, apariție încântătoare la un eveniment caritabil

Kate Middleton nu încetează să uimească prin aparițiile sale. Prințesa de Wales a participat la un eveniment purtând o ținută nude, cu care a atras toate privirile. Pe 3 noiembrie, prințul și prințesa de Wales au mers în Scarborough, pentru a lansa o strângere de fonduri pentru tinerii cu probleme mintale.

Cu această ocazie, Kate Middleton a arătat că este o adevărată regină a ținutelor monocrome. A ales să poarte, cu această ocazie, o rochie de culoare nude, pe gât. Ținuta sa a fost accesorizată cu o centură maro și o pereche de pantofi, precum și o poșetă în aceeași nuanță. De asemenea, peste rochia superbă, Kate a purtat un palton tot de culoare nude.

Atât Kate Middleton cât și soțul ei, prințul William și-au accesorizat ținutele cu broșe în formă de mac.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *