Secretul lui Kate Middleton pentru întinerirea tenului. O ajută să arate cu 10 ani mai tânără, ce își pune pe față

Kate Middleton are un truc care o ajută să arate impecabil

Scris de: Daoud Andra

10 Nov. 2022

Secretul lui Kate Middleton pentru întinerirea tenului. O ajută să arate cu 10 ani mai tânără, ce își pune pe față

Kate Middleton impresionează cu fiecare apariție în public. Prințesa de Wales se menține în formă, la cei 40 de ani, datorită câtorva secrete pe care le aplică în fiecare zi. În ceea ce privește aspectul tenului, Kate apelează la câteva trucuri care îi garantează un look proaspăt și tânăr de fiecare dată.

Secretul lui Kate Middleton pentru un ten tânăr

Kate Middleton este o sursă de inspirație pentru multe femei din lume. De când a apărut la brațul prințului William, aceasta impresionează mereu prin simplitate și eleganță, atât în ceea ce privește ținutele, cât și look-ul. Kate este adepta machiajului natural și al coafurilor cât mai simple. Chiar și în ziua nunții, prințesa a optat pentru un machiaj minimalist, spre surprinderea multora.

Prințesa are câteva trucuri care o ajută să își mențină aspectul tenului tânăr și pe care orice femeie ar trebui să le aplice. Make-up artistul Saffron Hughes a explicat că soția lui William își aplică pe față numai produse pe bază de cremă, pentru a nu evidenția ridurile și liniile fine.

„Pudra se poate aduna în liniile fine de pe față și poate exagera aspectul ridurilor, așadar Kate optează pentru un fond de ten translucid, cu efect iluminator, sau o cremă nuanțatoare”, a explicat specialistul, pentru publicația The Express.

Aceeași regulă se aplică și atunci când vine vorba despre fardul de obraz. Un produs pe bază de cremă se întinde mai ușor și are un aspect mai natural. Dacă are și particule iluminatoare, efectul este cu atât mai deosebit. Dacă ai un ten matur, așadar, nu ar trebui să aplici fonduri de ten matifiante sau pudră pe față, pentru a nu accentua ridurile.

Secretul lui Kate Middleton pentru intinerirea tenului
Kate Middleton alege întotdeauna look-uri naturale

Machiajul ochilor și sprâncenele

Atunci când vine vorba despre machiajul ochilor, prințesa de Wales apelează la nuanțe de maro și gri, cât mai naturale, care să îi evidențieze ochii. Fie că vorbim despre fard sau creion de ochi, acestea nu sunt aplicate în exces, iar efectul este unul cât se poate de natural. Kate Middleton nu alege niciodată machiaje dramatice, ci doar look-uri naturale. Make-up-ul ochilor este completat de mascara, care îi alungește genele.

Sprâncenele sunt, de asemenea, importante pentru aspectul feței. În urmă cu 11 ani, când s-a căsătorit cu prințul William, Kate avea sprâncenele mult mai subțiri, iar acest lucru nu o avantaja neapărat. Între timp, le-a schimbat forma și a ajuns la un aspect care îi pune în valoare privirea foarte bine. Pentru a le fixa, prințesa folosește un gel transparent sau în culoarea sprâncenelor ei.

Și rujul pe care îl alege este unul foarte discret. Kate Middleton optează cel mai des pentru nuanțe naturale, nude, piersică, roz pudrat, culori cât mai apropiate de culoarea naturală a buzelor și a pielii ei.

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.