Kate Middleton, apariție de toamnă uimitoare. A atras din nou toate privirile

Cum a apărut Kate într-o vizită în orașul Scarborough

Scris de: Daoud Andra

03 Nov. 2022

Kate Middleton este întotdeauna un exemplu de eleganță. Indiferent de anotimp sau de ocazie, soția prințului William se remarcă prin ținute care mai de care mai stilate. Multe femei se inspiră din stilul ei, mai ales că ducesa poartă adesea haine accesibile. Cum și-a făcut apariția recent, în timpul unei vizite.

Kate Middleton, într-o ținută superbă de toamnă

Kate Middleton este, fără doar și poate, una dintre cele mai elegante femei din lume. Ducesa nu lasă nimic la voia întâmplării atunci când apare în public, iar ținutele ei inspiră multe femei. Kate alege piese vestimentare accesibile, pe care le poartă cu eleganță, dovedind că nu trebuie să cheltui o avere pentru a arăta bine.

Recent, ducesa și soțul ei, William, au făcut o vizită în orașul Scarborough. Kate a fost surprinsă în fotografii în timp ce saluta susținătorii, iar ținuta pe care a ales-o a atras toate privirile. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de culoare bej, până sub genunchi și un palton în aceeași nuanță pe deasupra. Este una dintre cele mai populare culori pentru toamna aceasta și i-a potrivit mănușă ducesei.

Kate Middleton a accesorizat ținuta cu o curea care i-a marcat talia, o pereche de pantofi stiletto bej și o poșetă în aceeași nuanță. Paltonul, care a fost piesa de rezistență a ținutei, are un preț de 460 de lire sterline. Ducesa a zâmbit în fotografiile cu susținătorii, după care ea și William și-au continuat activitatea. Potrivit presei din Regat, cuplul regal a mers în Scarborough pentru a susține o inițiativă ce sprijină tinerii cu probleme de sănătate mintală.

Kate Middletona aparitie de toamna uimitoare
Kate și William, în timpul vizitei în Scarborough

Trucul la care apelează Kate Middleton de fiecare dată când poartă tocuri

Și de data aceasta, ducesa a ales o pereche de pantofi cu toc cui. Modelul stiletto este, prin definiție, unul destul de incomod, însă Kate are un truc la care apelează de ani de zile pentru a rezista ore întregi pe tocuri. Potrivit presei internaționale, ducesa poartă în pantofi branțuri din silicon, astfel încât încălțămintea să nu pună foarte multă presiune în talpă.

În plus, Kate și-a conturat, de-a lungul timpului, un stil care să o reprezinte. Atunci când vine vorba despre alegerea încălțărilor, ducesa știe exact ce i se potrivește și ce este comod. Are câteva brand-uri preferate de pantofi, ale căror modele i de potrivesc la fix. Nu este important doar design-ul, ci și modelul și calapodul, mai ales că petrece atâtea ore pe tocuri.

O altă problemă ce poate apărea din cauza pantofilor cu toc o reprezintă varicele. Mai mult de jumătate dintre femei se confruntă cu această problemă, însă pentru a elimina riscul, Kate Middleton folosește ciorapi de compresie. Dresurile sunt oricum obligatorii în ținuta femeilor din familia regală, așa că ducesa Kate îmbină utilul cu plăcutul, în timp ce respectă și dress-code-ul. Ciorapii de compresie îmbunătățesc circulația sângelui și previn apariția varicelor și a durerilor de picioare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
9.4 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *