Marele secret al lui Kate Middleton pentru picioare superbe. Ce face de fiecare dată când poartă tocuri

Kate Middleton apelează la un truc pentru a rezista ore în șir pe tocuri

Scris de: Daoud Andra

03 Nov. 2022

Marele secret al lui Kate Middleton pentru picioare superbe. Ce face de fiecare dată când poartă tocuri

Kate Middleton este un exemplu de eleganță și stil pentru multe femei din întreaga lume. Soția prințului William nu are nicio apariție la voia întâmplării și, de când este în atenția publică, este tot timpul ca scoasă din cutie. Ducesa are însă un secret care o ajută să aibă picioare frumoase și să reziste ore întregi pe tocuri.

Secretul lui Kate Middleton pentru picioare superbe

Fiecare apariție a lui Kate Middleton este una plină de eleganță. Dacă majoritatea femeilor poartă tocuri doar la anumite ocazii speciale, pentru Kate, acestea fac parte din rutina zilnică. Soția prințului William trebuie să respecte un anumit protocol vestimentar, care impune pantofi cu toc indiferent de ocazie.

Kate Middleton rezistă ore în șir în pantofii cu toc, însă are la îndemână câteva trucuri care o ajută. În primul rând, pentru a fi cât mai comozi, pantofii trebuie să se potrivească cu forma piciorului și cu calapodul. Mai mult ca sigur ducesa și-a găsit modelele cele mai comode de pantofi, pe care le poartă de fiecare dată.

Pentru a evita durerile de picioare, Kate Middleton apelează la un truc banal. Poartă în pantofi branțuri din silicon, astfel încât încălțămintea să nu pună foarte multă presiune în talpă. O altă problemă ce poate apărea din cauza pantofilor cu toc o reprezintă varicele.

Mai mult de jumătate dintre femei se confruntă cu această problemă, însă pentru a elimina riscul, Kate Middleton folosește ciorapi de compresie. Dresurile sunt oricum obligatorii în ținuta femeilor din familia regală, așa că ducesa Kate îmbină utilul cu plăcutul, în timp ce respectă și dress-code-ul. Ciorapii de compresie îmbunătățesc circulația sângelui și previn apariția varicelor și a durerilor de picioare.

kate middleton 2
Ducesa poartă aproape tot timpul tocuri

Dieta cu care Kate Middleton se menține în formă la 40 de ani

Soția prințului William are aceeași siluetă de când a început să formeze un cuplu cu acesta. Chiar dacă a născut trei copii, ducesa a scăpat rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, de fiecare dată. Kate reușește să aibă o siluetă trasă prin inel pentru că are o disciplină alimentară riguroasă și nu se abate de la anumite principii.

Alimentația prințesei se bazează în principiu pe proteine de origine animală și legume. Carbohidrații și grăsimile sunt prezente în cantități mici în dieta ei. Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei pentru ea, iar alegerile pe care le face sunt unele foarte sănătoase.

Potrivit Daily Mail, Kate Middleton este mare fană a smoothie-urilor pentru micul dejun. Ea optează cel mai des pentru o combinație de plante verzi, precum kale, spanac, coriandru, la care adaugă spirulină, matcha și afine. O altă variantă de mic dejun preferată de ducesă este terciul de ovăz. La prânz și la cină, Kate optează pentru legume, salate, pește și carne slabă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *