Gestul pentru care Vlăduţa Lupău a fost criticată dur: “Cică îi scurtez viaţa bebeluşului”

Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată la sfârșitul lunii martie. Artista trece prin cele mai frumoase momente.
Gestul pentru care Vlăduţa Lupău a fost criticată dur: “Cică îi scurtez viaţa bebeluşului”

Vlăduța Lupău este extrem de fericită de când a aflat că va fi mămică. Artista împărtășește orice progres al sarcinii sale cu fanii de pe rețelele de socializare pe care îi ține la curent inclusiv cu activitățile sale de zi cu zi. Totuși, nu toate deciziile pe care le ia cântăreața sunt pe palcul internauților. Pentru una dintre gesturile sale a fost criticată dur de urmăritorii săi.

Gestul pentru care Vlăduţa Lupău a fost criticată dur de fani

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi. Face parte din noul val de artiști care promovează, prin cântece și dans, valorile folclorului românesc. Susținerea uriașă de care se bucură cântăreața se poate vedea și din numărul de urmăritori de pe rețelele de socializare, acolo unde are peste 1 milion de fani doar pe pagina oficială de Facebook.

Vlăduța Lupău împărtășește în permanență cu urmăritorii săi aspecte din viața ei de zi cu zi, postând imagini și mesaje care atrag zeci de mii de aprecieri. La finalul lunii trecute, pe 25 martie, în ziua de Buna Vestire, cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să aibă un copil, iar postarea ei a adunat peste 120 de mii de aprecieri.

Recent însă, Vlăduța Lupău a făcut o nouă dezvăluire. Ea a mărturisit că pentru a avea o podoabă capilară sănătoasă și frumoasă, își tunde vârfurile cel puțin o dată pe lună. Vestea nu le-a picat bine unora dintre admiratoarele sale, care au avertizat-o că nu este bine să facă acest gest în timpul sarcinii.

„Fetele, să vă zic secretul meu. Eu cred în Dumnezeu, nu cred în mituri și în superstiții. Cum dacă eu mai tund din păr scurtez viața bebelușului? Credeți voi, eu nu cred, eu cred în Cel de Sus”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

”Am pus-o. Am primit multe mesaje de genul. Of! Cică îi scurtez viața bebelușului”, a mai precizat aceasta.

Care este sexul copilului

Vlăduța Lupău nu a dezvăluit până acum care este sexul copilului. Însă de curând a postat o fotografie pe Instagram alături de un mesaj cu subînțeles.

„Mama este prima femeie din viața unui bărbat iar mie întotdeauna mi-a plăcut să fiu prima la orice!
Așa că …băiețel!

Ps* – Tăticii și mămicile de fetițe care zic că-și pregătesc “pușca” când vor fi mari… s’o lase ușor ”, a scris cântăreața la poza în care apare cu burtica la vedere.

Mama Vlăduței a oferit și ea o declarație, la sfârșitul lunii trecute, în care dezvăluie, cel mai probabil fără să vrea, sexul copilului.

”Ea vine mai rar acasă. Azi am primit și eu vestea. Se simte acum foarte bine. E foarte fericită. Se descurcă foarte bine. Ne e tare dor de ei. Nu putem să fim mereu în preajma lor. Să ne ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă și să stau alături de ei. Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm”, a dezvăluit mama Vlăduței Lupău, Mărioara Lupău, în emisiunea lui Cristi Brancu, la Prima TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *