Gestul superb făcut de Carmen Iohannis la început de an. Românii s-au sesizat imediat, ce reacții a primit Prima Doamnă

Gestul superb făcut de Carmen Iohannis la început de an. Românii s-au sesizat imediat, ce reacții a primit Prima Doamnă

În noaptea de Revelion, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, le-a transmis românilor un mesaj frumos prin intermediul rețelelor sociale. Fanii virtuali nu au rămas indiferenți, ci i-au întors gândurile bune. Ce urare a făcut soția președintelui Klaus Iohannis?

Carmen Iohannis, mesaj de Anul Nou

În spiritul atmosferei de sărbătoare, Carmen Iohannis a ales să împărtășească gânduri de sănătate și bucurie către cetățenii români printr-un gest modern, preferând să posteze urarea în mediul online:

„Să întâmpinăm Anul Nou cu bucurie, sănătate ș lumina speranței! La mulți ani!”.

Susținătorii cuplului prezidențial au reacționat imediat: „La mulți ani! Sănătate multa și bucurii alături de cei dragi!” / „Anul nou fericit plin de bucurii și împliniri!” / „La multi multi ani!!! Numai bine sănătate și zile luminoase sa va între în casa” / „La mulți ani Doamna Carmen multa sănătate și un An Nou fericit alături de cei dragi” / „La mulți ani, stimată doamnă. Vă doresc multă sănătate și fericire iar anul ce vine să vă aducă multe realizări și împliniri alături de cei dragi”.

Ce a transmis președintele României

La rândul său, președintele Klaus Iohannis le-a urat românilor „un An Nou cu sănătate, plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!”, postare care a împărțit internetul în două. În timp ce unii s-au arătat încântați de gestul liderului de la Cotroceni, alții au fost dezamăgiți: „Ai traversat din România până in Brazil pe banii noștri” / „Ești dezastru” etc.

De altfel, în Ajunul Crăciunului, președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au transmis, prin intermediul internetului, mesaje frumoase românilor.

Urarea liderului de la Cotroceni a fost profundă, vorbind despre importanța compasiunii, iubirii și generozității în spiritul Nașterii Domnului, îndemnând la solidaritate și sprijin reciproc.

„Sărbătoarea Nașterii Domnului este despre dăruire, speranță, pace și lumină. În aceste zile când gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, oriunde s-ar afla, să fim alături și de cei în suferință și lipsiți de sprijin. Compasiunea, iubirea și generozitatea sunt cele mai prețioase daruri pe care le putem oferi semenilor noștri cu prilejul Sfintelor Sărbători. Crăciun fericit tuturor, dragi români!”, a fost mesajul președintelui Iohannis.

Pe de altă parte, soția acestuia, Carmen Iohannis, a optat pentru un mesaj scurt, dar la fel de emoționant, îndemnând oamenii să primească cu bucurie, pace și lumina îmbrățișării Pruncului Iisus: „Primiți bucuria, pacea și lumina îmbrățișării Pruncului Isus! Crăciun fericit!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
1 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *