Gesturile din dragoste pe care soțul le face pentru Laura Cosoi. ”Așa simt că mă iubește!” VIDEO EXCLUSIV 

Care este de fapt secretul relației lor

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de foarte mulți ani, cei doi formându-și o familie numeroasă și bucurându-se de trei fiice minunate, Vera, Rita și Lara. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre gesturile frumoase de dragoste pe care le face soțul pentru ea.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre soțul ei

Laura Cosoi ne-a mărturisit că, la începutul relației, nu a făcut eforturi atunci când vine vorba despre a se machia, căci partenerul său pune accentul pe naturalețe. Mai mult, superba actriță ne-a povestit cum s-au schimbat gesturile de iubire de-a lungul timpului:

“Lui nu îi place când mă machiez. Este genul de om care nu este cu make-up-ul, îi place să fiu naturală. E altfel. Dar nu în asta constă totul. Dacă în trecut poate că îmi demonstra iubirea într-un fel, că făceam ceva special împreună, îmi aducea flori, îmi făcea un compliment sau o declarație de dragoste, în prezent îmi declară iubirea având grijă de copii dimineața, dacă se trezește, ducându-i la grădiniță…Mi se pare că limbajul iubirii are foarte multe forme, se transformă de fiecare dată, în funcție de nevoi. Așa simt că mă iubește, când se gândește că poate aș mai vrea să dorm puțin.”

„Este întotdeauna la premiere”

De asemenea, Cosmin Curticăpean are grijă să o susțină pe Laura Cosoi și atunci când joacă, pe scenă. Acesta vine la premierele pieselor de teatru în care apare soția lui. Totuși, vedeta ne-a mărturisit că se poate concentra, fiind o adevărată profesionistă, chiar dacă partenerul ei se află în sală:

„Este întotdeauna la premiere, dar apoi nu mai vine. Sunt anumite piese pe care le joc de foarte mulți ani și le mai vede dacă mergem în vreo deplasare sau în turnee. Evident că alăptez și atunci merg cu copiii. Se mai întâmplă, dar altfel nu vine tot timpul. Da, sigur că da. (n.r. se poate concentra când îl vede acolo) Am skill-urile necesare. Apelez la tehnică, în general. Te lași dus de val pe scenă, este o adrenalină fantastică. În plus, nu văd în public, nu știu niciodată unde stă.”

Ce gest superb a făcut Cosmin Curticăpean

Cosmin Curticăpean o surprinde pe Laura Cosoi ori de câte ori are ocazia. Vedeta ne-a mărturisit că soțul ei a făcut un gest romantic, care a dat-o pe spate. Acesta a venit la un spectacol de-al ei, fără să anunțe, oferindu-i un buchet de flori:

„Am plecat de la munte chiar anul trecut, în februarie dacă nu mă înșel, eram însărcinată cu Lara. Am plecat de la munte pentru că aveam spectacol. El a rămas la munte cu copiii și i-a chemat pe părinții lui. Urmau să petreacă timp la munte, iar el avea niște întâlniri, deci trebuia să mai rămână câteva zile. Eu trebuia să joc și să mă întorc la munte. A venit cu trenul la spectacol, mi-a adus un buchet de flori pentru că era Valentine’s Day. Am fost impresionată. Nu mă așteptam să îl văd acolo. A fost frumos, romantic.”

Citește și Laura Cosoi și soțul ei au sărbătorit 7 ani de la cununia religioasă. Vedeta dezvăluie secretul unui mariaj puternic: “Căsătoria este un dans în doi” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *