Gheorghe Turda cântă la nunți și pentru mirese în vârstă de peste 50 de ani: ”Adesea, mirele e mai tânăr. Aceste căsătorii pot fi fericite, dispare și gelozia adolescentină” EXCLUSIV

Conform ultimelor studii, crește numărul celor care-și unesc destinele după 50 de ani
Românii fug de căsătorie? De ce este de preferat concubinajul pe termen lung? Și de ce doar în jurul vârstei de 45-50 de ani mulți prind brusc curaj și merg la altar? Conform ultimelor studii, în România a crescut surprinzător numărul celor care se căsătoresc foarte târziu, spre 50 de ani. Și Gheorghe Turda, renumitul solist de muzică populară, a participat la nunți unde mirii se aflau la a doua tinerețe. Artistul consideră că aceste căsătorii, făcute la maturitate, sunt poate cele mai reușite: ”Există la mijloc și o relație de prietenie, dispare gelozia adolescentină”, ne-a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro

”După decesul soției mele, am vrut să îmi refac viața, dar am avut două relații nefaste”

Gheorghe Turda este văduv de 13 ani. Tare și-ar fi dorit o femeie care să-i fie alături, la bine și la greu, dar, după ce a trecut prin două relații deloc potrivite, nu mai are speranțe că-și va reface viața sentimentală. Crede că mai mult celebritatea lui le-a atras pe femei:

”Singurătatea poate ucide. După decesul soției mele, am vrut să îmi refac viața, dar am avut două relații nefaste, nici nu vreau să le mai pomenesc numele acelor femei. Femeile sunt atrase și de celebritatea mea, trebuie să fiu atent când accept o relație, ar trebui mai întâi să mă iubească pe mine, ca om.

Nu m-aș mai recăsători, am avut provocări, dar oficial n-aș mai putea face căsătoria cu acte. Aș sta lângă cineva, de ce nu? Nu ar fi vorba însă despre un concubinaj, se face la biserică o slujbă pentru bunăstarea mea și a persoanei respective. Nu se mai fac logodne, însă preotul citește o rugă”, ne-a mai spus Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda canta la nunti si pentru mirese de peste 50 de ani
Gheorghe Turda și-a iubit foarte mult soția, pe Elisabeta Turcu

Ce spune despre mirii în vârstă de peste 50 de ani: ”Aceste căsătorii pot fi fericite, dispare și gelozia adolescentină”

Vestitul solist de muzică populară ne-a vorbit și despre nunțile la care a cântat și unde mireasa avea 50 sau chiar 60 de ani. Surprinzător i s-a părut că, în multe cazuri, mirele era cu mult mai tânăr:
”Am fost la multe nunți cu miri de vârsta a doua. Frumos e când, adesea, mirele e mai tânăr decât mireasa. La 50 de ani o femeie arată încă bine, dar de la 60 de ani în sus nu mai poți purta rochie de mireasă și ele sunt conștiente, așa că aleg o ținută albă sau crem, mai casual, un costum frumos. Aceste căsătorii pot fi fericite. Dacă există respect și iubire este foarte bine. Depinde de caracter, de educație, de conduita lor în societate, de alte și alte probleme care se ivesc între parteneri. Aceste relații sunt bazate pe prietenie, pe maturitate, e vârsta la care dispare și gelozia aia adolescentină”, declară Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro

Soția lui Gheorghe Turda s-a stins din viață în urmă cu 13 ani. S-a îmbolnăvit de leucemie după un turneu în Japonia

Elisabeta Turda, soția lui Gheorghe Turda, s-a stins din viață în 2009, în urmă cu 13 ani. Artistul este de părere că femeia iubită, fostă prim-balerină a Ansamblului Rapsodia, s-ar fi îmbolnăvit de leucemie în urma unei vizite la Hiroshima, în timpul unui turneu efectuat în Japonia:
”Noi ne-am luat din dragoste, ne-am iubit. Ea s-a îmbolnăvit însă în turneul din 1987. La scurtă vreme, după ce a revenit acasă, a fost diagnosticată cu leucemie cronică trombocitară. S-a luptat mult cu boala, vreo 20 de ani”, povestea solistul, după decesul femeii iubite.

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.