Gina Matache, reacție total neașteptată după ce fostul ginere a fost surprins cu noua parteneră: „Chiar îmi e dragă fata aceea”

Răzvan Miheț a înlocuit-o pe Oana Matache cu o artistă cunoscută

Scris de: Daoud Andra

29 May. 2023

Gina Matache, reacție total neașteptată după ce fostul ginere a fost surprins cu noua parteneră: „Chiar îmi e dragă fata aceea”

Nunta Ginei Pistol și a lui Smiley a reunit numeroși artiști din showbiz. Printre invitați s-a aflat și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, care a venit la braț cu Sore. După eveniment, Gina Matache, mama Oanei și a Deliei și fosta soacră a lui Răzvan a vorbit despre noua parteneră a acestuia și nu și-a ascuns simpatia față de ea.

Ce spune Gina Matache despre noua parteneră a fostului ginere

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gina Matache a fost de partea lui Răzvan Miheț, fostul ei ginere, și a criticat alegerea fiicei sale de a se despărți de acesta. După ce divorțul s-a pronunțat la notar și apele s-au liniștit, se pare că și Răzvan și-ar fi refăcut viața, alături de o artistă cunoscută. Dacă Oana Matache s-a afișat încă de acum câteva luni alături de noul iubit, Radu Siffredi, fostul ei soț abia acum a apărut în public alături de altcineva.

Citește și: Vedeta cu care Răzvan Miheț ar fi înlocuit-o pe sora Deliei. Au fost surprinși la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Răzvan a însoțit-o pe Sore la nunta lui Smiley cu Gina Pistol și mulți spun că s-au comportat ca un cuplu. Cancan.ro scrie că cei doi ar forma o pereche și că relația lor este încă la început. Și Sore a trecut printr-o despărțire anul trecut, când a încheiat relația pe care o avea cu tatăl fetiței sale, de profesie avocat. Vestea că fostul ginere și-a refăcut viața a ajuns și la urechile Ginei Matache care a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu are nimic împotrivă, din contră.

„Acum ce să-i facem, să-l castrăm? Nu am nicio problemă. Mie chiar mi-e dragă fata aceea. Nu mă pot băga eu în viața copiilor.”, a spus mama Deliei și a Oanei, pentru sursa menționată.

Sore
Sore a purtat o rochie roșie la nunta lui Smiley

Gina Matache, despre fostul ei ginere

În urmă cu câteva luni, când Oana s-a afișat public alături de actualul iubit și a anunțat că a încheiat relația cu tatăl copiilor ei, Gina Matache a fost foarte vehementă cu privire la acest subiect. Ea nu a ezitat să facă comparație între fostul ginere și actualul iubit al Oanei și să-l critice pe acesta din urmă.

Citește și: Prima reacție a Ginei Matache, după ce Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat. Ce decizie au luat în privința copiilor

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o fază așa… un impas! E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!”, spunea Gina Matache, în luna martie, la Teo Thow.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *