Giulia Anghelescu a refuzat să fie Iepuraș Playboy, dar a făcut o ședință foto dezbrăcată total. Pozele sunt la el! EXCLUSIV

Giulia Anghelescu recunoaște că, în anii de succes cu trupa Candy, i se cam urcase vedetismul la cap.
Giulia Anghelescu a refuzat să fie Iepuraș Playboy, dar a făcut o ședință foto dezbrăcată total. Pozele sunt la el! EXCLUSIV

În perioada de glorie a celebrei reviste pentru bărbați Playboy, aproape toate vedetele noastre au primit oferta de a fi „Iepuraș”, pe copertă. În timp ce unele au cerut onorarii substanțiale, altele au văzut oferta ca pe o oportunitate de a se lansa în showbiz. Iar printre cele care au refuzat vehement un pictorial nud s-a numărat și Giulia Anghelescu, ex-Candy. Artista ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, care a fost motivul real pentru care nu s-ar fi dezbrăcat nici pentru un teanc de bani.

De când și-a modificat bustul, artista are o mai mare încredere în ea
De când și-a modificat bustul, artista are o mai mare încredere în ea

La 18 ani, a venit prima ofertă de a poza pentru coperta ”Playboy”

La începutul anilor 2000, Giulia Anghelescu și colegele ei de scenă făceau furori cu trupa Candy. Atunci, puștoaicele din România le copiau la greu tunsoarea și vestimentația de scenă, visând la succesul celor trei soliste. Tot în acea perioadă, se lansa în România și celebra revistă pentru bărbați Playboy. Iar redactorii publicației și-o doreau nespus pe Giulia pe copertă. Imediat ce solista a împlinit 18 ani, au apărut primele oferte. Artista a refuzat însă, de fiecare dată. Ea a motivat că nu este pregătită să se dezbrace complet. Și că își dorește să se bucure de adolescență, cu etapele ei firești.

„Nu regret absolut nimic din copilăria mea. Prețuiesc prea mult amintirile cu mine pe scenă. Atât cât am putut am fost și un adolescent normal. Am fost la Balul Bobocilor, dar am și cântat. Nu am participat, am și chiulit când s-a putut. Și toate acestea pentru că indiferent de situație, știam că trebuie să învăț ca să arăt că e important și aspectul acesta pentru mine”, a declarat Giulia Anghelescu în exclusivitate pentru EGO.ro.

Giulia a pozat nud la 35 de ani, însă păstrează imaginile doar pentru ea si soțul ei
Giulia a pozat nud la 35 de ani, însă păstrează imaginile doar pentru ea si soțul ei

După anii de liceu, Giulia Anghelescu a dat la Psihologie, ca să-și poată gestiona situațiile cât mai obiectiv

Privind în urmă la vremurile de glorie, artista recunoaște că a avut perioade când i se cam urcase succesul la cap. Atunci credea că nimeni nu este mai tare decât ea. Reușea însă mereu să revină cu picioarele pe pământ, cu ajutorul familiei:

„Normal că mi s-a urcat, de mai multe ori. Norocul a fost că părinții mei au reușit cumva să mă țină cu picioarele pe pământ”, ne-a mai spus soția lui Vlad Huidu.

Acela a fost și momentul în care și-a dat seama că trebuie să fie mult mai conectată la realitate. Și că prețul succesului poate fi uneori mult prea mare.

„Când am hotărât să dau la Psihologie a fost în liceu. Atunci am simțit că dacă vreodată ar fi să las muzica pe plan secund, meseria de psihoterapeut mi-ar plăcea cel mai mult. Cu siguranță, faptul că am terminat această facultate m-a ajutat de fiecare dată când am avut perioade nu tocmai fericite în viață. Așa am reușit să gestionez situațiile cât mai obiectiv”.

Giulia este una dintre cele mai de succes artiste din România
Giulia este una dintre cele mai de succes artiste din România

Giulia Anghelescu a apărut până la urmă în Playboy, dar îmbrăcată. A pozat nud doar pentru soț

Fiind printre cele mai populare vedete autohtone, reprezentanții celebrei reviste pentru bărbați au acceptat, în cele din urmă, să realizeze o ședință foto cu Giulia chiar și complet îmbrăcată. Important era doar să o aibă în paginile publicației.

„Culmea e că am apărut în Playboy, dar într-un material în care eram îmbrăcată. Și cu un interviu chiar serios (râde). Nu îmi era rușine să pozez nud, doar că am considerat că nu mă reprezintă la momentul acela. Acum doi ani am făcut o ședință foto pentru mine foarte artsy și foarte dezbrăcată pentru că am considerat că e cel mai potrivit moment. Eram o femeie de 35 de ani, care se simțea bine în pielea ei din toate punctele de vedere”, ne-a mai povestit Giulia pentru EGO.ro.

Chiar dacă și-a luat inima în dinți și s-a dezbrăcat în fața unui fotograf profesionist, acele imagini nu au ajuns niciodată în spațiul online. Le-a păstrat doar pentru ea și pentru soțul ei, Vlad Huidu.

Giulia și Vlad Huidu
Giulia și Vlad Huidu

I-a fost rușine de tatăl ei să apară complet dezbrăcată

Giulia Anghelescu are o relație specială cu tatăl ei și este convinsă că ar fi susținut-o și dacă și-ar fi dorit să pozeze nud. Totuși, cum Giulia are un respect deosebit față de cel care i-a dat viață. Ea consideră că părintele ei nu s-ar fi simțit confortabil ca acele fotografii să ajungă sub privirile lui.

„Relația cu tata este în continuare una foarte specială. Deși e cel mai mare critic al meu, cumva am reușit să ne înțelegem de cele mai multe ori. Poate nu a fost de acord cu unele decizii pe care le-am luat. Însă le-a respectat pentru că a avut încredere în mine”, ne-a mai povestit Giulia Anghelescu, pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
6.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Emoții intense pentru 4 zodii. Amintirile vă copleșesc weekendul acesta
Horoscop 28 Iulie 2024. Astăzi, Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, Berbecii sunt predispuși...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *