Giulia Anghelescu, detalii despre despărțirea prin care a trecut la începutul relației cu Vlad Huidu: “Nimic nu este întâmplător”. Ce i s-a întâmplat atunci VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri surprinzătoare

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu trăiesc o poveste de iubire de 15 ani, fiind căsătoriți de 10 ani. Cei doi au împreună doi copii minunați, pe care îi adoră. Totuși, la un moment dat, aceștia au luat o pauză de la relație, care a durat în jur de un an și jumătate. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre perioada respectivă.

Giulia Anghelescu: “Pauza respectivă a fost clar de bun augur”

La un moment dat, Giulia Anghelescu și partenerul ei au luat o pauză de la relație, care a durat aproximativ un an și jumătate. Vedeta a punctat că tot ce s-a întâmplat atunci i-a ajutat, căci acum trăiesc o poveste de iubire superbă și se bucură de doi copii minunați:

“Am scris un articol întreg pe blogul meu, cred că a fost citit și răscitit acel articol. Da, dar lucrurile în viață se întâmplă cu un scop, clar, nimic nu este întâmplător. Pauza respectivă a fost clar de bun augur, după cum se poate observa, că suntem din ce în ce mai bine. Cum să fiu? Perseverentă, așa am fost. (n.r. în pauză)”

“Eram convinsă că o să ne împăcăm”

În perioada respectivă, Giulia Anghelescu a avut numeroase concerte, astfel că a fost nevoită să se axeze pe partea profesională. Cu toate acestea, vedeta ne-a mărturisit că era convinsă să o să urmeze o împăcare. Se pare că a avut dreptate, căci ea și soțul ei, Vlad Huidu, formează acum unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz-ul românesc:

“A fost perioada cu cele mai multe concerte din viața mea, clar eram focusată pe ce aveam de făcut la momentul respectiv. Nu pot să zic că mă gândeam la ce să mai fac ca să fie bine. În schimb, pot să zic cu certitudine că eram convinsă că o să ne împăcăm și o să fim împreună. Adică nu mi-am pierdut nicio secundă drumul.”

Citește și Giulia Anghelescu are de furcă cu fiica ei în vârstă de 10 ani. „Acum fetițele sunt mai precoce și intră într-o preadolescență de la 8-9 ani” VIDEO EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat în perioada respectivă

De asemenea, Giulia Anghelescu ne-a mărturisit că a existat o perioadă de 2-3 luni în care a suferit. Totuși, vedeta și-a revenit rapid și s-a concentrat pe alte lucruri, fiind sigură că totul o să se așeze așa cum trebuie și pe plan personal:

“Mai vorbeam din când în când, mai aveam la partaj de împărțit anumite lucruri. (râde) Mai vorbeam din când în când pentru că după o relație de aproape 4 ani mai vorbești. Nu s-a terminat cu niciun scandal. A fost perioada de doliu, căci așa se numește, clar, și la mine, vreo 2-3 luni. Dar după a trebuit să mă adun și să mă repoziționez. Mi-am dat seama, practic, că dacă eu o să fiu bine în viața mea, lucrurile o să se așeze așa cum este scris. Însă, da, asta a fost dorința mea și asta este ce am visat că se va întâmpla și uite că s-a întâmplat.”

Citește și Ce pasiuni nebănuite are Giulia Anghelescu: „Chiar dacă nu am nevoie, vreau”. Cum petrece vedeta Crăciunul VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți EGO.ro și pe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *