Giulia Anghelescu are de furcă cu fiica ei în vârstă de 10 ani. „Acum fetițele sunt mai precoce și intră într-o preadolescență de la 8-9 ani” VIDEO EXCLUSIV

”Am reușit să construiesc o relație de prietenie cu ea”

De-a lungul timpului, Giulia Anghelescu a fost solistă, prezentatoare Tv, actriță de film, dar și vlogger de succes, însă în ultima perioadă a preferat să stea cât mai mult timp în sânul familiei. Așa au luat „naștere” și videoclipurile amuzante alături de soțul ei, Vlad Huidu, și de cei doi copii, Antonia și Mika. Giulia a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu se pregătește de un reality-show alături de familia ei, însă și-a dat seama că soțul ei este din ce în ce mai atras de această zonă.

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au succes pe Internet cu filmulețele lor amuzante

În ultima vreme, postează din ce în ce mai des pe site-urile sociale diverse filmulețe amuzante alături de soțul ei și par că se pregătesc de un proiect împreună în mediul online.

„E un teaser. Să știi că foarte multă lume ne-a cerut să filmăm din nou pentru canalul BadassMom și noi am zis că noi poate suntem funny așa, dar pentru noi. Să schimb, în ultima perioadă cererea a crescut foarte mult și nu se știe niciodată. Așteptăm propuneri. Soțul meu avea chestia asta, undeva ascunsă, înăuntru sufletului și nu a putut să reziste. Jur. Atunci când am apăsat pe buton s-a activat.

Culmea este că de foarte multe ori el are mai mult chef decât am eu să facem video și vine cu tot felul de idei să filmăm în tot felul de situații. Nu știu de unde vine treaba asta, dar sincer mă bucur. Pentru că așa a ajuns să mă înțeleagă și pe mine și să nu mai strâmbe din nas când îi zic că trebuie să fac poze sau că trebuie să filmez. Se mai strâmba, da. Dar acum, odată cu vârsta, s-a mai relaxat”, a povestit amuzată artista pentru EGO.ro.

Citește și: Renunță Giulia Anghelescu la muzică pentru profesia de psiholog? De ce a ales acest domeniu, de fapt: „Mai durează cel puțin doi ani până când voi putea profesa” VIDEO EXCLUSIV

Și-ar dori un nou rol într-un film

A rămas surprinsă să descopere în Vlad Huidu un adevărat actor și că nu ar mira-o dacă vreun regizor l-ar chema la un casting.

„Eu îi doresc să fie de succes, indiferent de proiect. Am zis că dacă nu ne mai merg treburile putem oricând să facem un grup umoristic. Un duo umoristic. Oricând. Am avea nevoie doar de timp. Mi-aș dori măcar 20 de ore în plus pe zi. Atât, în rest sunt ok”.

Cât despre film, Giulia mărturisește că i-a plăcut enorm experiența pe care a avut-o pe platourile de filmare la „Faci sau taci!” încât i-ar plăcea să fie din nou în postura de actriță.

„Mi-e dor, adică mi-ar mai plăcea să mai fac un proiect în domeniul ăsta, dar sunt absolut convinsă că o să vină atunci când o fi să vină. Dacă nu, asta este. Mă bucur că măcar am trăit asta la un moment dat. Nici nu mă duc la casting-uri, recunosc. Aștept să vină să mă ia de acasă. Sunt absolut convinsă că orice este să vină e clar pentru mine și o să pot să fac orice”, a mai completat fosta prezentatoare Tv.

„Intenționez să mă bucur și de adolescența copiilor”

Până la un rol într-un lungmetraj, Giulia se dedică în exclusivitate rolului de mamă. Acesta este și motivul pentru care în ultima vreme este văzută tot mai rar la evenimentele mondene, dar și pentru că locuiește în Chiajna și îi este peste mână să vină până în centrul Capitalei, acolo unde se organizează cele mai multe evenimente.

„De asta ne vedem atât de rar, pentru că este groaznic să circuli în oraș. Nu ne-am gândit să ne luăm un apartament în București. E foarte bine la noi acasă, e liniște, e frumos, e verdeață, nu m-aș muta. Mie îmi place acolo la liniște, nu îmi place în oraș. Aici venim o dată pe săptămână și este de ajuns. Copiii mai au activități și în oraș, că de asta nu îmi mai arde mie să mai ies seara”, a completat artista.

Citește și: Imaginea cu care Giulia Anghelescu a încins internetul. Cum s-a fotografiat cu soţul său la aniversarea de 10 ani de căsnicie

Mai mult decât atât, Giulia este de părere că, în momentul de față, cei doi copii ai ei au o nevoie mult mai mare de prezența părinților în viața lor.

„Acum fetițele sunt mult mai precoce, față de cum eram noi, de exemplu. Ele intră într-o preadolescență de la 8 ani, 9 ani, așa că noi am intrat deja. Mai avem puțin și intrăm deja în adolescență. Și-a dat ochii peste cap și din astea, dar ne descurcăm destul de bine. Apreciez faptul că am reușit să construiesc o relație de prietenie cu ea și o relație sănătoasă de mamă-fiică, și ea știe că orice s-ar întâmpla poate să vină să vorbească prima dată cu mine. Asta e cel mai important. Așa că nu prea mai avem discuții. Am avut când nu înțelegea și tot încercam eu să-i explic, dar acum e ok”, a mai declarat Giulia pentru EGO.ro.

Ea mărturisește că nu o sperie deloc această perioadă, nici în ceea ce o privește pe Antonia, cât și atunci când vine vorba de Mika, fiul ei.

„Nu m-am mințit niciodată. Oricum fiecare perioadă are frumusețea ei și eu intenționez să mă bucur și de adolescența copiilor. Sper să supraviețuiesc. Clar sunt diferențe între Antonia și Mika, dar e adrenalină pentru noi. Ne provoacă un pic mai tare”.

Giulia Anghelescu nu vrea niciun cadou de ziua ei

În curând, mai precis pe 7 noiembrie, Giulia va împlini 38 de ani, vârstă pe care nu o simte și pe care nu o arată absolut deloc. Artista nu își dorește petreceri, nici cadouri scumpe, ci vrea să se bucure doar de prezența celor dragi:

„Nu-mi doresc nimic. Pe cuvânt. Anul acesta chiar nu îmi doresc. Soțul meu este foarte fericit în relația noastră pentru că veșnic eu nu vreau nimic de ziua mea. Nu mă supăr nici dacă nu-mi cumpără ceva de ziua mea”, a mai declarat Giulia Anghelescu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *