Imaginea cu care Giulia Anghelescu a încins internetul. Cum s-a fotografiat cu soţul său la aniversarea de 10 ani de căsnicie

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au plecat într-o vacanță romantică în Dubai

Imaginea cu care Giulia Anghelescu a încins internetul. Artista și soțul ei, Vlad Huidu, vor împlini în curând 10 ani de căsnicie. Motiv numai bun pentru o escapadă romantică în deșertul din Emirate. Cuplul a plecat în concediu în Dubai fără cei doi copii pentru a sărbători un deceniu de când și-au jurat iubire eternă.  Din camera de hotel, vedeta a postat o imagine alături de soțul ei care încins imaginația fanilor.

Imaginea cu care Giulia Anghelescu a încins internetul. Cei doi sărbătoresc în avans 10 ani de căsnicie

Pentru Giulia și soțul ei, Vlad, este primul concediu pe care îl petrec fără cei doi copii ai lor. Ocazia pentru care au organizat această escapadă este sărbătorirea nunții de tinichea – așa cum se spune în popor la aniversarea a 10 ani de căsnicie.

Și unde puteau serba mai frumos aniversarea, dacă nu în cosmopolitul Dubai, oraș pe care mai toate vedetele de la noi „l-au călcat”. S-au cazat într-un celebru hotel de acolo, iar Giulia a ținut să le arate fanilor de pe rețelele de socializare cum își petrec ei vacanța romantică.

Cântăreața a făcut o fotografie alături de soțul ei, ambii îmbrăcați în halate albe. Giulia apare cu sânii la vedere, lăsând să se vadă silicoanele puse în urmă cu doi ani, în timp ce soțul ei o ține strâns în brațe și o sărută pe gât.

Fotografia este una atipică pentru vedetă. Ea nu postează astfel de imagini pe rețelele de socializare. De această dată însă a făcut o excepție, iar aprecierile au curs cu miile. La postare au reacționat și alte vedete precum Diana Bart, Adda, Antonia, Diana Munteanu și Maria Popovici.

„Întrerupem transmisiunea pentru o altfel de postare! Bună dimineața din vacanță!”, a scris Giulia în dreptul fotografiei care a încins internetul.

Imaginea cu care Giulia Anghelescu a încins internetul
Imaginea cu care Giulia Anghelescu a încins internetul

„Ne-am bucurat de un masaj de cuplu fabulos”

Concediul le priește de minune celor doi îndrăgostiți care trăiesc fiecare clipă ca la începutul relației lor. Giulia nu a ezitat să posteze ulterior o nouă imagine „fierbinte” de la piscină. Chiar ea a mărutrisit că în primele zile petrecute în luxosul oraș din Golf așteptările i-au fost depășite.

„La cererea publicului… oops, we did it again! (am făcut-o din nou – n.r.) Pana în acest moment pot să vă spun că această vacanță ne-a întrecut toate așteptările! Îmi pare rău că nu am apucat să facem poze și la spa unde ne-am bucurat de un masaj de cuplu fabulos înainte să ajungem la piscină.

Abia aștept să vă povestesc toate detaliile dar până atunci am plecat în desert safari! Vă pupăm!”, a fost mesajul artistei.

Imaginea cu care Giulia Anghelescu a încins internetul
Imaginea cu care Giulia Anghelescu a încins internetul

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *