Giulia Nahmany, despre secretele siluetei perfecte după ce a slăbit 20 de kilograme. Alimentul la care a renunţat complet EXCLUSIV

A slăbit peste 20 de kilograme, fără o operație de micșorare a stomacului
Giulia Nahmany, despre secretele siluetei perfecte după ce a slăbit 20 de kilograme. Alimentul la care a renunţat complet EXCLUSIV

Giulia Nahmany a fost mai mereu o femeie cu forme, chiar dacă a slăbit peste 20 de kilograme. Ea susține însă, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a învățat să-și accepte corpul după ce și-a schimbat total stilul de viață. Acum vine în întâmpinarea celor care se află în situația ei și le oferă sfaturi prețioase. De curând, Giulia a lansat o aplicație care conține ședințe de yoga, meditații ghidate, rețete slab calorice și sfaturi de frumusețe.

Sfaturi utile pentru cei care vor să-și schimbe modul de viață

De-a lungul timpului, Giulia Nahmany a știut cum să-și transforme pasiunile la nivel de business, astfel că, după ce a făcut haine pentru femeile cu forme, a lansat o colecție de bijuterii și un parfum, Giulia a dus yoga la nivel de afacere.

Ea a lansat de curând o aplicație la care au acces toți cei care vor un nou stil de viață. După ce, la rândul ei, a făcut o schimbare radicală, a devenit vegetariană și s-a apucat de yoga și de meditații, acum împărtășește și altora din aceste experiențe.

„Aplicația este lansată, este live, se poate descărca. Mahaba este o aplicație de wellness integrat și avem acolo o secțiune despre rețete, pentru că sunt foarte activă pe partea de rețete. Avem secțiunea de yoga, cursuri de yoga, avem meditații ghidate cu mine, avem secțiunea „cunoașterea”, cu foarte multe articole, workshop.

Sunt atât de fericită că am putut să aduc acest proiect la viață și sunt convinsă că va ajuta foarte multă lume pentru că dacă există ceva de care avem nevoie cu adevărat este să fim în armonie cu noi și să învățăm tot ceea ce este benefic pentru organismul nostru, pentru sufletul nostru, pentru psihicul nostru, pentru că în momentul în care avem un dezechilibru atunci apar toate problemele noastre.

Când există probleme, dacă încercăm să găsim soluția în exterior, niciodată nu o vom găsi, întotdeauna este în interiorul nostru. Doar că avem nevoie de instrumentele necesare și de cunoașterea necesară ca să știm ce avem de făcut”, a povestit Giulia pentru EGO.ro.

Acum 5 ani a descoperit yoga: ”În momentul în care știm cine suntem cu adevărat este ca un fel de revelație”

Giulia a citit mult despre ce înseamnă cu adevărat yoga, iar un maestru spiritual a convins-o să facă din asta un stil de viaţă.

„Evoluția asta spirituală a început în 2017, atunci când mi-am găsit mentorul spiritual și el practic m-a învățat cine sunt cu adevărat sau cine suntem cu adevărat. În momentul în care știm cine suntem cu adevărat este ca un fel de revelație, atunci privești viața și toate problemele pe care le aveai înainte dintr-un alt unghi, dintr-o altă perspectivă, și este absolut fantastic”, ne-a mai declarat Giulia, înainte cu o zi să se întâlnească cu unul dintre cei mai puternici guru indian de yoga și susținător al spiritualității, Sadhguru, care a venit în România pentru a vorbi despre conștientizarea salvării solului.

„Îl admir foarte mult pe Sadhguru, este un guru mai modern, și îmi place tot ceea ce face pe canalele de socializare. Se vede că este foarte evoluat spiritual. Avem nevoie de mai mulți oameni de genul acesta, ca să ne ridicăm frecvența de vibrație”, ne-a mai spus femeia de afaceri.

Oferă, pe aplicația sa, rețete fără gluten și fără carne: ”Sunt delicioase!”

Înainte de business-ul ca atare, căci aplicația este sub forma unui abonament lunar, Giulia Nahmany și-a dorit ca informațiile pe care le furnizează să fie extrem de utile pentru cei care o descarcă. Astfel că, toate filmările, rețele slab calorice și meditațiile sunt făcute de ea, singură, dar și cu ajutorul unor specialiști.

„Meditațiile ghidate sunt făcute de mine, dar partea de cursuri de yoga avem o instructoare care practică yoga de mai bine de 40 de ani, yoga lui Patanjali, cea autentică de mii de ani.

La workshop-urile avem tot așa oameni foarte spirituali și foarte bine pregătiți. Suntem o echipă și mă bucur foarte mult de acest lucru, iar acum pregătesc o secțiune pe partea de beauty, pentru că merge mână în mână cu tot ce înseamnă bunăstare”, ne-a mai declarat Nahmany.

Susține că nu se aștepta să aibă reacții atât de bune, încă din primele luni de la lansare.

„Rețetele sunt fără zahăr, fără gluten, fără carne, fără cafea, fără-fără, dar pot să spun că toate rețetele sunt extraordinar de delicioase și am primit reacții de la oameni care vin și îmi spun că nu le vine să creadă că pot mânca așa de sănătos și atât de bun, fără toate acestea”.

A renunțat complet la consumul de zahăr

Cea mai bună dovadă a faptului că yoga nu înseamnă doar exerciții fizice, ci un stil de viață sănătos, este chiar ea. După o perioadă în care a avut probleme cu greutatea, a ajuns la cea mai bună versiune a ei, iar asta făcând yoga și renunțând complet la un singur aliment.

„Vă spun un lucru și vreau să țineți minte ce vă spun, secretul numărul unul în frumusețe, zahărul îmbătrânește. Îmi pare rău să o spun, dar s-a dovedit științific acest lucru, zahărul îmbătrânește și de aceea trebuie să nu consumăm zahăr”, a mai declarat Giulia pentru EGO.ro.

Din punctul ei de vedere, o siluetă frumoasă nu înseamnă una care aduce spre anorexie, ci una armonioasă, care se completează perfect cu starea de spirit.

„În continuare, am forme. Eu sunt de părere că trebuie să fim armonioși, să fim sănătoși, întâi de toate, din toate punctele de vedere, dar cel mai important este să fim sănătoși din punct de vedere psihic. În momentul în care suntem bine cu noi și cu psihicul nostru, putem să fim armonioși cu totul”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *