Secretul lui Jennifer Aniston pentru o siluetă de invidiat după 40 de ani. Ce face actrița ca să nu se îngrașe

Actrița în vârstă de 52 de ani arată impecabil. Ea a dezvăluit o parte din micile ei secrete care o mențin tânără.
Secretul lui Jennifer Aniston pentru o siluetă de invidiat după 40 de ani. Ce face actrița ca să nu se îngrașe

Majoritatea vedetelor de la Hollywood apelează la chirurgia estetică după ce trec de o anumită vârstă. Dar unele dintre ele se mențin în formă fără să apeleze la bisturiu. Iată care este secretul lui Jennifer Aniston pentru o siluetă de invidiat, după ce a trecut de 40 de ani. Actrița în vârstă de 52 de ani nu a lăsat ca timpul să-i diminueze frumusețea. Ea este foarte disciplinată în ce privește alimentația și stilul de viață. Face exerciții fizice zilnic, iar asta se reflectă, fără îndoială, și în silueta ei.

Secretul lui Jennifer Aniston pentru o siluetă de invidiat după 40 de ani reunește mai multe obiceiuri benefice pentru sănătate:

Consumă apă suficientă

Auzim mereu îndemnul de a bea minimum doi litri de apă pe zi. Dar asta chiar ajută, avem nevoie de apă pentru a elimina toxinele din organism, însă apa ajută și atunci când facem efort. Consumul unei cantități suficiente de apă se va vedea pe corpul tău, îl va face să arate mai sănătos și mai radiant.

A renunțat la zahăr

Actrița a dezvăluit revistei Cosmopolitan:

„Cred că atunci când mănânci prost și ingerezi zahăr, fața, corpul și nivelul de energie se revoltă. Mâncatul sănătos este un stil de viață”.

Chiar dacă știi că este atât de greu să renunți la zahăr, gândește-te că este pentru sănătatea ta.

Secretul lui Jennifer Aniston pentru o siluetă de invidiat. Meditează

Prin intermediul rețelelor ei de socializare, fanii au remarcat că actrița Jennifer Aniston este grozavă la yoga, este super flexibilă și nu renunță la exerciții fizice. Chiar dacă uneori cățeii îi îngreunează treaba, spun fanii ei, care îi urmăresc filmulețele de pe Instagram. În plus, Jennifer Aniston își dedică 20 de minute pe zi pentru a se relaxa și a uita de stres. Acesta, după cum știm, este principalul factor favorizant al multor boli și chiar duce la îngrășare.

„Mi-aș dori să pot îngheța timpul pentru acea oră magică de mediație. Este cea mai apreciată oră a zilei”, a spus Jennifer Aniston pentru „First For Women”.

Are grijă la orele de somn

„Deoarece acesta este singurul corp pe care îl avem, trebuie să fim cu adevărat buni și conștienți de ceea ce mâncăm și de modul în care avem grijă de pielea noastră. Este extrem de important să dormi bine”, a declarat actrița din serialul „Friends” pentru revista Vogue US.

Așa cum știm, ar trebui să dormim între 6 și 8 ore pe noapte.

Secretul lui Jennifer Aniston pentru o siluetă de invidiat. Are o alimentație bună

Jennifer Aniston nu doar că a subliniat importanța unei diete sănătoase, echilibrate și naturale, ea a dezvăluit că unele dintre ingredientele ei preferate sunt avocado, legumele și ghimbirul. Mai mult, pe rețelele de socializare, vedeta oferă rețete de smoothie grozave și super hrănitoare pentru a ne îmbunătăți sănătatea și frumusețea.

Pe lângă toate acestea, vedeta arată că se menține activă în zilele stresante. Ea spune că îi place să scrie, dar și să spele vasele. Jennifer Aniston consideră că spălatul vaselor este „terapeutic” și că o ajută să rămână calmă în situații limită. Acum știi care este secretul lui Jennifer Aniston, potrivit viviendoencasa.mx.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *