Giulia Nahmany este foarte superstițioasă. De ce pupă ușa casei de trei ori înainte să plece: „Instinctiv o fac” VIDEO EXCLUSIV

Giulia Nahmany: „La mine vine instinctiv”
Giulia Nahmany este foarte superstițioasă. De ce pupă ușa casei de trei ori înainte să plece: Instinctiv o fac VIDEO EXCLUSIV

Giulia Nahmany este una dintre vedetele care au fost înzestrate cu mult talent și cu trăsături perfecte. Vedeta duce și un stil de viață sănătos, inspirându-i pe mulți să aibă viața la care visează. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, superba artistă ne-a vorbit despre tradițiile pe care le respectă și care provin din țara sa natală, Israel. Vedeta are grijă să facă un anumit lucru de fiecare dată când iese din casă și nu combină anumite alimente. Totuși, ultima parte are legătură și cu faptul că a ales să nu consume carne.

Ce tradiții respectă Giulia Nahmany

Giulia Nahmany mereu combină utilul cu plăcutul atunci când merge în Tel Aviv. Cât despre tradițiile pe care le păstrează chiar și atunci când se află în România, superba vedetă ne-a făcut dezvăluiri inedite. Pe lângă faptul că nu combină niciodată carnea cu laptele, în mare parte și datorită stilului de viață pe care îl are, aceasta are grijă să facă un anumit lucru de fiecare dată când iese din casă:

“Am fost la Tel Aviv cu mai multe scopuri. Bineînțeles, întotdeauna combin utilul cu plăcutul. Israel pentru mine este și țara mea natală și mereu când mă duc acolo am ceva de făcut. Am multe de bifat. Când ies din casă, mereu ies cu piciorul drept. Noi avem o chestie la ușă, care se numește mezuzah, care este binecuvântată. Când pășesc cu dreptul, pup ușa de trei ori. Aceasta este o tradiție. Instinctiv o fac (n.r. ține tradiții legate de mâncare), eu oricum nu combin carnea cu laptele pentru că nu mănânc carne, deci nu am ce să combin. La mine vine instinctiv.”

Care a fost cel mai greu moment din cariera ei

Giulia Nahmany a reușit să își construiască o carieră spectaculoasă, însă nu a fost lipsită de momente grele. Totuși, ea le-a adus zâmbetul fanilor săi, chiar dacă trecea prin clipe dificile, la fel ca mulți artiști care pun bunăstarea admiratorilor pe primul loc. Vedeta ne-a vorbit despre ce a fost mai greu în domeniul profesional ales:

“Cel mai greu a fost când a trebuit să zâmbesc și să fiu bine în fața tuturor, când, de fapt, înauntrul meu urlam de durere. Aparent, trebuia să joc un rol foarte bun în societate și am făcut față, dar doar eu știu prin ce am trecut. Asta face parte din meserie și cred că dacă cineva ar vedea culisele unui artist ar fi foarte interesant și inspirational, în același timp.”

Giulia Nahmany nu uită de tradițiile sale
Giulia Nahmany nu uită de tradițiile sale

Ce vrea să facă pe viitor

Giulia Nahmany le dezvăluia, în 2016, o surpriză uriașă fanilor prin cartea sa. Totuși, vedeta nu vrea să se oprească aici, căci mai are numeroase amintiri de așternut pe foaie. Aceasta este sigură că o să urmeze și capitolul următor:

“Am pus o parte din viața mea în cartea scrisă în 2016, “Merg mai departe”, dar viața are continuitate și capitole. Cu siguranță va urma și capitolul următor din viață.”

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
ZGUDUITOR! Lovitură devastatoare a României în fața Ungariei! Totul e clar
Tragedie în familia Halep! Simona a făcut anunțul devastator: "Să ai grijă de ea, Papule!"
Produsul de 2 lei care te scapă de mucegaiul din ghivecele cu flori. Face minuni,...
ȘOC în lumea mondenă! Andreea Marin a vrut să se SINUCIDĂ! Primele informații, ce s-a...
Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman! Ce i-a făcut tatăl vitreg, în copilărie
Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club...
DISPAR aceste PENSII din România, este lovitura momentului pentru pensionari: anunțul oficial de la Parlament
VIDEO Bătaie în traficul din București. Unul dintre bărbați îl lovește pe celălalt cu o...
Scandal la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană: «Nu e corect!»
Motivul pentru care Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a...
Transformare radicală a unui tânăr crescut la casa de copii care trăiește acum pe străzi....
Succesul intră în viața a 7 zodii începând de astăzi. Balanțele încep ascensiunea profesională
HOROSCOP APRILIE: Se întoarce roata pentru aceste zodii în Aprilie
Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *