Giulia Nahmany urmează o banală regulă care o ajută să-și mențină pielea netedă și hidratată. „Am înțeles să-mi ascult organismul intuitiv” VIDEO EXCLUSIV

”Nu trebuie să facem nimic cu forța”

Giulia Nahmany se numără printre acele femei invidiate pentru tenul fără pic de imperfecțiuni și care ascunde cu ușurință vârsta din buletin. Cine o vede pentru prima dată nu poate să conceapă faptul că este mama a două fete adolescente și că a trecut de pragul vârstei de 40 de ani. Culmea este că Giulia Nahmany nu face nimic ieșit din comun pentru a arăta așa, ci se folosește de trucuri care sunt la îndemâna oricui. Actrița a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că stilul de viață este cel mai important factor.

”Este important să consumăm alimente care stopează evoluția îmbătrânirii”

Pe Giulia Nahmany am întâlnit-o la un eveniment de lansare a unor noi produse dermatocosmetice unde a mărturisit faptul că își alege produsele pentru a veni în completarea ritualului său pentru îngrijirea facială și corporală, nu că se bazează exclusiv pe ele.

”Întotdeauna m-a pasionat domeniul de beauty. Este practic o parte din mine. Dar ca să răspund la întrebarea ta, cred că este o combinație între genetic și tot ce are legătură cu alimentația, cu lucrurile pe care le consum. Cred că în proporție de 80% contează ceea ce mănânci și ceea ce bei, dar foarte mult contează somnul. Somnul este extrem de important”, a explicat Giulia Nahmany.

Citește și: Giulia Nahmany și-a dezvoltat o serie de fobii, după ce era să se înece în Israel. „Prin evoluția spirituală am învățat că nu trebuie să avem această teamă de moarte” EXCLUSIV

”Secretul” în tot ce înseamnă modul în care îi arată tenul în clipa de față nu stă în vreo cremă minune sau vreun tratament inovativ, ci pur și simplu în odihnă. Poate greu de crezut pentru unii, însă femeia de afaceri a reușit să își organizeze timpul astfel încât să doarmă mai mult de 8 ore pe noapte.

”Recunosc că eu de la ora 22:00 sunt la culcare. Deci la noi acasă, când copiii se duc la culcare și noi mergem la culcare. În plus beau multă apă. Poate sună clișeic, dar într-adevăr este foarte important să ne hidratăm. Iar apoi, după ce mănâncăm alimentele care sunt sănătoase și care ne fac bine, cum ar fi legumele, proteine, încep să se vadă rezultate. Eu nu consum zahăr pentru că zahărul îmbătrânește pielea. Pentru cei care nu  știu, zahărul îmbătrânește prematur pielea și atunci este important să consumăm alimente care practic stopează această evoluție a îmbătrânirii”, a explicat Giulia Nahmany.

Citește și: Cum a reușit Giulia Nahmany să joace în mai multe proiecte de la Hollywood. „Atunci când se fac filme în România apelează la mine” VIDEO EXCLUSIV

Așa că toate produsele cosmetice și tratamentele faciale vin doar în completarea stilului său de viață, ca un ajutor în menținerea a ceea ce vrea ea să construiască.

”Apoi venim cu produsele care sunt foarte importante. Eu cel puțin sunt destul de sensibilă și chiar dacă am foarte multe creme care sunt de nu știu ce brand-uri de lux, tot la cele dermatocosmetice ajung pentru că sunt hipoalergice și hidratează pielea mult mai bine”.

Giulia Nahmany a renunțat complet la zahăr

Cele care vor să îi asculte sfaturile trebuie însă să țină cont de faptul că actrița a ajuns la această imagine după o perioadă în care a renunțat la zahăr, s-a odihnit corespunzător și a avut grijă la alimentație, nu s-a trezit așa de la o zi la alta.

”Sunt deja într-o continuă evoluție, să spunem așa. În ultimii 10 ani. În care, încet, încet am învățat ce este de făcut și am înțeles să-mi ascult organismul intuitiv. Nu trebuie să facem nimic cu forța. Trebuie ca totul să se facă armonios. Ne dăm seama ce ne face bine. De exemplu alimentele pe care le consumăm, care pot să producă anumite tipuri de acnee pe piele sau reacții alergice. De aceea trebuie să luăm totul pas cu pas”, ne-a explicat femeia de afaceri.

Și cum zilnic este în căutare de informații care să o ajută să rămână cât mai mult timp tânără și tonifiată, Giulia Nahmany a descoperit că poate folosi tot ce a învățat la ședințele de yoga și pe propriul ten.

”Am înțeles că aceste produse, care se lansează astăzi, sunt inspirate de facial yoga, care este domeniul meu. Într-adevăr atunci când faci anumite mișcări, ca un fel de masaj al feței, te ajută foarte mult și trebuie să ne obișnuim să facem asa. Așa cum facem masaj corporal, trebuie să facem și masaj facial”, a completat Giulia Nahmany pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *