Giulia și Vlad Huidu ar vrea propriul reality show. ”V-ați distra și voi cu noi” VIDEO EXCLUSIV

”Îmi place că oamenii m-au descoperit așa cum sunt”

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbizz-ul autohton. Dacă până la participarea la reality show-ul ”America Express”, Vlad Huidu prefera să se expună cât mai puțin în fața publicului, după capitalul de imagine câștigat în cadrul competiției de la Antena 1, nu mai are nicio problemă cu camerele de filmat. Astfel că, cei doi se gândesc chiar să aibă propriul reality show.

Giulia Anghelescu ar vrea un reality show

Giulia și Vlad Huidu s-au prezentat în fața publicului 100% reali, iar acest lucru le-a adus și o mai mare popularitate. Dacă artistei i-a plăcut mereu să fie în centrul atenției, Vlad Huidu s-a trezit în acest mediu în momentu în care a început relația cu Giulia Anghelescu. Poate spune că s-a obișnuit abia acum, după 12 ani de la căsătorie, așa că nu l-ar deranja să continue în această direcție. Despre ideea unui reality show propriu, dar și de a juca împreună în filme, ne povestesc chiar ei în interviul de mai jos.

EGO.ro: Eu vreau să-l felicit pe Vlad!

Giulia Anghelescu: Bine. Hai că eu plec atunci.

Nu, nu. Stai aici. Poți să auzi părerea mea despre el. Să știi că toți bărbații cred că îi dau unlike, dar toate femeile vor un bărbat ca el. Cum vine capitalul ăsta de imagine de băiat bun?

Giulia: Acum chiar plec. Eu încercam să-l fac băiat rău.

Vlad Huidu: Eu nu am făcut nimic special din punctul ăsta de vedere. Așa sunt eu. Și îmi place că oamenii m-au descoperit așa cum sunt eu.

Giulia: Chiar așa este. Sincer eu chiar am avut emoții pentru că m-am gândit să nu se streseze foarte mult din cauza faptului că este filmat 24 din 24 și atunci era așa încordată, dacă o să fie altfel. Dar a fost și pe TV exact așa cum e în viața de zi cu zi.

Citește și: Șerban Huidu a rămas plăcut surprins de evoluția fratelui și a cumnatei la America Express 2023. ”Vlăduț, deși este ditai omul, este foarte copil și foarte empatic” VIDEO EXCLUSIV

Hai să îi dăm credit și soției. A contribuit și ea la această formare de băiat bun în toți anii ăștia de căsnicie și relație?

Giulia: Ai grijă ce spui.

Vlad Huidu: Da. O dată cu venirea copiilor multe lucruri se schimbă și evident că și eu m-am schimbat. Din băiatul care mergea, se distra și nu avea niciun stres, se dădea cu motocicleta, m-am transformat în ceea ce sunt azi.

Dar băiat rău, așa cum vrea soția, poți să fii vreodată cu copii? Poți să te uiți urât la Antonia, că acum e și ea preadolescentă?

Giulia: E adolescentă deja.

Vlad Huidu: Normal. Mai sunt momente când arunc o privire și imediat își dă seama că este ceva în neregulă. Dar îmi trece repede.

Giulia: Nu este adevărat. Nu. Nici Antoniei nici lui Mika nu le arunci nicio privire. Eu aruncăi privirile.

Citește și: Giulia Anghelescu, mesaj uluitor după 11 ani de căsnicie cu Vlad Huidu: “Nici într-o mie de vieți”. Imagine nemaivăzută cu cei doi de la începutul relației

Poate pisicii sau ce animăluțe mai aveți voi prin casă.

Giulia: Avem și câini și pisici. Dar nici cu ele.

Cu alte cuvinte la voi în casă este un adevărat reality show.

Giulia: Chiar da. Încă așteptăm oferte.

Chiar ați fi dispuși după experiența de la ”America Express” să montați camerele de filmat la voi acasă?

Giulia: Nu aș avea nicio problemă. V-ați distra și voi cu noi că este distracție adică.

Vlad Huidu: Nu știu ce să zic.

Giulia și Vlad Huidu ar putea juca împreună și în lungmetraje

De reality show-uri să trecem la filme. Pe când un film amândoi?

Giulia: Nu am mai fost la niciun casting pentru lungmetraj. N-am exclus niciodată posibilitatea de a mai face ceva în acest domeniu. Nu mă consider prea talentată. Sunt extrem de realistă, nu sunt modestă, chiar sunt realistă. Dar mi-a plăcut experiența pe care am trăit-o  la lungmetrajul ”Faci sau taci”. Dacă se va mai ivi vreodată o ocazie cu cea mai mare plăcere. Dacă o să fie, o să fie.

Vlad Huidu: Nu știu dacă aș vrea un film cu soția pentru că dacă aș juca eu într-un film cred că…

Giulia: Nu mai merge Vin Diesel nicăeri. Vă dați seama că nu mai are loc.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *