Giulia Anghelescu, mesaj uluitor după 11 ani de căsnicie cu Vlad Huidu: “Nici într-o mie de vieți”. Imagine nemaivăzută cu cei doi de la începutul relației

Ce a spus artista despre soțul ei

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2023

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează un cuplu de mai bine de un deceniu și au împreună doi copii. Chiar dacă de-a lungul timpului au traversat și perioade dificile în relație, în prezent sunt mai uniți ca niciodată. Ce i-a transmis cântăreața soțului ei, cu ocazia aniversării.

Giulia Anghelescu, mesaj pentru soțul ei

Giulia și Vlad Huidu au trecut prin multe provocări în cei peste 11 ani de când sunt căsătoriți. Anul acesta, au decis să își ducă relația la un nou nivel și formează una dintre echipele care au pornit în aventura de pe Drumul Soarelui, la America Express. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu, pe holurile unei televiziuni la care Vlad Huidu lucra la vremea respectivă.

Au început să formeze un cuplu, dar nu s-au gândit atunci că vor ajunge atât de departe încât să aibă o familie. În prezent, au împreună doi copii, iar Giulia nu se sfiește să îi declare public dragostea soțului ei. Cu ocazia zilei de naștere a acestuia, Giulia a postat o serie de fotografii din arhiva de familie și a scris în dreptul lor:

”Nici într-o mie de vieți nu aș fi putut visa la un iubit și un soț mai atent și afectuos ca tine, un partener pe care să știu că mă pot baza în orice situație, un tată mai răbdător și înțelegător, un om atât de frumos și empatic alături de care să îmi trăiesc mai frumos viața. Ce bine că ne-am găsit și că mergem împreună, de mâna, prin viață! Te iubesc și îți mulțumesc că îmi ești dragoste, casă, sprijin, siguranță! La mulți ani, Păpu!”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Vlad Huidu de la America Express sezonul 6. El și Giulia Anghelescu au fost la un pas de divorț

Giulia Anghelescu, mesaj uluitor după 11 ani de căsnicie cu Vlad Huidu
Giulia și Vlad Huidu, în ziua nunții

De ce au fost despărțiți, la un moment dat

Lucrurile nu au fost întotdeauna roz între Giulia și soțul ei, dar împreună au reușit să treacă peste toate obstacolele. La un moment dat, cei doi au avut o pauză în relație și au stat o perioadă separați. Din fericire, au reușit să își rezolve problemele, cu ajutorul comunicării. Cântăreața a vorbit despre impasul din relația lor, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ce studii are Giulia Anghelescu de la America Express sezonul 6. Meseria pe care trebuia să o practice, de fapt

”Oamenii trebuie să aibă răbdare. Răbdarea și înțelegerea sunt cele mai importante. Noi am ajuns să ne cunoaștem extraordinar de bine și să știm exact cum să facem când intervine o situație care nu e tocmai roz. De fiecare dată discutăm și încercăm să găsim o soluție, comunicarea e extrem de importantă”, a spus Giulia Anghelescu, la un moment dat, pentru Playtech.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *