Bărbatul celebru cu care Giulia Anghelescu s–a iubit, înainte de a se mărita cu Vlad Huidu: “Și Vlad are o relație de prietenie cu el. Familiile noastre sunt apropiate”

Cine este fostul iubit al Giuliei Anghelescu.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Însă înainte de a-și cunoaște soțul, cântăreața s-a iubit cu un fotbalist celebru de la noi, cu care a rămas prietenă până în ziua de astăzi. Mai mult, până și soțul artistei are o relație de prietenie cu el. Iată cine este fostul iubit al Giuliei.

Bărbatul celebru cu care Giulia Anghelescu s-a iubit, înainte de a se mărita cu Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt căsătoriți de peste zece ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii: Antonia Sabina și Mikael Eduard. De-a lungul timpului, cei doi concurenți de la America Express au fost discreți în ceea ce privește viața personală, preferând să își țină familia departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Vlad Huidu de la America Express 2023. El și Giulia Anghelescu sunt împreună de 17 ani

Înainte de a-și cunoaște soțul, artista a trăit o poveste de dragoste alături de un fotbalist celebru din România. Costin Manea, fiul regretatului Nae Manea și jucător în ligile inferioare, a fost iubitul Giuliei timp de 6 ani.

La vremea respectivă, cântăreața avea doar 17 ani și făcea parte din trupa Candy. În 2004, Giulia vorbea într-un interviu chiar de o căsătorie cu fostul fotbalist. Însă trei ani mai târziu, cei doi s-au despărțit spre suprinderea apropiaților acestora.

Potrivit zvonurilor, se pare că artista ar fi fost cea care l-ar fi părăsit pe Costin Manea pentru actualul soț. Cu toate acestea, Giulia Anghelescu și fostul ei iubit au rămas în continuare în relații bune. Ba mai mult, în prezent, familiile celor doi sunt foarte apropiate, iar Vlad și Costin ar fi chiar prieteni, potrivit declarațiilor recente ale artistei.

”Ce s-a întâmplat atunci, oricum nu mai contează. Ce nu știu jurnaliștii care au încercat să scoată senzaținalul din trecutul meu este faptul că eu am o relație extrem de frumoasă și de respect cu costin, fostul meu iubit. Dar nu numai eu și Vlad are o relație de prietenie cu el. Costin are o soție absolut extraordinară și am rămas în relații foarte bune. Familiile noastre sunt apropiate și își vorbesc.”, a declarat Giulia Anghelescu vieri, la Virgin Radio.

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu
Giulia Anghelescu si Vlad Huidu

Cum s-au cunoscut Giulia Angelescu și Vlad Huidu

Giulia și Vlad trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 11 ani, iar în 2012 s-au căsătorit. Relația lor este extrem de solidă, în ciuda faptului că au stat despărțiți aproximativ un an și jumătate. După separare și-au mai dat o șansă, iar acum sunt de nedespărțit.

Citește și: Cum arăta Giulia Anghelescu, în urmă cu aproape 20 de ani. Concurenta de la America Express 2023 a trecut prin transformări spectaculoase

Cei doi s-au cunoscut pe holurile unei televiziuni. Giulia era invitată la o emisiune, iar Vlad Huidu era cameraman. Fratele lui Șerban Huidu a fost cuceit pe loc de frumusețea artistei, însă nu s-a gândit niciodată că vor forma un cuplu. Mai mult, Giulia Anghelescu l-a invitat la ziua ei, iar de atunci nimic nu i-a mai putut despărți.

”Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei, a spus Vlad Huidu la Teo Show.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
6.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *