Greșeala de la ușa casei tale care alungă tot norocul și tu nu ai știut. Ce trebuie să ai în fața locuinței

Iată care este soluția pentru a remedia greșeala!
Greșeala de la ușa casei tale care alungă tot norocul și tu nu ai știut. Ce trebuie să ai în fața locuinței

Feng Shui este o filozofie chinezească care ne ajută să ne îmbunătățim relația cu banii, dragostea și prosperitatea prin practici de decorare și nu numai. Deși accentul se pune de obicei pe interiorul locuinței, există detalii exterioare care nu pot fi trecute cu vederea. De aceea, în acest articol îți vom spune care este cea mai frecventă greșeală pe care ai putea-o face la ușa casei tale. Ea te ține departe de bogăție!

Greșeala de la ușa casei tale care ține banii departe tine, conform Feng Shui

Ușa casei este unul dintre cele mai importante puncte pentru Feng Shui, deoarece este locul în care se definește dacă ceea ce intră în casă este bun sau nu, energetic vorbind.

Fiind locul prin care treci după o zi lungă de muncă sau după o ieșire cu prietenii, ajungi acasă cu vibrații de la alți oameni și de la mediu. De aceea este îngrijorător faptul că nu ai filtre capabile să împiedice energiile rele să se lipească de tine.

Cum te poți asigura că în casa ta pătrund doar lucrurile bune?

Răspunsul la întrebarea de mai sus este extrem de simplu. Trebuie să te asiguri că ai toate aceste lucruri: număr vizibil, sonerie, lumini funcționale și o ușă curată.

Totuși, mai există și ceva în care mulți oameni eșuează și nu numai că atrag și permit trecerea energiilor negative, ci și îi țin departe de bogăție. Această greșeală este să ai o potecă liniară către casă.

Aceasta se întâlnește, de regulă, la casele cu grădini sau terase. Așadar, dacă ai o cale liniară către casă, fă câteva modificări, astfel încât energia chi să nu intre brusc în locuință, ci să pătrundă blând. Astfel, ea te va ajuta să atragi lucruri magnifice în viața ta și a celor dragi.

Citește și Ce trebuie să ai neapărat la intrarea în casă pentru a atrage prosperitatea. Trucul Feng Shui care aduce bani și noroc în viața ta!

Cum trebuie să arate poteca de la intrarea în casă?

Căminul ar trebui să fie unul dintre locurile în care îți poți scădea energia pentru că te odihnești, așa că fii atent pentru că îți vom împărtăși modalitatea de a rezolva greșeala gravă care te ține departe de abundență.

Dacă drumul care duce spre casa ta este liniar, în mod ideal îl poți modifica astfel încât să aibă niște curbe. În acest fel energia chi își va reduce viteza, dar niciodată intensitatea, atunci cînd ajunge în casa ta.

Dacă poteca este făcută din pietre sau ciment și îți este greu să o modifici, atunci ar trebui să adaugi o plantă înaltă, astfel încât să niveleze energetic fluxul acestei vibrații către locuința ta.

Citește și Ce să ții la ușa de la intrarea în casă pentru a avea noroc. Obiectul banal care îți schimbă viața!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *