Greșeala pe care a făcut-o Connect-R în timpul căsniciei cu Misha: „Nu m-am putut adapta”

Iată ce greșeală a făcut Connect-R în timpul căsniciei cu Misha!

Connect-R sau Ștefan Relu Mihalache, pe numele său adevărat, a făcut, de curând, noi dezvăluiri despre mariajul cu Misha. Artistul s-a despărțit de mama fetiței sale în urmă cu șanse ani de zile, dar abia acum și-a recunoscut greșeala. Iată ce a făcut cântărețul în timpul căsniciei cu cea care i-a oferit un copil și l-a făcut tată!

Connect-R, despre greșeala pe care a făcut-o în timpul căsniciei cu Misha

Connect-R și Misha au format, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete de la noi din țară. El, un artist de succes, ea, o tânără cântăreață aflată la început de drum, o pereche care s-a căsătorit în anul 2013, iar cinci ani mai târziu, în anul 2018, a divorțat.

Din rodul iubirii lor, însă, a rezultat o fetiță minunată, care a primit numele de Maya. De altfel, datorită ei, cei doi foști parteneri de viață continuă să aibă o relație bună.

Te-ar mai putea interesa și Fiica lui Connect-r este actriță la 9 ani. Maya a debutat pe marile ecrane într-un film de acțiune și a impresionat pe toată lumea: “Am fost curajoasă” VIDEO EXCLUSIV!

”Să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta”

Au trecut șase ani de când Connect-R și Misha au pus punct căsniciei lor. În tot acest timp, cunoscutul artist a analizat în detaliu evenimentele și cauzele ce au dus la acest deznodământ.

Recent, cântărețul a recunoscut că nu s-a putut adapta vieții de familie și că nu a apreciat aşa cum ar fi trebuit eforturile pe care le-a făcut fosta lui parteneră de viață.

”Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot.

Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, a dezvăluit Connect-R, în podcastul ”La Tocii’, găzduit de Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

Te-ar mai putea interesa și Fiica lui Connect-R și a Mishei a făcut primii ei bani din muzică: ”Am mutat-o pe Maya de la școala unde era” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *