Greşeli pe care le fac femeile singure. Toate aceste gesturi pun bărbaţii pe fugă

Ce greșeli fac femeile singure la începutul unei noi relații. Astfel de gesturi îndepărtează orice bărbat.
Greşeli pe care le fac femeile singure. Toate aceste gesturi pun bărbaţii pe fugă

Greşeli majore pe care le fac femeile singure și îi îndepărtează pe bărbați. Începutul unei noi relații este o perioadă de cunoaștere pentru am\ndoi. Sunt foarte multe informații care contează, dar nimic nu trebuie forțat.

Iată câteva dintre gesturile care determină noii iubiți să facă un pas înapoi în relație.

Greşeli majore pe care le fac femeile singure

Greşeli majore pe care le fac femeile singure

Îl vorbești de rău pe fostul iubit

Este de la sine înțeles că dacă ai avut o experiență foarte urâtă cu fostul partener, nu o să ai cuvinte de laudă la adresa lui. Sigur că poate fi dificil să pui capăt unei relații traumatizante, dar este bine să lași trecutul în trecut. Cel mai bine este să înveți din experiența avută, astfel încât să nu repeți aceleași greșeli. De asemenea, păstrează pentru tine resentimentele și jignirile care îți vin în minte. Le poți discuta eventual cu prietena ta cea mai bună, dar nu cu noul tău iubit.

Vorbești de rău celelalte femei

Ce poate fi mai neplăcut și total lipsit de eleganță, decât să le vorbești de rău pe celelalte femei. Chiar și pentru un bărbat acest gest este aspru taxat și total lipsit de tact. Orice bărbat își dorește alături o femeie care să-i inspire bun gust atât prin comportament cât și prin conversație.  Chiar dacă dezaprobi anumite femei sau comportamente, nu este cazul să-i povestești chiar lui ultimele bârfe despre colega ta de birou super antipatică. Va fugi și nu se va mai întoarce.

 Faci aluzii sexuale evidente

Chiar dacă sexul este foarte important pentru tine și abia aștepți să vezi cum este noul tău iubit în pat, trebuie să ai puțină răbdare. Bărbaților le place să cucerească, așa că, măcar aparent, lasă-l pe el să facă primul pas în privința sexului. Vei avea timp să îl surprinzi cu atitudinea ta dominatoare mai târziu. Sexul va veni atunci când amândoi vă simțiți confortabil și astfel amândoi vă veți simți foarte bine.

Pui preț pe lucrurile materiale

Societatea actuală a stabilit stereotipuri pentru bărbați, care ar trebui să dea dovadă de independență și de putere economică pentru a fi atractivi. Dar trăim deja în alte vremuri, când femeile nu au nevoie de un bărbat care să le susțină. Cu atât mai mult nu trebuie să pună accent pe faptul că excelează la nivel finaciar și îți poate oferi un trai de lux. Arată-i că nu pui preț pe lucrurile materiale și păstrează o atitudine cât mai relaxată la acest capitol. Un astfel de comportament va fi mult mai apreciat.

Te lauzi prea mult

Fie că este vorba de locul tău de muncă sau de timpul petrecut în bucătărie, tu ești cea mai bună! Lauda exagerată este un alt lucru care nu le place bărbaților. Păstrează puțin mister asupra ta și lasă-l pe el să descopere cât ești de pricepută. Unii bărbați ar putea să considere aceste afirmații niște minciuni, menite să impresioneze și atât. Toate aceste gesturi pun bărbaţii pe fugă garantat.

Sărutul forțat

Un sărut forțat nu doar că nu mai este romantic, dar este și incomod. Un sărut între doi oameni care se plac, este minunat. De aceea, chiar dacă ai fost singură multă vreme sau pur și simplu ești foarte atrasă de el, nu forța lucrurile. Lasă totul să decurgă cât mai natural, nu grăbi gesturile intime care își pierd apoi farmecul.

Află și ce minciuni spun bărbații când vor să cucerească o femeie. Nu te lăsa păcălită.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *