Horoscop 2023. Zodii care au noroc la bani și în dragoste. Află dacă ești printre ele

Cele mai norocoase zodii în 2023

Scris de: Daoud Andra

29 Dec. 2022

Horoscop 2023. Zodii care au noroc la bani și în dragoste. Află dacă ești printre ele

2023 va fi un an al schimbărilor pentru mulți dintre nativi. Dacă în 2022 nu ți-a mers prea bine pe anumite planuri, ai mari șanse să recuperezi în anul care vine. Veștile bune încep să apară încă de la începutul anului pentru unele zodii, care vor avea parte de schimbări radicale. Ce îți rezervă astrele potrivit horoscop 2023 și la ce să te aștepți în funcție de zodie.

Horoscop 2023. Berbecii au planuri mari pentru 2023

Berbec

Începi anul făcând planuri și organizând lucrurile cum știi tu mai bine. Ai așteptări și obiective importante pentru 2023 și nu vrei să pierzi nicio secundă. Chiar dacă unele lucruri pot fi dificil de obținut, nu te lăsa descurajat! Totul se va întâmpla la timpul potrivit.

Taur

După o perioadă relaxantă, în care ai pus pe pauză proiectele importante, este timpul să treci la acțiune. Este momentul să ieși din zona de confort și să faci schimbări pe care nu ai avut curajul să le pui în practică până acum. Începe un nou ciclu pentru tine și trebuie să fii pregătit pentru el.

Gemeni

2022 a fost un an haotic, însă în 2023 liniștea va veni în viața ta. Vei avea timp pentru tine, vei putea să te ocupi de lucrurile care te interesează și este momentul să te pui pe tine pe primul loc. Cei dragi se descurcă și fără să fii 100% implicat în viețile lor.

Citește și: Horoscop ianuarie 2023. Zodia care are o lună extraordinară. Acești nativi încep anul cu dreptul

Rac

Ai tendința de a rămâne agățat de trecut, de locuri și de oameni a căror energie nu îți face bine. Acest lucru ar trebui să se schimbe în 2023, iar astrele vor fi de partea ta. Ai, în sfârșit, curajul să te rupi de lucrurile din trecut care nu îți fac bine.

Leu

Norocul este de partea ta pe plan amoros în 2023. Înainte de a-ți găsi sufletul pereche, vei cunoaște oameni de la care vei învăța multe lucruri. Nicio întâlnire nu este întâmplătoare, iar atunci când vei găsi persoana potrivită, vei ști din prima acest lucru.

Fecioară

Ai obosit să stai în același loc, cu aceiași oameni, iar în 2023 e timpul să faci o schimbare. Noul an vine cu o energie nouă, îți descoperi noi pasiuni și cunoști oameni care te ajută să te reinventezi.

Zodia care are succes urias in 2023
Zodii care au succes în 2023

Horoscop 2023. Capricornii dau lovitura pe plan financiar

Balanță

Simți nevoia să schimbi puțin aerul și poate chiar și anturajul. Cercul social din care faci parte nu te mai satisface cum o făcea înainte și ai nevoie de noi provocări. Acceptă faptul că nimic nu este pentru totdeauna și fii deschis oportunităților care se ivesc în viața ta.

Scorpion

Ești unul dintre nativii cărora le place să facă planuri. Pune-ți pe hârtie dorințele, pentru a putea să le prioritizezi. Anul 2023 este cel în care vei face o investiție importantă, poate fi vorba despre o mașină sau o casă nouă.

Săgetător

A venit momentul ca, dacă îți dorești ceva, să verbalizezi. Oamenii din jurul tău nu au cum să îți citească gândurile, așa că este nevoie să spui clar și răspicat ce îți dorești. Vorbește deschis despre ceea ce vrei, pentru a avea șanse să obții.

Citește și: Zodia care are prosperitate și abundență în 2023. Astrologul Gena Rusu prezintă principalele previziuni astrale pentru noul an VIDEO EXCLUSIV

Capricorn

Va fi un an bun din punct de vedere financiar și profesional pentru tine. Apar noi oportunități de care vei ști să profiți și nicio ocazie nu va trece pe lângă tine. Provocările care apar te vor ajuta să crești și să te perfecționezi.

Vărsător

Deși nu va ieși totul așa cum te aștepți, înveți să te adaptezi din mers. Cu răbdare și înțelegere, reușești să faci față tuturor provocărilor. Urmează o perioadă a transformărilor, în care trebuie să iei lucrurile așa cum vin în viața ta.

Pești

Îți dorești din ce în ce mai mult, iar acest lucru nu este rău. În 2023 va trebui însă să înveți să te bucuri de ce ai și să fii recunoscător. Trăiește mai mult în prezent și bucură-te de aici și acum, fără să îți faci griji pentru viitor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *