Zodia care are prosperitate și abundență în 2023. Gena Rusu prezintă principalele previziuni astrale pentru noul an VIDEO EXCLUSIV

Care vor fi cei mai avantajați nativi în anul Iepurelui

Scris de: Daoud Andra

26 Dec. 2022

Zodia care are prosperitate și abundență în 2023. Gena Rusu prezintă principalele previziuni astrale pentru noul an VIDEO EXCLUSIV

Anul 2023 vine cu noi energii pentru toate cele 12 zodii. Astrologul și specialistul Feng Shui Gena Rusu face previziuni pentru ce urmează să se întâmple în noul an. Invitată în emisiunea Ego Life, ediția a 42-a, specialista a dezvăluit care este zodia care are prosperitate și abundență în 2023.

2023, un an guvernat de Iepure și de apă Yn. Ce înseamnă acest lucru?

Mai sunt câteva zile până la trecerea dintre ani, iar astrologul Gena Rusu face previziuni interesante. Invitată în emisiunea Ego Life, ediția a 42-a, din a doua zi de Crăciun, Gena Rusu discută cu Dana Săvuică despre energia cu care vine noul an și despre zodia care va fi cea mai avantajată de astre.

„Dacă 2022 a fost un an al acțiunii, au fost numai elemente Yang, care au împins de la spate oamenii să acționeze, 2023 este un an Yin, al creativității, al ideilor, al intuiției, al înțelepciunii, al inteligenței. 2023 este un an foarte bun pentru a se trezi (n.r. oamenii).

Eu zic că întotdeauna este o alegere. Fiecare an, fiecare zi, fiecare lună vine cu o parte bună și cu una mai puțin bună. Ce alegi să vezi? Din ce energie îți construiești ziua sau anul? Toți putem fi inspirați, toți putem fi creativi, toți putem fi înțelepți în 2023. Este un an guvernat de iepure și de apă Yin.

Apa înseamnă inteligență în general și este singurul element care are cele trei stări de agregare. Se transformă, se metamorfozează cu ușurință. Toți putem face asta. Iepurele este sensibil, este un fin observator al realității, este înțelept, dornic de cunoaștere, este de încredere.”, explică Gena Rusu.

Zodia care are prosperitate și abundență în 2023

Gena Rusu a analizat pe rând semnele zodiacale și a spus care nativi vor fi avantajați de astre în 2023. Astroloaga a făcut referire la zodiacul chinezesc, nu la cel european și a spus că anul care vine este unul marcat de schimbări.

„În metafizica chineză tradițională vorbim despre altfel de simboluri. Șobolanul este născut în anii 24, 36, 48, 60, 72, 84, 96, 2008 și ne vom mai întâlni cu el din 12 în 12 ani. E important ca toți cei născuți în an de șobolan să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în 2023, fiindcă este un an karmic. Este un an care scoate la suptafață părțile bune sau mai puțin bune a tot ceea ce au făcut până acum. Dacă e ceva ce nu le convine, să schimbe! În toate planurile vieții. (…)

Pentru Tigru înseamnă an de prosperitate și abundență, situații favorabile. Pot fi momente de calitate împreună cu partenerul, foarte multe. Mare atenție la oamenii pe care îi cunoști în 2023 pentru că ei pot aduce foarte multe oportunități mai ales pe plan profesional sau financiar.

Iepurele, născut în 63, 75, 87, 99, 2011, 2023 – este anul lui. Este un an provocator tocmai pentru că este anul lor, ei sunt mai expuși pentru că ies în față, într-adevăr. Ei au de făcut niște schimbări. Întotdeauna când o zodie guvernează îi ține sub observație pe cei asemenea lui. Este anul Iepurelui, cei născuți în an de Iepure au de făcut schimbări, în plan profesional, în plan personal. Acolo unde nu funcționează ceva de mai mult timp, 2023 este anul în care nu mai e de stat.”

Gena Rusu, astrolog și specialist Feng Shui
Gena Rusu, astrolog și specialist Feng Shui, alături de Dana Săvuică

Previziunile pentru fiecare zodie în parte, dar și alte informații interesante cu privire la energii și principii Feng Shui puteți afla urmărind ediția a 42-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 26 decembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.4 60 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *