Horoscop 6-12 martie 2023. Principalele previziuni. Zodii care au mare succes în plan profesional VIDEO

La ce să te aștepți, în funcție de zodie

Scris de: Daoud Andra

05 Mar. 2023

Horoscop 6-12 martie 2023. Principalele previziuni. Zodii care au mare succes în plan profesional VIDEO

Săptămâna 6-12 martie 2023 vine cu un context astrologic cel puțin interesant. Soarele aflat în zodia Pești formează sextil cu Uranus din Taur. În plus, pe 7 martie va fi lună plină în zodia Fecioarei. Ce schimbări aduc aceste fenomene și cum vor fi influențate cele 12 zodii? Iată previziunile pentru săptămâna care urmează, pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 6-12 martie 2023. Oportunitate de afaceri pentru Tauri

Berbec/Ascendent Berbec

Este nevoie să te concentrezi mai mult asupra vieții personale și să fii mai atent cu cei din jur. Ai grijă să nu ratezi evenimente importante și să fii alături de cei dragi la nevoie. Pe plan profesional, se anunță o săptămână aglomerată, în care va trebui să te organizezi mai bine. Încearcă să îți păstrezi calmul, pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile. Beneficiile financiare nu vor întârzia să apară.

Taur/Ascendent Taur

Ai tendința să te dedici doar partenerului, însă acest lucru poate fi greșit uneori. Ai nevoie de timp pentru tine, dar din păcate va fi nevoie să anulezi un plan pe care ți l-ai făcut de mult timp. În sectorul profesional, ai ocazia să pui bazele unei afaceri la care te gândești de multă vreme. Poți transforma în bani una din pasiunile tale, trebuie doar să ai curajul să încerci.

Citește și: Zodia care va avea noroc cu carul în martie 2023. Acești nativi se bucură de succes pe toate planurile

Gemeni/Ascendent Gemeni

În sectorul relației, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener. Încearcă să își păstrezi calmul și să nu te enervezi din orice, pentru a evita conflictele. Tensiunile de acasă își pun amprenta și la locul de muncă, unde nu prea dai randament. Ai răbdare să se liniștească apele și totul va reveni la normal. Fii sincer cu superiorii și vei găsi înțelegere pentru a depăși perioada dificilă.

Rac/Ascendent Rac

Pe plan personal, ar putea apărea unele conflicte cu o rudă, din cauza diferenței de opinii. Încearcă să nu îți impui insistent punctul de vedere, atunci când vine vorba despre decizii personale. Pe plan profesional, pot apărea unele călătorii în interes de serviciu. Acestea îți vor aduce oportunități de care poți profita pentru a obține un venit mai mare.

Horoscop 6-12 martie 2023. Leii vor să își sporească veniturile

Leu/Ascendent Leu

Relația de cuplu ajunge la un nou nivel, iar armonia domnește între tine și partener. Nu ar strica să petreceți puțin timp separat, pentru a nu vă sufoca reciproc. Dacă ești singur, ai șanse mari să întâlnești pe cineva interesant. Pe plan profesional, te gândești la modalități de a-ți multiplica veniturile. Înainte de a face orice investiție, este recomandat să discuți cu cineva care are experiență.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Pe plan personal, simți nevoia să iei o pauză. Este momentul să decizi ce vrei cu adevărat și să analizezi lucrurile obiectiv. Așa vei ști dacă este un impuls sau o decizie clară. Pe plan financiar, ai făcut unele cheltuieli impulsive în ultimul timp și ai depășit bugetul. Este cazul să te oprești și să fii mai cumpătat, dacă nu vrei să ajungi să te împrumuți.

Citește și: Horoscop martie 2023. Zodia care își schimbă viața complet, ce oportunități uriașe îi apar

Balanță/Ascendent Balanță

Relația în care ești implicat nu mai este deloc ceea ce îți dorești. Ai făcut multe compromisuri în ultima vreme, însă lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Poate fi un moment bun să îți dai seama ce vrei cu adevărat. Pe plan financiar, se anunță vești bune. Poate fi vorba despre o mărire de salariu sau un bonus pe care nu sperai să îl mai primești.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Va trebui să iei o decizie dificilă pe plan personal. Fă alegerea cea mai inspirată, fără să privești în urmă. Lucrurile se vor aranja de la sine în perioada următoare. Pe plan profesional, ai tendința să fii mai detașat, pentru că te preocupă aspectele din viața personală. Spre finalul săptămânii, revii la normal și își recapeți concentrarea și cheful de muncă.

Horoscop 6-12 martie 2023. Săgetătorii primesc o mărire de salariu

Săgetător/Ascendent Săgetător

Familia îți oferă exact ce ai nevoie în această săptămână. Chiar dacă unele planuri îți vor fi date peste cap, nimic nu îți strică starea de spirit. Pe plan profesional, știi exact la ce să te aștepți și nimic nu te poate lua prin surprindere. Te poți aștepta la o mărire de salariu, dar și la unele discuții incomode la locul de muncă.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Pot apărea unele neînțelegeri în cuplu, dar este important să le rezolvați între voi. Nu permite nimănui să își dea cu părerea cu privire la viața ta personală. Pe plan profesional, este o perioadă bună pentru studiu, dar și pentru noi provocări. Poți face un pas important în carieră și astfel cresc șansele de a fi remarcat.

Citește și: Cele mai bârfitoare zodii. Acești nativi nu pot ține un secret, sunt foarte indiscreți

Vărsător/Ascendent Vărsător

Partenerul poate trece printr-o situație dificilă și are nevoie de sprijinul tău. Arată-i că ești lângă el, iar această situație vă va ajuta să vă apropiați și mai mult. La locul de muncă nu ai energie să te ocupi de toate sarcinile, motiv pentru care le amâni. Fii corect cu cei din jur și vei avea numai de câștigat!

Pești/Ascendent Pești

Ai tendința să te îndepărtezi puțin de partener și să îl critici constant. Este momentul să lași orgoliul deoparte, dacă nu vrei să strici ceva la care ai muncit mult. Nici pe plan financiar lucrurile nu sunt tocmai roz. Îți dorești o schimbare la locul de muncă, dar ai amânat momentul cât de mult ai putut. Încearcă să nu iei decizii pripite și să te gândești bine înainte de a acționa.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *