Horoscop martie 2023. Zodia care își schimbă viața complet, ce oportunități uriașe îi apar

Saturn își începe tranzitul prin zodia Pești

Scris de: Daoud Andra

16 Feb. 2023

Horoscop martie 2023. Zodia care își schimbă viața complet, ce oportunități uriașe îi apar

Luna martie se anunță una plină de schimbări și evenimente neașteptate pentru zodii. Din 7 martie, Saturn începe să tranziteze zodia Pești. Unii nativi se pot confrunta cu stări de anxietate, se pot simți singuri și au nevoie să facă un pas înapoi. Pe 23 martie, Pluto intră în zodia Vărsător. Iată cum vor fi influențate zodiile de aceste două mari evenimente, dar și se prezența Lunii Negre.

Horoscop martie 2023. Berbecii acceptă noi provocări

Berbec/Ascendent Berbec

Martie este luna ta și simți nevoia să ieși din zona de confort. Vei accpeta noi provocări, iar acest lucru îți dă încredere în tine. Pe plan profesional, te remarci datorită calităților tale de lider. Ți se propune o poziție de conducere sau să fii liderul unei echipe. Pe plan personal, dacă ești singur, ai mari șanse să întâlnești pe cineva în luna martie. În ceea ce privește banii nu se anunță schimbări majore, trebuie doar să fii atent la cheltuieli.

Taur/Ascendent Taur

Martie este luna în care descoperi lucruri despre tine și te dezvolți pe plan spiritual. Simți nevoia de stabilitate, iar acest lucru te face să reevaluezi relațiile care contează pentru tine. Viața socială și relațiile de iubire sunt avantajate mai ales în a doua parte a lunii. Pe plan profesional, este momentul să lași în urmă trecutul și să accepți noi provocări.

Citește și: Zodiile care vor avea un an greu în 2023. Specialiștii avertizează, de ce trebuie să se ferească

Gemeni/Ascendent Gemeni

Unele conflicte cu familia se pot amplifica în luna martie. Nu stai foarte bine la capitolele răbdare și comunicare. Luna Neagră este pe casa comunicării, context care duce la tot felul de probleme. Încearcă să îți păstrezi calmul și să eviți discuțiile aprinse în momentele tensionate. În ceea ce privește profesia, traversezi o perioadă încărcată și stresantă, iar acest lucru își pune amprenta asupra stării tale generale.

Rac/Ascendent Rac

În luna martie te concentrezi mai mult asupra propriilor nevoi și a stării tale de bine. Este o perioadă bună pentru a reflecta asupra alegerilor pe care le-ai făcut și să renunți la relațiile care nu îți aduc niciun beneficiu. Pe plan profesional, ești concentrat și determinat să obții succesul. Progresele pe care le faci vor avea ecou pe termen lung. Nu îți pierde concentrarea, chiar dacă oboseala începe să se simtă.

Horoscop martie 2023. Leii vor avea o lună de vis

Leu/Ascendent Leu

Planetele se aliniază în favoarea ta, iar martie va fi o lună excelentă. Este o perioadă bună pentru introspecție și pentru schimbări majore. Ascultă-ți intuiția și acceptă provocările oricât de îndrăznețe ar fi! Profită de creativitatea cu care ești înzestrat pentru a-ți atinge obiectivele. În relații pot apărea unele provocări, dar cu ajutorul comunicării, le vei depăși. Încearcă să nu te lași afectat de micile conflicte cu partenerul.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Luna martie este o perioadă bună pentru a-ți face puțin ordine în viață și a-ți stabili prioritățile. Poți fi mai sensibil decât de obicei și te poți lăsa condus de emoții și sentimente atunci când iei decizii. Acest lucru s-ar putea să te afecteze pe plan profesional și să nu mai dai același randament. Ești în căutare de noi oportunități, dar îți este greu să rămâi concentrat asupra scopului tău.

Citește și: Zodii cu noroc la bani în 2023. Au un an extraordinar, le merge bine din plin

Balanță/Ascendent Balanță

Poți fi influențat negativ de unele persoane pe care le credeai apropiate. Este momentul să faci o selecție riguroasă a oamenilor din viața ta. Doar așa îți vei da seama cine îți vrea binele și cine nu. Ai tendința să te refugiezi în muncă, pentru că de acolo vine cel mai ușor satisfacția. Ai grijă să nu pici în capcana de a neglija complet viața personală pentru a lucra.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Ai tendința de a fi arogant și de a crede că totul ți se cuvine. Nu ar strica puțin mai multă modestie, mai ales pe plan profesional. Fii mai diplomat și ai grijă la deciziile pe care le iei, pentru că s-ar putea să le regreți mai târziu. Încearcă să nu fii impulsiv și să mai dai o șansă oamenilor. Pe plan amoros, poți avea parte de unele dezamăgiri. Din păcate, iubirea nu e ceva ce poți controla, iar acest lucru te frustrează.

Horoscop martie 2023. Capricornii au parte de provocări pe plan financiar

Săgetător/Ascendent Săgetător

Treci printr-o perioadă în care relația ta poate fi afectată de unele suferințe mai vechi. Dacă le abordezi cu deschidere, umor și relaxare, le vei depăși cu brio. Pe plan financiar, este o perioadă bună și reușești să consolidezi bugetul personal. Te remarci la locul de muncă, iar talentul tău nu va rămâne nerăsplătit. Nu este exclus să faci bani dintr-un hobby mai vechi, trebuie doar să profiți de oportunitățile care se ivesc.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Ai parte de provocări în sectorul banilor. Atunci când stai bine pe plan financiar, ai tendința de a-ți schimba comportamentul, iar acest lucru este remarcat de cei dragi. Ultima decadă din luna martie este o perioadă bună pentru cei care sunt în căutarea iubirii. Sufletul-pereche poate apărea de unde nici nu te aștepți, așa că fii atent la întâlnirile pe care le ai.

Citește și: Zodia care va avea noroc colosal în luna martie. Banii îi pică din cer, va da lovitura

Vărsător/Ascendent Vărsător

Luna Neagră traversează casa relațiilor, iar acest context astrologic are consecințe vizibile. Partenerii pot avea schimbări de comportament care nu sunt pe placul tău, iar de aici pot apărea conflicte. Nici pe plan financiar lucrurile nu sunt roz. Te poți confrunta cu pierderi sau blocaje financiare la care nu te așteptai. Încearcă să nu îți pierzi concentrarea, pentru că toate vor trece, în cele din urmă.

Pești/Ascendent Pești

În cazul tău, Luna Neagră afectează relațiile profesionale. Poți fi depășit de anumite situații, însă orgoliul te împiedică să recunoști acest lucru. Tranzitul lui Saturn prin zodia ta reprezintă un motiv bun pentru a învăța din greșeli și a trage concluzii din lecțiile pe care le primești. Universul te pune la încercare și este important să accepți provocările așa cum vin în viața ta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *