Horoscop 7 aprilie 2022. Veşti bune pentru Balanţe în plan sentimental, Gemenii au idei de succes

Citeşte horoscopul zilnic 7 aprilie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele. Surprize mari pentru toţi nativii
Horoscop 7 aprilie 2022. Veşti bune pentru Balanţe în plan sentimental, Gemenii au idei de succes

Horoscop 7 aprilie 2022, află ce ţi-au rezervat astrele. Astăzi se formează un sextil între Mercur din Berbec și Saturn din Vărsător, aspect benefic comunicării. Vom da dovadă de maturitate și înțelepciune în gândire, dar și de responsabilitate în modul de exprimare. Chiar dacă tendința este de a fi prea direcți în dialog, Saturn ne va înfrâna în mod constructiv această atitudine. Sunt zile bune pentru a ne pune în practică cele mai îndrăznețe idei.

Horoscop 7 aprilie 2022. Gemenii au idei de succes

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Mercur este în zodia ta, fără îndoială că ai multe idei care aleargă prin mintea ta zilele acestea. Vestea bună este că ai și sprijinul astrelor să le dai o formă concretă. Cel mai probabil, ideile tale au legătură cu cariera, cu proiectele în care ești implicat, cu zona media sau online și nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri, ci să le pui în aplicare. Poți avea succes. Comunici impecabil astăzi și te faci plăcut de persoane importante, cu influență într-un domeniu de interes pentru tine.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur, guvernatorul iubirii tale, se află în sectorul trecutului, deci s-ar putea ca unele amintiri să te copleșească astăzi, însă le vei lăsa să se manifeste și le vei vindeca cu înțelepciune. Pe de altă parte, acest context astrologic te susține să-ți învingi niște frici ascunse legate de zona profesională. Fie te afirmi cu încredere mai multă, fie porți o discuție cu superiorii pe care ai tot amânat-o. Sau poate o reiei având o perspectivă mai îndrăzneață și susținunându-ți până în pânzele albe dreptatea.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, este bine aspectat de Saturn, așa că și raționamentul și atitudinea ta sunt mature, înțelepte și te ajută să te faci plăcut de către ceilalți. Pe de altă parte, îți vei susține punctul de vedere cu hotărâre și vei promova adevărul și doar adevărul. Azi poți primi niște sfaturi importante și poți câștiga o dezbatere. Ideile pe care le ai despre cum să duci la succes un proiect vor fi luate în calcul de cei din jur.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca astăzi să porți niște discuții importante cu superiorii sau cu colaboratorii care se vor solda cu rezultate bune. Sunt dialoguri constructive în urma cărora puteți stabili de comun acord datele unui proiect, bugetul alocat, etc… Și în cuplu poți discuta cu partenerul despre investiții comune sau despre viața intimă, despre un subiect mai delicat care vă privește pe amândoi. Poți lua decizii mature legate de direcția profesională sau de statutul social.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Saturn se află în sectorul relațiilor tale și grație sextilului cu Mercur de astăzi, poți profita să discuți cu partenerul despre planurile de viitor pe care le aveți. Puteți clarifica multe neînțelegeri apărute în cuplu, dacă sunteți deschiși și sinceri. Și discuțiile profesionale, cu asociații sau cu cei cu care lucrezi, vor avea rezultate bune. De asemenea, ai susținere să faci o negociere salarială în favoarea ta.

Horoscop 7 aprilie 2022. Veşti bune pentru Balanţe în plan sentimental

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur este guvernatorul tău, însă se găsește în Berbec, o poziție mai puțin confortabilă pentru tine. Cu toate astea, sextilul cu Saturn îți poate oferi multă rezistență fizică și mentală astfel încât să faci față cu brio oricărei provocări apărute la locul de muncă. Dacă te simțeai copleșit de unele sarcini, azi ai puterea să le rezolvi fără să mai pierzi atât de multă energie. Este o zi foarte bună și pentru relaxare și odihnă.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Sextilul de astăzi este mană cerească pentru tine, dat fiind că Mercur e în casa relațiilor și Saturn în casa iubirii. Ei bine, ai toate șansele să lămurești neînțelegeri sentimentale, să clarifici cu maturitate o situație petrecută în cuplu. Și în relațiile profesionale sunt șanse de înțelegere și acorduri favorabile. Dacă ești la începutul unei relații, discută cu răbdare și înțelepciune cu cealaltă persoană. Te poți apropia mai ușor și poți consolida legătura.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi vei reuși să te mobilizezi exemplar și vei duce la bun sfârșit atât sarcinile profesionale, cât și pe cele gospodărești. Ai răbdarea și înțelepciunea necesare să discuți cu colegii de muncă, să ajungeți la o înțelegere. Totodată, vei observa că și discuțiile cu familia sunt mature și îți vor oferi o înțelepciune aparte. Relația cu cei dragi capătă o mai bună direcție de viitor, mai solidă. Simți că te poți baza pe cei dragi și poți lua decizii privind locul de muncă sau stilul de viață.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul zilei te susține foarte mult în tot ce ține de comunicare și negocieri. Îți poți exprima ușor ideile creative și vor fi apreciate de cei din jur. În plus, discuțiile cu persoana iubită sau cu copiii ajung la rezultate bune și sunt mature, bazate pe sinceritate. Poți cuceri grație înțelepciunii pe care o manifești în dialog și raționament.

Horoscop 7 aprilie 2022. Zi bună pentru Peşti la capitolul financiar

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dacă trebuie să porți discuții despre casă, despre o investiție în locuință sau chiar despre achiziționarea unei case, azi este o zi bună. Ești susținut de astre să ajungi mai ușor la înțelegeri cu familia. Poți cheltui pentru casă, pentru a reamenaja sau redecora locuința. De asemenea, poți lua decizii înțelepte legate de viața ta personală.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta și aspectul cu Mercur îți este pe plac pentru că te ajută în comunicare. Te poți exprima mai ușor, poți vorbi despre acele subiecte pe care le-ai evitat până acum și poți lua decizii importante, mai ales legate de tine. Totodată, este o zi foarte bună pentru negocieri, deplasări, examene, interviuri, ședințe și pentru rezolvări ale unor probleme cu actele.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur este guvernatorul relațiilor tale, iar aspectul cu Saturn te ajută să porți discuții înțelepte cu partenerul, să ajungeți la o înțelegere și să lămuriți trecutul. Puteți discuta despre bani și investiții comune. Totodată, poți fi mai deschis în a aborda subiecte sensibile. Este o zi bună să iei decizii financiare, poate chiar să returnezi o datorie.

Horoscopul zilei de 7 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *