Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie 2022. Lecţii karmice pentru Lei. Peştii fac cuceriri şi se rup de trecut

Horoscopul săptămânii 4-10 aprilie 2022. Află ce surprize au pregătit astrele pentru fiecare semn zodiacal.
Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie 2022. Lecţii karmice pentru Lei. Peştii fac cuceriri şi se rup de trecut

Săptămâna 4 – 10 aprilie se remarcă prin intrarea în zodia Pești a lui Venus, planeta iubirii și a banilor. Acest aspect ne va aduce mai multă îngăduință în relațiile cu ceilalți și va crește nevoia de afecțiune. Avem ocazia să ne îmbunătățim poveștile de iubire, însă și tendința de a fi prea sensibili și iertători. Dacă intrăm în noi relații, trebuie să avem grijă ca cealaltă persoană să fie disponibilă emoțional și să evităm contextele ascunse.

Pe de altă parte, Marte și Saturn se unesc în zodia Vărsător, aspect care poate aduce unele frustrări pentru că ne vom simți limitați în acțiuni. Pe de altă parte, ceea ce facem acum va scrie viitorul, dat fiind că următoarea astfel de conjuncție se va petrece peste 30 de ani. Este momentul să depășim blocajele pe care le avem și să ne facem planuri de lungă durată cu înțelepciune și răbdare, dar cu curaj și îndrăzneală. Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie 2022. Gemenii se afirmă profesional

Berbec/Ascendent Berbec

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să fii cam întors către trecut, să te gândești la un fost partener sau chiar să te caute un fost partener. Grijă de cine te îndrăgostești acum, să nu intri în relații toxice. Profesional, este momentul să devii mai vizibil și să faci niște schimbări în propriile proiecte.

Taur/Ascendent Taur

Este o perioadă în care te bucuri de popularitate și poți primi sprijin de la cei din anturaj. Intră în noi grupuri cu încredere. Profesional, vei face niște salturi semnificative, dacă depășești unele blocaje.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Este o perioadă în care te poți afirma profesional și vor căpăta vizibilitate. Posibil să fii atras de persoane cu funcție sau din autoritatea statutului. Pe de altă parte, unii nativi pot pleca în străinătate, în timp ce alții se înscriu la noi cursuri.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie 2022.  Lecţii karmice pentru Lei

Rac/Ascendent Rac

Cu Venus în Pești, conștientizările și revelațiile vin mai ușor sau tu le înțelegi mai ușor prin prisma sufletului. Sentimental, poate fi o perioadă delicată, în care să dezvolți pasiuni orbitoare sau să rupi o relație toxică

Leu/ Ascendent Leu

Dacă ești singur, nu ar trebui să te mire că devii atras de persoane cu bani, însă grijă mare la lecțiile karmice. S-ar putea ca acestea să nu aibă și altceva de oferit. Zona de relații este foarte intens aspectată săptămâna aceasta, așa că aici se pot produce mari împăcări și consolidări, dar pot să apară și despărțiri.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Cu Venus în Pești te bucuri de mai multă armonie în cuplu, poți începe noi relații, însă ai grijă la tendința de a idealiza cealaltă persoană. Profesional, este o săptămână care poate veni cu schimbări importante, chiar și cu un nou job.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie 2022. Scorpionii sunt concentraţi pe familie

Balanță/Ascendent Balanță

Vei începe să-ți dorești din ce în ce mai mult să lucrezi de plăcere și vei căuta armonia în relațiile cu colegii sau… un alt job. Sentimental, poți depăși niște blocaje și te poți îndrăgosti. Capeți mai multă înțelepciune și în relațiile cu copiii.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Zona sentimentală se bucură de tranzitul lui Venus în Pești, așa că și tu vei fi mai romantic, mai tandru și mai dornic de iubire. Poți începe o nouă poveste de dragoste sau poți construi un cămin alături de partener. Zona de casă și familie îți captează toată atenția săptămâna aceasta.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Te bucuri de mai multă armonie în familie și nu este exclus să-ți dorești să reamenajezi locuința, poate chiar să o pregătești pentru Paște. Poți lua decizii înțelepte, fie de natură sentimentală, fie financiară, fie legate de viitorul copiilor.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Cu Venus în Pești te bucuri de mai multă deschidere în dialog și ești mai sociabil. Ai șanse să faci o negociere avantajoasă sau să-ți exprimi sentimentele mai ușor. Financiar, ai grijă la modul în care-ți administrezi bugetul. Poți face niște investiții de viitor.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie 2022. Peştii pot cuceri pe oricine

Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna 4 – 10 aprilie îți poate aduce șansa de a-ți crește veniturile, însă te poate face și mai cheltuitor. Marte și Saturn formează conjuncție în zodia ta, așa că vei fi stimulat să faci unele schimbări în viața ta, să iei atitudine, chiar dacă asta înseamnă să te impui mai mult.

Pești/Ascendent Pești

Venus intră în zodia ta și-ți potențează farmecul. Poți cuceri ușor pe cei din jur și vei ști cum să te faci plăcut. Nu este exclus să vrei să-ți schimbi look-ul în perioada următoare. Sunt zile în care trecutul te poate frământa, însă tocmai asta te poate ajuta să te rupi definitiv de ceea ce a fost.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *