Horoscop iulie 2022. Zodia care are o perioadă prosperă. Atrage banii ca un magnet

Află de mai jos cum va fi luna iulie pentru zodia ta
Horoscop iulie 2022. Zodia care are o perioadă prosperă. Atrage banii ca un magnet

Luna iulie va fi marcată de tranzitul lui Mercuri prin zodiile Gemeni, Rac și Leu. Va fi o lună în care ne dorim să fim mai apropiați de familie și de persoanele dragi. Astfel simțim că ocrotim ceea ce avem mai bun alături.

Horoscop iulie 2022. Schimbări în viața mai multor zodii

Berbec. Mercur aduce vești bune pentru nativii Berbec. De asemenea, sunt foarte norocoși în luna iulie. Există foarte mari șanse ca dorințele lor să se îndeplinească în această perioadă.

Taur. Este o perioadă mai dificilă la serviciu, însă există și o veste bună. Efortul depus va avea și o răsplată pe măsură. În a doua jumătate a lunii, situația materială a nativilor Taur se va îmbunătăți.

Gemeni. Luna iulie va fi pentru Gemeni plină de schimbări. Este posibil să se întâmple asta atât în mediul profesional, cât și în cel personal, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Rac. Acești nativi se simt constrânși de persoanele apropiate, care încep să aibă așteptări din ce în ce mai mari. Chiar și așa, astrele au grijă să îți ofere daruri și până la finalul lunii vei avea un profit bun.

Leu. Proiectele noi preferi să le păstrezi doar pentru tine. Lucrezi la ele, iar astrele te susțin din punct de vedere material pentru a avea fondurile necesare să îți pui ideile în practică. Spre finalul lunii sunt șanse mari să călătorești în străinătate.

Fecioară. Cheltuieli mari în prima parte a lunii iulie pentru nativii Fecioară. Chiar dacă vor avea de plătit multe lucruri, spre finalul lunii apar oportunități de rotunjire a bugetului. Nativii Fecioară încep să strângă bani pentru o nouă vacanță.

Horoscop iulie 2022. O lună cu cheltuieli mari pentru nativii Vărsător

Balanță. Începe o perioadă prosperă pentru Balanțe. Luna iulie poate începe pentru acești nativi cu o vacanță în străinătate. Dacă au planificat o călătorie și în a doua parte a lunii iulie trebuie să știe că Mercur va influența în mod pozitiv acest lucru și totul se va desfășura conform planului.

Scorpion. Tranzitul lui Venus și al lui Mercur din Gemeni în Rac aduce schimbări imprevizibile pentru nativii Scorpion. Vor fi câteva situații dificile, schimbări imprevizibile, însă le vor face față.

Săgetător. Evită să facă planuri costisitoare. Nativii Săgetător sunt sfătuiți să folosească banii pentru a călători mai mult și pentru a descoperi noi locuri din lume.

Capricorn. Acești nativi pun mare preț pe relațiile cu prietenii în prima parte a lunii iulie. Se gândesc însă și la o schimbare în carieră, mai ales dacă acest lucru se întâmplă odată cu o promovare.

Vărsător. Reiau legătura cu oamenii din trecut și se revăd cu prieteni mai vechi. Va fi o lună cu cheltuieli mai mari, însă toate vor fi împărțite cu partenerul de viață.

Pești. Luna iulie începe cu un buget destul de mic, dar, din fericire, lucrurile se schimbă începând cu a doua parte a lunii. Mercur reglează conturile cu cei care îți datorează bani. De asemenea, nativii Pești vor să pună capăt unei situații neplăcute.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.