Horoscop săptămâna 11-17 iulie 2022. Principalele previziuni astrale. Schimbări fundamentale pentru anumite zodii

Vezi mai jos principalele previziuni astrale pentru săptămâna 11-17 iulie 2022
Horoscop săptămâna 11-17 iulie 2022. Principalele previziuni astrale. Schimbări fundamentale pentru anumite zodii

Horoscop săptămâna 11-17 iulie 2022 – ce au pregătit astrele pentru toate zodiile în plan personal, sentimental, dar și în plan profesional. Vor fi schimbări în carieră și în viața de cuplu. De asemenea, au loc surprize în ceea ce privește situația financiară.

Horoscop săptămâna 11-17 iulie 2022. Schimbări în plan sentimental pentru nativii Taur

Horoscop săptămâna 11-17 iulie 2022, previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec/Ascendent Berbec

Nativii Berbec își dau seama că e necesar să se mai gândească și la ei. În ceea ce privește cariera și propriile valori înțeleg că e nevoie să schimbe anturajul și să caute alte persoane cu care să le împărtășească.

Taur/Ascendent Taur

Este o perioadă solicitantă în ceea ce privește cariera. În plan sentimental astrele nu au deloc vești bune, căci lucrurile nu decurg bine. Nativii Taur pot afla că sentimentele persoanei iubite nu sunt așa cum ei își imaginau.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Vor lua decizii importante în această săptămână, însă toate depind de familie. La începutul săptămânii au o energie foarte bună și își doresc să ducă la bun sfârșit toate planurile de până acum.

Rac/Ascendent Rac

Nativii Rac își dau seama că au nevoie de o perioadă mai liniștită pentru a se relaxa. Din fericire, vor face planuri alături de familie și prieteni și vor reuși să își mențină echilibrul între planul profesional și cel personal.

Leu/ Ascendent Leu

Leii își doresc să facă o schimbare în ceea ce privește stilul de viață. Își dau seama că au cam exagerat cu mâncarea nesănătoasă în ultima vreme și își doresc să treacă la o alimentație mai echilibrată.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Nativii Fecioară sunt în centrul acțiunii săptămâna aceasta. Echilibrul emoțional poate fi dat peste cap din cauza agitației: viața profesională, familie și obiective personale.

Horoscop săptămâna 11-17 iulie 2022. Probleme în plan financiar pentru nativii Pești

Balanță/Ascendent Balanță

Nativii Balanță caută tot timpul validare din partea celor din jur, altfel nu reușesc să fie în armonie cu propria persoană. Se gândesc însă cum să schimbe această situație care nu este deloc benefică pe termen lung.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Sarcinile de la muncă pot încărca prea mult programul. Spre finalul săptămânii nativii Scorpion se dedică mai mult vieții sentimentale și fac planuri alături de persoana iubită.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Nativii Săgetător fac o listă bine stabilită de priorități. Își doresc ca de acum înainte să se pună pe primul loc și să lase la o parte nevoie celor din jur.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Există riscul să facă greșeli din cauza stării emoționale. Distanțarea de anumite persoane se resimte la nivel energetic. Spre finalul săptămânii simt nevoia mai mult de odihnă și relaxare.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Schimbări fundamentale în viața Vărsătorilor. Treci prin mai multe stări care îi vor afecta și spre finalul săptămânii se gândesc că e momentul să ia decizii importante.

Pești/Ascendent Pești

Relațiile au impact destul de mare asupra nativilor Pești, mai ales că tot timpul au așteptări de la ceilalți. Există posibilitatea să anuleze anumite planuri din cauza situație financiare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *