Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Lună Plină în Săgetător. Zodiile iau decizii importante

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru săptămâna 13 – 19 iunie 2022
Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Lună Plină în Săgetător. Zodiile iau decizii importante

Săptămâna 13 – 19 iunie se remarcă prin revenirea lui Mercur în zodia Gemeni, pe care o va traversa până pe data de 5 iulie. Acest aspect va readuce în viața noastră negocieri și discuții purtate în perioada 10 – 23 mai, însă de data aceasta le vom aborda cu mintea limpede și vom clarifica toate neînțelegerile care au existat.

Un alt aspect important al săptămânii este Luna Plină din zodia Săgetător, care se petrece pe 14 iunie și al cărei impact îl vom resimți jumătate de an de acum înainte. Este o Lună Plină a spiritualității, care ne cere să ne schimbăm perspectiva și să ne lărgim orizonturile. Cu alte cuvinte, ne cere să ne eliberăm de tipare ideologice, de principii și convingeri care nu ne ajută în evoluție.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Nativii Berbec trebuie să aibă grijă la călătoriile în străinătate

Berbec/Ascendent Berbec

Tu ai ocazia să culegi roadele a ceea ce ai învățat. Cu alte cuvinte, te poți folosi de o diplomă, de cunoștințele tale, pentru a te afirma. Intri într-o perioadă destul de bună pentru negocieri și pentru rezolvări legate de acte și poți obține avize și aprobări. Grijă la călătoriile în străinătate în prima parte a săptămânii.

Taur/Ascendent Taur

Este o săptămână cu iz financiar în care iei niște decizii bune sau faci niște negocieri importante. Este momentul să-ți schimbi raportarea la resursele tale și ale altora, dar mai ales la modul în care îți câștigi banii și îți folosești talentele și abilitățile.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Te bucuri din plin de revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia ta, pentru că vei vedea mai clar o situație cu care te-ai confruntat în plan personal în ultimele săptămâni. S-ar putea să resimți o oarecare instabilitate și nesiguranță în viața de cuplu și să fie nevoie să faci niște schimbări pentru ca lucrurile să funcționeze.

Rac/Ascendent Rac

Pentru tine, săptămâna aceasta vine cu revelații și conștientizări și poți înțelege niște experiențe de viață într-o altă notă. Totodată, este o perioadă bună să faci schimbări în stilul de viață sau la locul de muncă, legate de program și de rutina zilnică.

Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Nativii Fecioară au ambiții mari

Leu/ Ascendent Leu

Luna plină din Săgetător îți cere să-ți schimbi modul în care îți exprimi sentimentele. Găsește un echilibru între iubirea oferită și iubirea primită. Nu da mai mult decât primești și nici invers. De asemenea, descoperă ce te face cu adevărat fericit și profită să ieși din casă să mergi la evenimente și să te întâlnești cu prietenii.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al săptămânii îți cere să găsești un echilibru între zona profesională și zona personală, între carieră și familie. Îți dorești să te afirmi, ai ambiții mari, însă vei avea nevoie și de susținerea celor dragi pentru a face față responsabilităților profesionale.

Balanță/Ascendent Balanță

Săptămâna aceasta este despre comunicare. Luna Plină din Săgetător îți cere să îți schimbi modul în care porți un dialog cu cei din jur. Nu este nevoie doar sa auzi, ci să fii și prezent. Poți culege roadele unor negocieri, iar unii nativi pot relua un curs abandonat sau pot da un examen. Alți nativi își fac bagajul pentru a pleca într-o călătorie.

Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Nativii Capricorn, mare grijă la sănătate!

Scorpion/Ascendent Scorpion

Este o săptămână cu aspecte financiare bune. S-ar putea să ți se deblocheze o investiție, să faci mai ușor un credit, sau să culegi roadele financiare ale muncii depuse. Totodată, încearcă să-ți schimbi raportarea la bani și la modul în care îi câștigi și dă dovadă de maturitate în administrarea veniturilor.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Tu ai parte de o Lună Plină în zodia ta care poate aduce schimbări în plan personal. Trăirile emoționale vor fi intense, dar și confuze, însă îți poți da seama care sunt nevoile emoționale pe care le ai cu adevărat. În cuplu apar discuții, clarificări și se iau decizii importante.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Începi săptămâna cu o stare de introspecție și vei prefera să stai mai retras. Nu este exclus să te simți mai agitat pe interior, să fii mai nesigur pe tine sau să resimți o instabilitate profesională. Ține cont că ai intuiție și clarviziune și toată susținerea astrelor să-ți schimbi stilul de viață, să-ți crești randamentul la locul de muncă. Ai grijă la problemele de sănătate cronică, dar și la oboseală și stres.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna aceasta s-ar putea să faci curat în anturaj, mai ales dacă ai fost dezamăgit de anumiți prieteni sau chiar de asociați. Sunt nativi care ies dintr-o organizație și nativi care își schimbă planurile de viitor. Evită să dai bani cu împrumut. Mercur în Gemeni te ajută să-ți clarifici sentimentele și să îți exprimi mai ușor nevoile afective.

Pești/Ascendent Pești

Pentru a avea parte de o săptămână liniștită este nevoie să găsești un echilibru între carieră și familie. Este o perioadă în care stresul profesional poate fi mai mare, în care pot apărea schimbări în carieră și nu este exclus să te simți indecis sau să te temi de noi responsabilități. Unii nativi pot culege roadele a ceva ce au sădit în urmă cu jumătate de an în plan profesional.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Un psiholog le-a făcut portretul lui Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Dezvăluiri uluitoare: 'Un narcisist...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *