Horoscop săptămâna 13-19 martie. Zodia care este avantajată pe toate planurile. Vești excelente pentru acești nativi VIDEO

Care nativi sunt avantajați și care vor avea parte de provocări

Scris de: Daoud Andra

12 Mar. 2023

Horoscop săptămâna 13-19 martie. Zodia care este avantajată pe toate planurile. Vești excelente pentru acești nativi VIDEO

Săptămâna vine cu o nouă energie, care îi ajută pe nativi să facă tot ce și-au propus. Dacă ai planuri îndrăznețe, acum este momentul să le pui în practică, pentru că astrele sunt de partea ta. Care sunt zodiile cele mai avantajate de astre și la ce să te aștepți pe plan personal, financiar și profesional de la săptămâna care vine.

Horoscop săptămâna 13-19 martie. Oportunități excelente pentru Tauri

Berbec

Astrele recomandă să te concentrezi mai mult asupra familiei. Rutina a pus stăpânire pe relație, iar orele petrecute peste program au dus la unele tensiuni. Încearcă să petreci mai mult timp cu cei dragi și totul se va rezolva. Pe plan profesional, vrei din ce în ce mai mult, însă trebuie să faci și unele sacrificii. Încearcă să te mulțumești cu ce ai și gândește-te de două ori dacă merită să te arunci cu capul înainte.

Taur

Pe plan personal, pot apărea unele tensiuni din cauza orgoliului. Fii sincer cu partenerul și nu mai amâna discuțiile incomode. Orice impas poate fi depășit cu ajutorul comunicării. La locul de muncă este o perioadă bună pentru lucrul în echipă. Alege inspirat colegii cu care vrei să lucrezi și succesul nu va întârzia să apară! Finalul săptămânii vine cu o oportunitate excelentă.

Citește și: Cele mai bârfitoare zodii. Acești nativi nu pot ține un secret, sunt foarte indiscreți

Gemeni

Dacă ești singur, poți cunoaște pe cineva special în această săptămână. Te concentrezi pe distracție și aventură și nu vrei neapărat o relație serioasă. Pe plan profesional, ai parte de unele promisiuni care nu se concretizează. Încearcă să rămâi concentrat și să îți faci treaba în continuare, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Rac

Este o perioadă bună pentru a petrece timp cu cei dragi. Energia cu care te încarci în aceste zile te va ajuta să faci față oricărei provocări. La locul de muncă reușești să îți impui punctul de vedere și să obții ce vrei. Și pe plan financiar lucrurile stau bine și te gândești din ce în ce mai mult la o vacanță. Este momentul să te relaxezi și să nu te mai gândești atât de mult la bani.

Horoscop săptămâna 13-19 martie. Leii sunt avantajați pe toate planurile

Leu

În cuplu este o perioadă dominată de armonie, iar liniștea de care te bucuri te ajută să dai randament pe toate planurile. La locul de muncă este o perioadă bună pentru negocieri și ai mari șanse să obții ceea ce îți dorești de la șefi și de la colegi. Încearcă să fii rezonabil și să nu exagerezi cu pretențiile, dacă vrei ca lucrurile să se concretizeze rapid.

Fecioară

Pe plan personal, ești destul de confuz cu privire la ce îți dorești de la relație. Încearcă să asculți și punctul de vedere al partenerului și să îi respecți dorințele. Pe plan profesional, traversezi o perioadă în care lipsa de organizare își spune cuvântul. Încerci să găsești noi modalități de a face bani, dar și de a învăța lucruri noi.

Citește și: Zodii cu noroc la bani în 2023. Au un an extraordinar, le merge bine din plin

Balanță

Viața de cuplu este marcată de tensiuni, din cauza deciziilor pe care le iei. Încearcă să asculți și versiunea partenerului și să nu faci gesturi radicale la nervi. Pe plan financiar, lucrurile stau din ce în ce mai bine, dar nu vrei să mai faci cheltuieli inutile. Vrei să pui bani deoparte cu orice preț, iar familia poate considera că ești zgârcit în anumite privințe.

Scorpion

Dacă ești singur, ai mari șanse să cunoști pe cineva pe placul tău săptămâna aceasta. Dacă ești într-o relație, poți avea parte de o călătorie sau de o ieșire romantică în cuplu. Pe plan profesional, încearcă să nu te gândești la bani, ci la ce ai de făcut. Schimbările de la locul de muncă îți pot provoca stres, însă nu este cazul să disperi. Fă lucrurile pe rând și vei duce la bun sfârșit toate sarcinile.

Horoscop săptămâna 13-19 martie. Vești excelente pentru Capricorni

Săgetător

Pe plan personal, ai unele nemulțumiri legate de partener și aștepți să vezi schimbări din partea lui. Te poți confrunta cu unele critici din partea rudelor, dar nu este cazul să te lași afectat. La locul de muncă este recomandat să stai în preajma oamenilor de la care ai ce învăța, pentru a avea șanse să crești profesional. Ambiția și devotamentul te vor ajuta să te remarci.

Capricorn

Comunicarea este esențială în această săptămână, pentru a depăși obstacolele din relație. Spune deschis ce ai pe suflet și încearcă să nu te mai închizi în tine. Pe plan profesional, se anunță vești excelente și oportunități de neratat. Curajul tău va fi răsplătit și te va ajuta să te faci remarcat. Pregătește-te pentru o schimbare pe care o așteptai de multă vreme.

Citește și: Zodiile care vor avea un an greu în 2023. Specialiștii avertizează, de ce trebuie să se ferească

Vărsător

Pe plan personal, este posibil să ai parte de o dezamăgire. Nu este cazul să îți pierzi complet încrederea în oameni. Evită să iei decizii atunci când ești dezamăgit sau vulnerabil. Pe plan financiar, se anunță o perioadă dificilă și este de preferat să faci economii. Cauți soluții pentru a-ți crește veniturile, dar și aici s-ar putea să ai parte de decepții. Ascultă-ți instinctul și nu vei da greș!

Pești

Ai nevoie de mai multă afecțiune și profiți de fiecare moment pentru a fi cu persoana iubită. Dacă ești singur, ai putea fi tentat să te împaci cu o persoană din trecut. Pe plan financiar, poți întâmpina unele provocări, din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Din fericire, ai idei inspirate care te ajută să faci bani ușor și să te menții pe linia de plutire.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *