Horoscop săptămâna 14 – 20 noiembrie 2022. Confuzie în acțiuni, neatenție, indecizie. Cei mai vulnerabili nativi

Previziunile săptămânii pentru fiecare zodie în parte
Horoscop săptămâna 14 - 20 noiembrie 2022. Confuzie în acțiuni, neatenție, indecizie. Cei mai vulnerabili nativi

Săptămâna 14 – 20 noiembrie se remarcă printr-un careu între Marte retrograd din Gemeni și Neptun retrograd din Pești. Acest context tensionat poate aduce confuzie în acțiuni, neatenție, indecizie și nu vedem foarte clar care este direcția de mers în continuare.

Horoscop săptămâna 14 – 20 noiembrie 2022. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Pe de altă parte, două planete își schimbă semnul săptămâna aceasta, implicit și energia. Este vorba de Venus, planeta iubirii, care se mută în Săgetător și aduce mai mult optimism, o mai mare dorință de aventură și explorare în plan sentimental.

De asemenea, Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, se mută tot în Săgetător, ipostază din care poate aduce idei mărețe, noi principii de viață și credințe. Ne va stimula curiozitatea și vom fi mai dornici de cunoaștere.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Cum Marte este guvernatorul tău, este de așteptat că perioada care urmează să vină cu multe confuzii, neînțelegeri și stres. Cu Venus și Mercur în Săgetător poți vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă și nu este exclus să fie atras de o persoană străină, de un mentor spiritual sau de un profesor. Poți căuta răspunsuri la dileme pe calea spiritualității.

Taur/Ascendent Taur

Careul lui Marte cu Neptun îți poate aduce cheltuieli inutile, probleme și neînțelegeri financiare și plăți de care ai uitat. Nu este o perioadă bună să faci negocieri salariale sau să investești în planuri și proiecte de viitor. Venus și Mercur săgetător te sfătuiesc să investești mai multă viața de cuplu sau într-o poveste de dragoste aflată la început. Poți avea discuții despre bani, buget comun cu partenerul sau cu asociații.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Cum Marte se află în zodia ta și în careu cu Neptun din sectorul carierei, ești confuz, nesigur pe tine și te poți plictisi destul de repede. De asemenea, ești mai agitat decât de obicei și poți lua decizii greșite în plan profesional. Ai grijă dacă ai idealuri prea mari pentru că poți fi dezamăgit. Venus și Mercur în Săgetător, în sectorul relațiilor tale, aduc înțelegere în viața de cuplu, împăcare și dialoguri constructive. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să-i atragă și astfel să înceapă o nouă relație.

Rac/Ascendent Rac

Careul dintre Marte și Neptun aduce confuzii, regrete, reproșuri și-ar trebui să nu iei decizii importante în următoarea perioadă. S-ar putea să revină situații din trecut, poate un fost partener care te bulversează, însă ține cont că nu vei vedea realitatea așa cum este. Intrarea lui Venus și Mercur în sectorul muncii aduce o îmbunătățire  a situației la job, un randament mai mare și vei lucra cu mai multă plăcere. De asemenea, comunicarea cu colegii va fi una constructivă. Aceste tranzite te ajută să-ți îmbunătățești starea de sănătate prin căutarea unor remedii noi.

Horoscop săptămâna 14 – 20 noiembrie 2022. Zodia care își îmbunătățește viața sentimentală

Leu/ Ascendent Leu

Careul lui Marte cu Neptun îți cere să ai mai multă grijă la prieteni și asociați pentru că poți fi dezamăgit de acțiunile acestora, ba chiar poți pierde bani din cauza lor. Venus și Mercur vor intra în sectorul iubirii tale și vor îmbunătăți atmosfera în viața sentimentală. Vei fi mai optimist, cu mai multă poftă de viață, iar dacă ești singur te poți îndrăgosti. De asemenea, comunicarea cu copiii se îmbunătățește și îți poți exprima mai ușor sentimentele și latură creativă.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Cu Marte retrograd în sectorul carierei, în careu cu Neptun din sectorul relatiilor, se întrevede o perioadă neclară care te debusolează din punct de vedere profesional. Nu-ți asuma mai multe responsabilități decât poți duce și evită certurile cu superiorii sau partenerii de afaceri. Ai grijă la persoane care încearcă să te păcălească, implicit ai grijă la contracte. Cu Venus și Mercur în Săgetător, ai sprijin să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia chiar dacă pentru asta va trebui să faci mai multe compromisuri. Ești mai îngăduitor și poți ajunge ușor la viziuni comune cu cei dragi.

Balanță/Ascendent Balanță

Careul dintre Marte și Neptun îți poate da multe gânduri peste cap și nu vei vedea deloc clar o situație cu care te confrunți, mai ales dacă are legătură cu munca sau sănătatea. Apar neînțelegeri cu colegii, randamentul este scăzut, iar relația cu partenerul de viață îți poate da multe bătăi de cap. Cu Venus și Mercur în Săgetător ai susținere în tot ce ține de comunicare. Te faci plăcut de cei din jur și ai o mare putere de convingere asupra celorlalți. Te poți împăca cu cineva drag și îți vei exprima punctul de vedere cu mult curaj.

Horoscop săptămâna 14 – 20 noiembrie 2022. Nativii care primesc sprijin financiar

Scorpion/Ascendent Scorpion

Și tu vei resimți destul de agitată această perioadă, dat fiind că Marte este guvernatorul tău. Totodată, ai grijă la cheltuielile pe care le faci pe distracții, pentru a impresiona sau cuceri pe cineva. Evită pe cât posibil investițiile riscante și speculațiile financiare pentru că poți pierde bani. Pe de altă parte, ai sprijin financiar din partea lui Venus și Mercur care intră în acest sector și îți pot aduce idei și ponturi despre cum să-ți crești veniturile.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Careul dintre Marte retrograd, care se află în sectorul relațiilor tale, și Neptun poate aduce conflicte în cuplu din cauza neînțelegerilor sau a cuvintelor aruncate din impuls. Ești confuz cu privire la o relație sentimentală și nu știi dacă să o continui sau nu. De asemenea, pot apărea tensiuni cu familia din cauza partenerului sau a unor probleme din gospodărie. Venus și Mercur vor intra în zodia ta și te ajută să te mai echilibrezi. Dacă până acum ai tăcut, s-ar putea ca în perioada următoare să fii destul de direct în dialoguri. În plus, vei simți nevoia să faci o schimbare de look, de atitudine, te vei bucura de o doză mai mare de optimism și chef de viață.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Marte retrograd din sectorul muncii și al sănătății în careu cu Neptun din sectorul comunicării îți poate aduce vești bulversante legate de job. Dacă îți faci analize în perioada aceasta s-ar putea să fie nevoie să le repeți ulterior din cauza unor erori care pot apărea la aparatură. Poate fi vorba și de diagnostice greșite pe care le primești. De asemenea, ai grijă că tendința ta este de a nu da importanța necesară unor simptome. În plus, Venus și Mercur în Săgetător pot reactiva și ele niște afecțiuni cronice. Trecutul te caută, te poți întâlni cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme sau fost partener revine în viața ta.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Careul lui Marte cu Neptun îți poate aduce confuzii sentimentale, cheltuieli pe distracții sau pentru a cuceri pe cineva. Totodată, ține cont că poate veni cu pierderi financiare dacă faci speculații sau investiții riscante. Unii nativi s-ar putea să fie nevoiți să ia decizii dificile legate de copii de educația lor. Venus și Mercur în Săgetător te susțin să-ți atingi niște vise, idealuri, să călătorești și să studiezi domenii noi.

Pești/Ascendent Pești

Careul dintre Marte și Neptun, guvernatorul tău, poate aduce reluarea unor discuții cu familia pe teme legate de viața personală, de o mutare sau de un bun patrimonial. Este o perioadă care poate aduce conflicte în cămin, mai ales că nu ești de acord deloc cu viziunile celor dragi. În schimb, te bucuri de intrarea lui Venus și a lui Mercur în sectorul carierei, tranzite care te susțin să te afirmi profesional. Ți se pot recunoaște meritele, discuțiile cu superiorii sunt constructive și vei face o impresie bună.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 19 Aprilie 2024. Astazi Fecioara isi va implini o dorinta veche, Capricornii sunt plini...
Horoscop Zilnic Vineri 19 Aprilie 2024. Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Cum arată și cu ce se ocupă acum Venera Arapu. Ce a dezvăluit celebrul designer...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *