Horoscop săptămâna 15 – 21 august 2022. Aspecte astrologice plăcute. Venus și Jupiter formează un trigon, aspect care ne aduce șanse, reușite, noroc

Un aspect important al săptămânii, care se va resimți până anul viitor, este intrarea lui Marte în zodia Gemeni
Horoscop săptămâna 15 - 21 august 2022. Aspecte astrologice plăcute. Venus și Jupiter formează un trigon, aspect care ne aduce șanse, reușite, noroc

Săptămâna 15 – 21 august se remarcă prin aspecte astrologice plăcute, pozitive, semn că și starea noastră generală ar trebui sa fie una mai bună față de perioada trecută. Cei doi benefici ai astrologiei, Venus și Jupiter formează un trigon, aspect care ne aduce șanse, reușite, noroc și succes. De asemenea, Mercur se află în aspecte bune cu Uranus și ne poate aduce idei practice, vești neașteptate, dar plăcute și chiar invitații surpriză sau deplasări neprevăzute care ne bucură. În weekend trebuie să avem grijă pentru că Mercur se va afla în opoziție cu Neptun, prin urmare gândirea noastră va fi neclară, confuză și s-ar putea să nu fim atenți, de aceea nu este o zi bună să luăm decizii importante, ci mai degrabă să visăm și să lăsăm imaginația și inspirația să zburde.

Un aspect important al săptămânii, care se va resimți până anul viitor, este intrarea lui Marte în zodia Gemeni. Planeta acțiunii va sta aici din 20 august până în 25 martie 2023, o perioadă foarte lungă și asta din cauza faptului că între 30 octombrie și 13 ianuarie, Marte va retrograda. Pe acest tranzit luptele se duc la nivel mental, iar arma noastră este cuvântul. Vom deveni mai curioși, mai dornici să ne informăm, să citim, să comunicăm, să ne mișcăm. Cu toate astea, există și risc de conflicte pentru că ne putem exprima fără să gândim prea mult ceea ce spunem. De asemenea, vom fi destul de indeciși și ne vom schimba des părerea.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 15 – 21 august 2022. Nativii Berbec sunt foarte comunicativi cu cei din jur

Berbec/Ascendent Berbec

Marte fiind guvernatorul tău, te poți aștepta ca în perioada următoare să nu stai prea mult locului. Vei fi mai agitat la nivel mental, mai dornic de plimbări, deplasări și chiar poți începe să faci sport pentru a-ți consuma surplusul de energie. Pe de altă parte, acest tranzit te susține să studiezi, să dai un examen de care te temeai până acum și să rezolvi niște situații legate de acte, poate să obții niște avize și aprobări. Vei fi foarte comunicativ cu cei din jur, însă ai grijă să nu spui lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine.

Taur/Ascendent Taur

Marte va tranzita sectorul tău financiar și îți va aduce ocazia de a face bani, însă va veni la pachet și cu cheltuieli. În perioada următoare îți recomand să-ți faci un plan de economii și să încerci să-ți eficientizezi modul în care îți administrezi banii. Prin mintea ta vor trece fel și fel de idei despre cum să-ți crești și stabilizezi veniturile și s-ar putea ca și partenerul de viață să te ajute în acest sens.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Tu vei avea parte de ingresul lui Marte chiar în zodia ta, prin urmare va urma o perioadă în care te vei bucura de mult curaj, ambiție și determinare. Vei face tot ceea ce ai ezitat să faci până acum. Marte vine și cu agitație mentală, însă în acest mod vei descoperi idei și soluții la problemele cu care te confrunți. În negocieri vei da dovadă de multă îndrăzneală, însă ai grijă să nu devii conflictual cu cei cu care intri în contact. Poți consuma constructiv energia marțiană făcând sport.

Rac/Ascendent Rac

Cu Marte în Gemeni vei simți nevoia să te retragi, să stai în spatele cortinei și să analizezi ce se întâmplă în jurul tău. Este o perioadă în care gândurile și frământările pot fi mai apăsătoare, iar izolarea și interiorizarea te pot ajuta să te liniștești. Ce ai ascuns până acum în mintea ta, ce ai vrut să uiți, s-ar putea să iasă la suprafață. Din punct de vedere profesional, ai grijă la persoanele care te pot vorbi pe la spate.

Horoscop săptămâna 15 – 21 august 2022. Nativii Leu se implică în noi proiecte

Leu/ Ascendent Leu

După agitația pe care ai trăit-o în ultima perioadă, cel mai probabil în plan profesional, iată că tranzitul lui Marte te va ajuta să vezi mai clar o direcție de viitor. Te poți implica în noi proiecte, poți ieși la evenimente sau cu prietenii și poți cunoaște persoane care să te ajute să te pui în evidență. Dacă lucrezi în zona de social media te poți bucura de mai mult succes și popularitate.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Marte îți va activa sectorul carierei și te va stimula să ieși în față, să te afirmi, oferindu-ți curajul necesar să-ți atingi obiectivele avute. Este o perioadă cu multă agitație profesională, stres și responsabilități acaparante, de aceea nu sunt excluse conflictele cu superiorii și cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Balanță/Ascendent Balanță

Tranzitul lui Marte prin Gemeni vine cu ambiții mari pentru tine în zona de evoluție, fie personală, fie profesională. Îți vei dori să crești prin studii, prin cunoaștere, prin noi experiențe și poți pleca în călătorii în străinătate. Dorința de explorare și aventură îți poate aduce și noi principii și credințe. Cum Marte îți guvernează relațiile, poți cunoaște persoane în călătorii, poate un ghid spiritual, un maestru profesional sau poate chiar un partener cu care să începi o relație la distanță.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Marte, guvernatorul tău, s-ar putea ca în acest tranzit să-ți activeze niște frici, vicii și stări anxioase și să devii mai suspicios și iscoditor cu cei din jur. Faptul că n-ai încredere în ceilalți poate vorbi și despre lipsa de încredere pe care o ai în tine. Pe de altă parte, acest tranzit te susține să faci investiții, să obții bani și bunuri materiale sau avantaje financiare de la alții.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Marte va tranzita chiar sectorul relațiilor tale și poate aduce conflicte în cuplu, tensiuni cu colaboratorii, partenerii de afaceri, cu alte cuvinte, va aduce multă agitație în interacțiunile tale cu ceilalți. Ai grijă la tendința de a fi prea critic cu cei cu care intri în contact. Dat fiind faptul că Marte este guvernatorul sectorului iubirii, este o perioadă în care poți începe noi relații, poți negocia și semna noi contracte profesionale.

Horoscop săptămâna 15 – 21 august 2022. Nativii Capricorn sunt îndemnați să păstreze echilibru între muncă și odihnă

Capricorn/Ascendent Capricorn

În tranzitul său prin Gemeni, Marte îți va aduce multă muncă, sarcini noi, stres, haos profesional și tensiuni cu colegii. Persoanele care lucrează cu actele s-ar putea să fie destul de solicitate la locul de muncă. Totodată, Marte îți aduce și foarte multă energie să-ți desfășori activitățile și din cauza aceasta poți avea tendința de a prelua mai multe sarcini decât poți duce. Fiind vorba și de un sector al sănătății, riscul de suprasolicitare crește și ar fi bine să menții echilibrul între muncă și odihnă. În cazul unor nativi se pot activa niște afecțiuni mai vechi.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Pe tine te bucură din plin intrarea lui Marte în zodia Gemeni pentru că îți activează sectorul iubirii și al distracțiilor. Intri într-o perioadă în care vei dori să te răsfeți mai mult, să-ți satisfaci plăcerile, iar în plan sentimental vei da dovadă de multă pasiune. Vei flirta mai ușor și vei intra în aventuri romantice, poate chiar vei începe noi povești de iubire. Sunt nativi care acum se decid să devină părinți. Pe de altă parte, Marte îți guvernează sectorul carierei și este o perioadă foarte bună să te afirmi profesional prin propriile tale talente și idei creative.

Pești/Ascendent Pești

Tranzitul lui Marte prin Gemeni poate aduce tensiuni în familie, certuri cu părinții sau, pe de altă parte, poate aduce stres din cauza unor situații ce țin de casă. Poate fi vorba de rezolvarea unor acte patrimoniale, dar poate fi vorba și de o mutare, o renovare, achiziționarea unei locuințe, situații care îți provoacă agitație emoțională.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.