Horoscop săptămâna 16 – 22 mai 2022. Berbecii află un secret ce le dă viața peste cap, Scorpionii trec printr-o criză existențială

Află ce au pregătit astrele pentru toate semnele zodiacale în această săptămână
Horoscop săptămâna 16 – 22 mai 2022. Berbecii află un secret ce le dă viața peste cap, Scorpionii trec printr-o criză existențială

Săptămâna 16 – 22 mai începe sub auspiciile unei Luni Pline în zodia Scorpion însoțită de o Eclipsă totală de Lună, care va fi vizibilă și din România. Este o perioadă în care ni se pot activa niște frici, vicii, dependențe și atașamente toxice. Ies la iveală trăiri intense, ascunse înăuntrul nostru și trecutul se poate întoarce sub diverse forme. Această Eclipsă totală de Lună ne cere să ne transformăm, să recunoaștem ceea ce ne doare și să vindecăm. Este momentul să ne eliberăm de trecut și să ne detoxifiem emoțional. Situațiile care vin acum sunt de natură karmică și au rolul de a ne pune pe direcția de evoluție.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 16 – 22 mai 2022. Nativii Berbec află secrete neașteptate

Berbec/Ascendent Berbec

Este momentul sa descoperi pe unde pierzi energie și să stopezi acest lucru. Totodată, poți să scapi de atașamente toxice, de dependențe și să te vindeci după o despărțire sau pierdere. Nu este exclus să afli secrete și să rupi o relație fără viitor.

Taur/Ascendent Taur

Săptămâna aceasta, focusul tău este pe relații și nu este exclus să închei o poveste toxică sau să pui punct unui contract profesional care nu-ți aduce beneficiile dorite. Ai grijă la modul în care îți administrezi finanțele.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Săptămâna aceasta, Ssoarele va intra în zodia ta, mai exact în weekend, și vei observa o creștere a energiei și încrederii în tine. Acest ingres vine la momentul potrivit, dat fiind că Eclipsa îți poate amplificat niște probleme de sănătate.

Rac/Ascendent Rac

Poți avea niște conștientizări sentimentale și poți încheia o poveste de iubire aflată la început. Poate fi vorba și de o schimbare a atitudinii pe care o ai în dragoste, o schimbare a modului în care îți exprimi iubirea. În weekend odihnește-te mai mult.

Horoscop săptămâna 16 – 22 mai 2022. Nativii Scorpioni, criză existențială: insomnii, negativism

Leu/ Ascendent Leu

Eclipsa de Lună o vei resimți intens din punct de vedere emoțional, mai ales dacă nu te-ai desprins de trecut. S-ar putea că traume din copilărie, atașamente față de familie sau față de bunuri patrimoniale să se amplifice acum pentru a le conștientiza și a te detașa de ele.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Este o perioadă bună să renunți la unele idei fixe pe care le ai, să te desprinzi de raționamente care te țin în loc și să faci curat în mintea ta. Soarele îți va lumina sectorul carierei începând din 21 mai și te va susține în afirmarea profesională.

Balanță/Ascendent Balanță

Eclipsa de Lună poate veni cu unele pierderi financiare, posibil chiar pierderea unei surse de venit. Scopul este să renunți la atașamente financiare și la lucruri materiale și să vezi viața mai spiritual.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Trăiești intens această perioadă, dat fiind că Eclipsa totală de Lună se petrece în zodia ta. Poate veni cu o criză existențială, cu insomnii, negativism, frici în urma cărora să iei decizia de a te transforma radical, de a deveni altă persoană.

Horoscop săptămâna 16 – 22 mai 2022. Nativii Vărsător, perioadă frustrantă și obositoare

Săgetător/Ascendent Săgetător

Eclipsa de Lună te susține să te rupi de trecut, de tot ce este toxic în viața ta. Poate veni cu insomnii și probleme de sănătate care îți cer schimbarea stilului de viață. În weekend, Soarele va intra în sectorul relațiilor tale și îl va energiza.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Săptămâna aceasta poți să vezi cine îți este cu adevărat prieten și cine nu și, implicit, să ieși din anturaje toxice care te trag în spate. Poți renunța la proiecte care îți consumă prea multe resurse și nu-ți aduc beneficii.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Te poți aștepta la o perioadă frustrantă și obositoare din punct de vedere profesional, dat fiind că Eclipsa de Lună se petrece în sectorul carierei. Nu este exclus că mulși nativi să facă o schimbare profesională radicală, mai ales dacă este vorba de stres și oboseală, de prea multe responsabilități și beneficii puține.

Pești/Ascendent Pești

Este o perioadă în care te poți debarasa de credințe și convingeri învechite și te poți reconecta la partea spirituală a vieții. Poți ajunge la concluzia că ai nevoie să mai înveți, să mai studiezi ceva pentru a face progrese în viața ta.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.