Horoscop săptămâna 19 – 25 septembrie 2022. Mercur retrograd în Fecioară. Numeroase răsturnări de situație

Previziuni astrale pentru toată săptămâna
Horoscop săptămâna 19 - 25 septembrie 2022. Mercur retrograd în Fecioară. Numeroase răsturnări de situație

Horoscop săptămâna 19 – 25 septembrie 2022. Săptămâna 19–25 septembrie este încărcată de aspecte, iar dintre acestea le vom aminti pe cele mai importante. Venus, planeta iubirii și a banilor, din Fecioară formează un trigon cu Uranus retrograd din Taur încă din prima zi a săptămânii, aspect care ne aduce o nevoie de schimbare în plan sentimental. Tot Venus, la final de săptămână, va forma o opoziție cu Neptun retrograd din Pești, context astrologic care poate aduce iluzii sentimentale, idealizări ale partenerului și este foarte posibil ca cei singuri să fie atrași de persoane cu traume emoționale. Prin urmare, nu este o perioadă bună pentru noi relații. Tot acest aspect aduce și romantism, visare, inspirație și imaginație. Din punct de vedere financiar este important să fim atenți la bani, la plăți și cheltuieli pentru a nu fi păcăliți.

Horoscop săptămâna 19 – 25 septembrie 2022. Gemenii, probleme în relații familiale

Un alt aspect deosebit de important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care reprezintă echinocțiul de toamnă. Soarele va forma o conjuncție cu Mercur retrograd chiar înainte ca acesta să părăsească zodia Balanță, iar acest aspect poate lumina unele probleme de comunicare în relații și ne poate afecta concentrarea. Mercur se întoarce retrograd în Fecioară și se pot relua discuții, negocieri sau schimba decizii luate în perioada 21 – 26 august.

De această dată,Mercur ne cere să ne focusăm pe detalii și să ne reorganizăm stilul de viață.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

 

Berbec/Ascendent Berbec

În plan sentimental este o perioadă de confuzii, în care ai tendința să-ți idealizezi partenerul sau să te gândești prea mult la o situație din trecut, așa că te poți aștepta și la unele stări anxioase. Din punct de vedere profesional, ai senzația că nu ești apreciat la locul de muncă, nu te simți mulțumit de ceea ce faci, așa că este o perioadă bună să-ți reevaluezi situația profesională. De asemenea, ai grijă la comunicarea cu colegii și încearcă să nu ai așteptări prea mari de la cei din jur.

Taur/Ascendent Taur

Săptămâna aceasta ar fi bine să nu crezi tot ce auzi, mai ales tot ce îți spun prietenii. S-ar putea să fii dezamăgit de niște persoane din anturaj, așa că încearcă să nu iei lucrurile prea personal. În plan afectiv, încearcă să nu te iluzionezi, iar dacă ai deja o relație s-ar putea să treci prin confuzii sentimentale.Profesional începe o perioadă bună, cu energie și spor. De asemenea, vei acorda un mare interes îmbunătățirii stării de sănătate și stilului de viață.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Relațiile de familie pot fi mai dificile în următoarea perioadă și s-ar putea să primești reproșuri că nu petreci timp suficient cu cei dragi. Ce-i drept, idealurile tale profesionale sunt foarte înalte, însă va trebui să depui un efort să obții un echilibru între viața personală și carieră. Cu Soarele în Balanță începe o perioadă în care confuziile sentimentale se mai dizolvă și o relație romantică se poate îmbunătăți.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta va trebui să ai mare grijă la modul în care comunici cu cei din jur pentru că poți avea parte de foarte multe confuzii, discuții în contradictoriu, iar diferențele de viziune dintre tine și ceilalți poți strica relații. În plus, poți transmite mesaje greșit sau tu le poți interpreta eronat. Ai mai multă grijă la tot ce ține de acte și la deplasări.

Horoscop săptămâna 19 – 25 septembrie 2022. Scorpionii trec printr-o perioadă de confuzie în plan sentimental

Leu/ Ascendent Leu

Este o perioadă delicată din punct de vedere financiar și asta pentru că ai tendința de a face cheltuieli nejustificate și inutile. În plus, pot să apară plăți uitate sau te poți păcăli și poți pierde bani.Nu este exclus ca niște sume să întârzie să-ți intre în conturi, aspect care îi poate stimula pe multi nativi să-și renegocieze salariul, comisionul. Recomandarea este astrelor este să faci economii.

Fecioară/Ascendent Fecioară

În plan sentimental s-ar putea sa fii orbit de un partener sau, dacă îți place de o persoană, să ai tendința să o idealizezi. Nu este un moment bun să începi o nouă poveste de dragoste pentru că s-ar putea să nu vezi adevărata față a celeilalte persoane. Profită de faptul că Mercur revine retrograd în zodia ta pentru a-ți reevalua viața personală, rutina zilnică, planurile, relațiile și starea de sănătate. O serie de probleme financiare cu care te-ai confruntat s-ar putea rezolva odată cu intrarea Soarelui în Balanță.

Balanță/Ascendent Balanță

Deși este o perioadă care poate aduce frământări și poate activa o serie de frici chiar și teama de abandon, odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, vei simți că te reîncarci cu energie și poftă de viață. Încearcă să ai mai multă grijă de starea de sănătate, să nu faci imprudențe și să te îndepărtezi de contextele nocive din viața ta, fie că este vorba de un obicei bolnăvicios, fie că este vorba de o persoană toxică.

Scorpion/Ascendent Scorpion

În plan sentimental este o perioadă care aduce multă confuzie, indecizie și chiar o tendință de idealizare a partenerului sau a persoanei care îți place. În plus, s-ar putea să ai parte de unele dezamăgiri din partea prietenilor. Mercur retrograd în Fecioară chiar asta îți cere, să-ți reevaluezi relațiile de prietenie, planurile de viitor și proiectele în care ești implicat. Începe o perioadă în care ar trebui să te odihnești mai mult și să ai mai multă grijă la sănătate.

Horoscop săptămâna 19 – 25 septembrie 2022. Vărsătorii, sfătuiți să aibă grijă la cheltuieli

Săgetător/Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al săptămânii vorbește despre o nevoie de validare, de afirmare, de recunoaștere a meritelor, însă ține cont că, fie nu le primești, fie nu sunt reale. Ai grijă la persoanele care încearcă să te manipuleze pentru a prelua mai multe responsabilități. Mercur retrograd în Fecioară îți cere întocmai reevaluarea direcției profesionale și reorganizarea strategiilor prin care vrei să-ți atingi niște idealuri.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Axa comunicării este impactată de opoziția dintre Venus și Neptun, prin urmare te poți aștepta la confuzii, dificultăți de raționament, indecizie și lipsă de concentrare. Ai grijă la tot ce ține de acte, deplasări și la modul în care transmiți și interpretezimesajele.Intrarea Soarelui în Balanță îți va activa nevoia de afirmare profesională și te va determina să faci tot posibilul să-ți atingi niște obiective pe care le ai.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Opoziția dintre Venus și Neptun se petrece pe o axă financiară, prin urmare trebuie să ai grijă la cheltuieli săptămâna aceasta. Încearcă să nu cheltui bani în avans sau să cheltui banii altora, bani care nu-ți aparțin în ideea că îi vei pune la loc, pentru că nu vei reuși.De asemenea, ai grijă la ofertele mincinoase și la asociații care încearcă să te păcălească. Retrogradarea lui Mercur îți cere să-ți reevaluezi situația financiară, să-ți reorganizezi bugetul comun cu partenerul și să-ți reanalizezi viața intimă.S-ar putea ca unele secrete, trădări și infidelități să înceapă să iasă la suprafață.

Pești/Ascendent Pești

Opoziția dintre Venus și Neptun se petrece pe axa relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la confuzii sentimentale și la o tendință prea mare de a visa și a idealiza o persoană. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă relație. În schimb, în cuplurile în care lucrurile merg bine este o perioadă bună pentru iertare, acceptare, romantism și reconectare cu partenerul. Mercur va retrograda chiar în sectorul relațiilor tale și îți va cere să-ți reevaluezi modul în care comunici cu partenerul. Unii nativi își vor reevalua chiar relația în care se află.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *