Horoscop săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Este o perioadă favorabilă să ne transformăm un vis în realitate VIDEO EXCLUSIV

Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, reintră în mers direct în zodia Pești, zodie pe care o guvernează secundar
Horoscop săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022. Este o perioadă favorabilă să ne transformăm un vis în realitate VIDEO EXCLUSIV

În săptămâna 21 – 27 noiembrie se resimte puternic energia optimistă și entuziastă a Săgetătorului, dat fiind că aici se găsesc Mercur și Venus în conjuncție, iar pe 22 noiembrie va intra și Soarele. În plus, pe data de 24 noiembrie se va petrece Lună Nouă în Săgetător, o lunație norocoasă, care aduce înțelepciune și ne ghidează într-o nouă etapă de viață. Aduce progres expansiune și creștere spirituală.

Un alt aspect plăcut al perioadei este faptul că Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, reintră în mers direct în zodia Pești, zodie pe care o guvernează secundar. Este ultimul tranzit în 12 ani prin acest semn, așa că până pe 20 decembrie, când se reîntoarce în Berbec, ne poate ajuta să ne transformăm un vis în realitate și să ne vindecăm, atât interior cât și exterior.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Nativii Berbec intră într-o etapă de vindecare

Berbec/Ascendent Berbec

Intri într-o etapă de vindecare de care ar trebui să profiți pentru a te elibera de tiparele toxice și de gândurile negative. Încearcă să petreci mai mult timp cu tine, să te retragi și să te reconectezi la sinele tău interior. Lună Nouă din Săgetător te stimulează să înveți lucruri noi, să fii mai optimist și să ai mai multă încredere că vei ajunge acolo unde îți dorești.

Taur/Ascendent Taur

Faci progrese cu proiectele și planurile tale, iar prietenii sau alte persoane importante te pot ajuta în demersuri. Este o perioadă bună să cunoști oameni noi și să îți lărgești anturajul. Luna Nouă din Săgetător poate activa niște frici, vulnerabilități, ai putea să simți că nu ai încredere în tine, că nu ai resursele necesare să faci ceea ce îți dorești. De aceea ar trebui să te lași ajutat și să-ți recâștigi putere interioară.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Jupiter revine în mers direct în sectorul carierei și poate veni cu oportunități de creștere profesională, o nouă funcție, un nou statut poate chiar schimbarea direcției. Pe de altă parte, Luna Nouă din Săgetător se petrece în sectorul relațiilor tale și îți poate aduce un nou capitol în viața de cuplu, iar dacă ești singur, o nouă relație.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta ești mai optimist, mai dornic să înveți lucruri noi și să călătorești. Este o perioadă în care te poți reîntoarce la spiritualitate și îți poți schimba unele principii de viață. Luna Nouă din Săgetător te stimulează să găsești soluții la problemele profesionale cu care te confrunți, iar în cazul unor nativi poate veni cu noi sarcini sau chiar un nou loc de muncă. Nu ignora problemele de sănătate care apar pentru că ai toate șansele să le găsești cele mai bune rezolvări.

Horoscop săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Nativii Leu au șanse mari să oficializeze o relație ascunsă

Leu/ Ascendent Leu

Cu Jupiter în mers direct realizezi că orice pierdere trăită ți-a adus de fapt un câștig și vei deveni mai optimist și vei avea mai multă încredere în tine. În plus, ai toate șansele să oficializezi o relație ascunsă. Luna Nouă din Săgetător se petrece în sectorul iubirii și îți aduce o nouă etapă în viața sentimentală, poate un flirt, o aventură cu șanse de a se transforma în poveste de dragoste. Relațiile cu copiii se îmbunătățesc și faci progrese cu un proiect creativ.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Jupiter revine în mers direct în sectorul relațiilor și aduce armonie în cuplu, șansa de a face progrese alături de partener. Dacă ești singur poți începe o nouă relație. Pe de altă parte, Luna Nouă din Săgetător deschide o nouă etapă în viața personală și vei observa că te înțelegi mai bine cu familia și primești sprijinul acestora. În cazul unor nativi poate fi vorba de o mutare de achiziția/vânzarea unei case, de intrarea în posesia unui bun material.

Balanță/Ascendent Balanță

Jupiter în mers direct îți aduce un randament crescut la locul de muncă, faci progrese cu un proiect sau poate chiar îți oferă curajul să schimbi jobul cu unul mai bun. Starea de sănătate se va îmbunătăți și vei fi mai optimist. Luna Nouă din Săgetător îți poate aduce informații importante, pot ieși adevăruri la suprafață și poți purta niște dialoguri care să-ți aducă niște idei bune, sfaturi de viitor.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Jupiter revine în mers direct în sectorul iubirii și te face mai optimist, mai vesel, mai dornic să te bucuri de viață și de hobby-urile tale. Este o perioadă în care te poți îndrăgosti, iar în cuplu ești mai romantic și mai afectuos. Ai șanse să faci progrese cu o poveste de dragoste aflată la început. Luna Nouă din Săgetător se petrece în sectorul tău financiar și îți poate aduce oportunități de creștere a veniturilor.

Horoscop săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Nativii Săgetător pot primi un bun imobiliar

Săgetător/Ascendent Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, revine în mers direct în sectorul familiei și te susține să te împaci cu cei dragi. Vei primi sprijin de la aceștia, poate chiar un bun imobiliar. Unii nativi pot cumpăra sau vinde o casă. Luna Nouă Se petrece în zodia ta și-ți aduce ocazia sa deschizi o nouă etapă în viața personală. Vine cu noroc, cu oportunități, progrese și dorință de evoluție spirituală.

Capricorn/Ascendent Capricorn

În perioada următoare te bucuri de o stare optimistă, ești mai empatic și mai înțelegător cu cei din jur și ai idei și viziuni noi. Te poți împăca cu rudele și poți lua niște decizii îndrăznețe. Pe de altă parte, Luna Nouă din Săgetător îți cere să faci o pauză, să te retragi și să-ți acorzi mai mult timp pentru tine, poate chiar pentru rezolvarea unei probleme de sănătate.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Jupiter revine în mers direct în sectorul tău financiar și-ți aduce oportunități de câștig. Poți debloca niște bani, poți primi un bonus sau poți recupera o datorie. Ai grijă pe de altă parte la cheltuielile exagerate pe care ești tentat să le faci. Luna Nouă din Săgetător îți aduce șansa de a îți lărgi anturajul, de a cunoaște oameni noi cu care să fii pe aceeași lungime de undă și să faci progrese cu un proiect în care ești implicat.

Pești/Ascendent Pești

Jupiter, guvernatorul tău secundar, revine în mers direct în zodia ta și va deschide o perioadă în care poți face progrese în viața personală. Încearcă să-ți îmbunătățești stilul de viață, să scapi de vicii și dependențe și să ai mai multă grijă de tine. Mulți nativi vor fi dornici de creștere spirituală. Luna Nouă din Săgetător Se petrece în sectorul carierei și-ți aduce șanse de creștere profesională, un nou proiect prin care să te remarci sau curajul de a face o reconversie.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *