Horoscop săptămâna 22 – 28 august 2022. Lună Nouă în Fecioară. Astrele pregătesc noi începuturi în viața fiecărei zodii

O să avem mai mult spor în activitățile întreprinse, o să fim mai harnici și o să căutăm să ne perfecționăm abilitățile profesionale
Horoscop săptămâna 22 - 28 august 2022. Lună Nouă în Fecioară. Astrele pregătesc noi începuturi în viața fiecărei zodii

Săptămâna 22 – 28 august se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Fecioară, aspect care ne stimulează atenția, capacitatea de analiză, simțul critic și realismul. O să avem mai mult spor în activitățile întreprinse, o să fim mai harnici și o să căutăm să ne perfecționăm abilitățile profesionale. Acest tranzit, care durează aproximativ o lună, ne ajută să ne îmbunătățim starea de sănătate și să facem schimbări benefice în stilul de viață.

Un alt aspect important al săptămânii este intrarea lui Mercur în zodia Balanță, aspect care susține comunicarea elevată, dialogurile diplomate și echilibrul în relație. Suntem mai înțelegători cu cei din jur, însă există riscul să fim și mai indeciși.

Pe data de 27 august se formează Lună Nouă în Fecioară, aspect care aduce noi începuturi în viața fiecăruia. La modul general, avem nevoie să facem curățenie, atât la propriu cât și la figurat, să aruncăm ce este vechi, să ne schimbăm ritmul de muncă, programul și să ne preocupăm de sănătate. Este o lunație destul de tensionată, dat fiind că se formează în careu cu Marte și ne forțează la schimbare și la decizii radicale.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 22 – 28 august 2022. Nativii Berbec se pot angaja în această perioadă

Berbec/Ascendent Berbec

Mercur va intra în sectorul relațiilor tale și te va ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur, să te împaci cu partenerul în cazul în care ați fost certați și să faci negocieri profesionale bune. Este un tranzit care îți poate aduce noi contracte de colaborare. În plus și Luna Nouă se formează în sectorul muncii și poate veni cu ocazia unor noi începuturi profesionale. Este o perioadă bună să-ți schimbi atitudinea față de modul în care îți desfășori activitățile. Dacă te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, acum poți să găsești remedii. Nativii care își caută un loc de muncă, se pot angaja în aceasta perioadă.

Taur/Ascendent Taur

Cu Mercur în tranzit prin sectorul muncii, ai toate șansele să-ți eficientizezi sarcinile, să-ți reorganizezi programul și rutina zilnică. În perioada următoare te înțelegi bine cu colegii și te poți baza pe sprijinul acestora. Pe de altă parte, Luna Nouă se formează în sectorul iubirii și poate aduce noi începuturi în viața sentimentală, decizii legate de copii sau noi proiecte creative.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va intra în sectorul iubirii și îți va activa viața sentimentală. Te bucuri de o bună înțelegere cu persoana iubită și cu copiii. Totodată, este o perioadă bună pentru a face o analiză a sentimentelor și a lua o decizie în privința unei aventuri romantice. Dacă îți place de cineva, ai toate șansele să cucerești persoana respectivă. Luna nouă se petrece în sectorul asociat cu familia și locuința și îți aduce o mare nevoie de a face ordine în viață, de a te desprinde de trecut și de a te detașa de amintiri. În cazul unor nativi, poate fi vorba de o mutare sau reamenajare a casei.

Rac/Ascendent Rac

Cu Mercur în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței, ai susținere să clarifici niște situații ce țin de actele unei case, unui bun de patrimoniu și vei observa că în perioada următoare te vei înțelege mai bine și cu părinții. Este o săptămână în care ai nevoie să îți cauți echilibrul interior, să-ți descoperi pacea sufletească și să te desprinzi de trecut. Luna Nouă se formează în sectorul comunicării tale și poate veni cu vești bune legate de un loc de muncă, schimbări de program sau rezolvări de natură birocratică. Te poți remarca printr-o idee, un discurs, poți lua o decizie bună sau poți face o negociere avantajoasă.

Horoscop săptămâna 22 – 28 august 2022. Nativii Leu pot descoperi noi surse de câștig

Leu/ Ascendent Leu

Mercur tranzitează sectorul comunicării și te susține în dialoguri, în negocieri, în rezolvarea chestiunilor legate de acte, obținerea vizelor și aprobărilor. De asemenea, este o perioadă bună pentru activități legate de comerț, pentru activități academice, pentru a da examene și interviuri. Luna Nouă se petrece în sectorul financiar și poate veni cu o creștere salarială sau încasarea unui comision. În cazul unor nativi, poate fi vorba de schimbarea locului de muncă cu unul mai bine plătit. Poți descoperi noi surse de câștig, însă nu da bani cu împrumut prietenilor și nu investi în proiecte pe termen lung.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita sectorul banilor și te poate stimula să iei niște decizii financiare importante care să te ajute să-ți echilibrezi veniturile. Ai idei de creștere a bugetului, porți discuții legate de salariu, de comisioane și încasări, și te bucuri de un talent remarcabil în negocieri. Luna Nouă se petrece chiar în zodia ta și-ți aduce noi oportunități în plan personal, ocazia de a ieși în față, de a te afirma. O nouă etapă să deschide în viața ta. Poate fi vorba de o nouă rutină zilnică sau de un nou proiect profesional.

Balanță/Ascendent Balanță

Mercur va intra chiar în zodia ta și și cheful de socializare va crește, dar și pofta de a te plimba, de a face vizite și excursii. Vei observa că ești mai rațional, mai lucid, iei decizii înțelepte și ai susținere în toate activitățile intelectuale și în negocieri. Luna Nouă se petrece într-un sector mai puțin plăcut, însă în ciuda unor gânduri, stări anxioase, te poate ajuta să te detașezi de niște frici și să renunți la niște obiceiuri nocive.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Cu Mercur în tranzit prin Balanță, va trebui să depui un efort mai mare să îți echilibrezi și liniștești gândurile. Controlează-ți străile interioare și fricile, fă pace cu universul interior și iartă persoanele care ți-au greșit. S-ar putea ca în perioada următoare să ai parte de întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Luna Nouă îți poate aduce noi relații de prietenie, te susține să-ți faci noi planuri de viitor și nu este exclus să-ți aducă noi proiecte profesionale sau să cunoști oameni care să te ajute să te promovezi.

Horoscop săptămâna 22 – 28 august 2022. Nativii Săgetător au parte de noi începuturi în plan profesional

Săgetător/Ascendent Săgetător

Tranzitul lui Mercur prin Balanța te face mai sociabil, mai dornic de ieșiri cu prietenii și de mers la evenimente. Vei observa că legi mai ușor noi prietenii. Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, este posibil sa te atragă o persoana din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor. Luna Nouă se petrece în sectorul carierei și vine cu noi începuturi profesionale. Poate cu o avansare, cu noi responsabilități care te ajută să te pui în evidență sau cu reconfigurarea traseului prin care să îți atingi un obiectiv.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur va intra în sectorul carierei tale și va deschide o perioadă favorabilă pentru a-ți analiza aspirațiile profesionale și a vedea dacă ești acolo unde îți dorești. Dialogurile cu cei din jur, ideile care îți vin, te pot ajuta să-ți construiești o strategie de afirmare. În schimb, va trebui să faci un efort pentru a evita tensiunile cu superiorii. Și Luna Nouă din Fecioară te susține să mai înveți ceva nou care să te ajute să crești din punct de vedere profesional. Te stimulează la dezvoltare, la noi experiențe și unii nativi pot pleca într-o călătorie sau pot primi vești din străinătate.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Tranzitul lui Mercur te ajută să vezi dintr-o altă perspectivă o experiență de viață trăită și astfel să o înțelegi și să o accepți. Este un tranzit bun pentru studii și călătorii. Pe de altă parte, Luna Nouă se petrece într-un sector financiar și îți cere să ai mai multă grijă la investițiile pe care le faci pentru a nu te confrunta cu pierderi. Este o perioadă bună să renunți la vicii, obiceiuri proaste și să te detașezi de persoanele care îți consumă energia.

Pești/Ascendent Pești

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, te poate susține să reaprinzi pasiunea în cuplu și să ajungi mai ușor la o înțelegere cu partenerul de viață în privința unei investiții. Este un tranzit bun care poate aduce negocieri legate de niște condiții de finanțare, condiții de plată ale unui credit sau datorii. Luna Nouă se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce o nouă etapă în viața de cuplu, poate o mutare cu partenerul. Cei care sunt singuri, au șansa să cunoască o persoană cu care să înceapă o relație de lungă durată. Din punct de vedere profesional, poate aduce noi contracte.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.