Horoscop săptămâna 7-13 august 2023. Nativii care își schimbă complet viața. Previziuni pentru toate zodiile VIDEO

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru această săptămână
Horoscop săptămâna 7-13 august 2023. Nativii care își schimbă complet viața. Previziuni pentru toate zodiile VIDEO

Săptămâna 7-13 august 2023 este încărcată cu multe schimbări pentru cele 12 zodii. De la situația financiară până la cea sentimentală, nativii trebuie să fie pregătiți pentru surprize din partea astrelor.

Horoscop săptămâna 7-13 august 2023. Principalele previziuni astrale

Berbec

Au idei care par a fi sustenabile pentru schimbările care au loc la birou. Este o perioadă în care nu vorbesc prea mult despre ceea ce simt, însă se așteaptă ca apropiații să știe ce este în sufletul lor. Potrivit astrelor, este nedrept să aibă o astfel de așteptare.

Taur

Tot ceea ce au de făcut nativii Taur în această săptămână este să preia inițiativa, iar lucrurile vor lua forma pe care ei și-o doresc. Atunci când au nevoia să se facă auziți, trebuie să știe că nu e nevoie să ridice tonul. Este esențial să aibă o atitudine diplomată și să nu încerce să pară superiori.

Gemeni

Nu reușesc să pună limite în raport cu cei din jur, iar acest lucru se vede foarte clar în relațiile pe care le au. Nativii Gemeni nu cred în niciun fel de relație deoarece sunt de părere că fiecare este pentru sine. Chiar și atunci când au nevoie ca cineva să-i înțeleagă, aleg să se izoleze în loc să comunice.

Rac

Soarele va face vizita anuală în casa familiei chiar de la început de săptămână. Prezența acestuia va induce o stare de armonie și calm între toți membrii familiei nativilor Rac. Tabieturile sănătoase din ultima perioadă le redau vitalitatea și energia psihică.

Horoscop săptămâna 7-13 august 2023. Escapadă pentru nativii Leu

Leu

Încă de la începutul săptămânii nativii Leu vor simți nevoia de a se retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul acțiunii care are loc la birou și din tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o au în minte, își dau seama totuși că au nevoie de ceea ce este în jurul lor.

Fecioară

Pare că în fiecare zi nativii Fecioară duc bătălii dure cu propriile sentimente și emoții. Sunt reticenți în fața unui nou început, mai ales atunci când în joc se află mize mari pentru bunăstarea lor. Indiferent de ceea ce se întâmplă între ei, nativii Fecioară trebuie să știe că partenerul de viață va rămâne persoana cheie din viața lor.

Balanță

Evenimentele care au loc în plan profesional îi ajută pe nativii Balanță să își creeze noi obiective. Sunt mai determinați ca niciodată să atingă apogeul propriei cariere. E posibil ca această nevoie să vină și din dorința de a se autodepăși și de a face mai multe lucruri care îi împlinesc.

Scorpion

Nu le place să lucreze cu prietenii sau familia. Un conflict profesional ar putea duce la destrămarea relațiilor respective și aleg să nu riște asta. Nativii Scopion știu că poartă o parte din responsabilitate pentru modul în care se derulează lucrurile, dar asta nu înseamnă că trebuie să se învinovățească pentru orice eșec care are loc.

Săgetător

Astrele pulsează în sectorul financiar al nativilor Săgetător. E posibil să fie intrigați de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că traziția în care se află este de scurtă durată. Vor reuși să se redreseze destul de repede și fac schimbări importante în viața lor.

Capricorn

Sunt pregătiți întotdeauna pentru lucruri imprevizibile. La birou este o săptămână agitată, însă reușesc să găsească inspirația de care au nevoie pentru a finaliza un proiect important. Dacă își doresc un altfel de start în ceea ce privește cariera, este important ca odată cu noua oportunitate de care ai parte, și atitudinea lor să fie una diferită.

Vărsător

Familia este ca un fel de catalizator pentru starea armonioasă a nativilor Vărsător deoarece mereu le oferă susținere necondiționată. Atunci când fac lucruri pentru cei din jur este vorba despre emoții pe care le transpui în acțiune. Le place ceea ce fac din punct de vedere profesional și asta se vede în starea de împlinire pe care o resimt.

Pești

Sunt mereu pregătiți ca cei din jur să nu răspundă așa cum își doresc inițiativelor pe care nativii Pești le au. Acest lucru nu înseamnă că aceste contexte nu îi scot din starea de confort. Zilele din această săptămână sunt definite de irascibilitate și de o stare de spirit apatică. Au nevoie de timp cu sine sau cu cei care aduc armonie în viața lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *