Horoscop zilnic 10 august. Luna intră într-o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor. Ce efecte resimt zodiile

Horoscop zilnic 10 august. Luna intră într-o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor. Ce efecte resimt zodiile

Horoscop zilnic 10 august. Luna în tranzit prin zodia Capricorn intră astăzi într-o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor și s-ar putea să nu fim dispuși să facem compromisuri, să ne ascundem adevăratele sentimente și să avem izbucniri emoționale.

Horoscop zilnic 10 august. Gemenii, vizați de câștiguri financiare

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Datorită Lunii în conjuncție cu Pluton, în casa carierei și aspirațiilor profesionale, în prima parte a zilei, ești foarte responsabil și determinat să obții venituri mai mari în următoarea perioadă. Din punct de vedere sentimental este posibil să ai parte de trăiri profunde alături de partener.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Registrul astral de astăzi, în care Luna face o conjuncție cu Pluton, guvernatorul casei relațiilor, plasate în sectorul filosofiei de viață, călătoriilor, perfecționării profesionale, ar putea să-ți aducă discuții despre sistemul de valori, călătorii, cursuri de perfecționare profesională și lărgirea orizonturilor cunoașterii.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Posibil astăzi să primești o sumă de bani de la unul dintre apropiați, care dorește să-ți facă o surpriză. Totodată, la serviciu este o zi favorabilă pentru a rezolva niște chestiuni financiare sau pentru a discuta despre salarizare.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Deși contextul astral de astăzi este destul de tensionat și ai multe de făcut pentru serviciu, vei găsi, pe seară, prilejul să te revanșezi față de partenerul de cuplu și să-i acorzi mai multă atenție. Ai grijă totuși și nu da dovadă de prea multă posesivitate!

Horoscop zilnic 10 august. Fecioarele sunt cu gândul la vacanță

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Luna în tranzit prin zodia Capricorn, în conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor, din casa muncii îți aduce preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni financiare la locul de muncă. S-ar putea să ți se dea un buget pe care să-l administrezi și noi responsabilități.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Astăzi, Luna îți traversează casa iubirii și aventurilor romantice, a distracției și vacanțelor. Conjuncția cu Pluton ar putea să te ajute să găsești banii de care ai nevoie pentru a achiziționa o vacanță. Pe seară, se anunță deplasări și întâlniri cu prietenii.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Astăzi, ai intuiție într-o chestiune financiară, care ține de casă sau ai intenția să faci niște schimbări în spațiul ded locuit, să începi o reamenajare și-ți faci niște socoteli.Dacă ești singur, sectorul amoros se activează și ai parte de tot felul de evenimente, care te scot din rutina în care ai intrat.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Luna intră astăzi într-o conjuncție cu Pluton din zodia Capricorn și s-ar putea să te intereseze să faci niște schimbări în planul profesional. Dar pentru acest lucru ai nevoie să te mai perfecționezi. Realizezi că progresul este esențial în dezvoltarea ta profesională.

Horoscop zilnic 10 august. Vărsătorii își pot schimba locul de muncă

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Cu Luna în conjuncție cu Pluton din zodia Capricorn prin casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale te interesează să-ți faci niște socoteli și strategii, să deschizi un cont de economii, să cauți un echilibru între încasări și cheltuieli.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Luna îți traversează astăzi sectorul personalității și face o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde. Cum Pluton îți guvernează casa proiectelor și planurilor de viitor, s-ar putea toată ziua să fii preocupat să pui la punct o strategie în planul profesional, să te remarci în echipa ta și să faci impresie bună.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Dacă nu ești mulțumit cu actualul loc de muncă, astăzi s-ar putea să iasă la iveală unele secrete sau afli întâmplător informații, care te determină să faci o schimbare radicală. În partea a doua a zilei, o situație apărută neașteptat, ar putea să te facă să intri în conflict cu unul dintre șefi.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Astăzi dialogul cu un prieten ar putea să te determine să-ți schimbi un pic perspectiva asupra vieții. Din punct de vedere profesional se anunță o zi favorabilă negocierilor. În partea a doua a zilei, o deplasare ar putea să-ți scoată în cale o persoană cu care să legi o prietenie mai apropiată.

Horoscopul zilei de 10 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.