Horoscop zilnic 10 ianuarie. Context favorabil pentru pasiune în cuplu. Nativii care au parte de întâlniri romantice

Principalele previziuni pentru toate cele 12 zodii
Horoscop zilnic 10 ianuarie. Context favorabil pentru pasiune în cuplu. Nativii care au parte de întâlniri romantice

Horoscop zilnic 10 ianuarie, previziuni pentru toți nativii. Ne aflăm sub auspiciile unui trigon format de Venus din Vărsător cu Marte retrograd din Gemeni, aspect plăcut, dinamic, care vorbeste despre pasiune. Ar trebui folosit pentru resudarea relațiilor, pentru flirt și jocuri de seducție.

Horoscop zilnic 10 ianuarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Colaborezi destul de bine cu cei cu care ești implicat într-un proiect și te bucuri de o mare capacitate de coordonare a propriilor idei și activități. În cuplu profită de trigonul de astăzi pentru a te reapropia și reaprinde flacăra.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Fă tot posibilul să ieși în față, să te afirmi prin talentele tale. Venus, guvernatoaea ta din sectorul carierei te ajută. În plus, acest trigon îți poate aduce șansa de a-ți crește veniturile. Poate fi vorba de o activitate exraprofesională sau de un proiect suplimentar propus de un superior. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, poți avea parte de pasiune în cuplu.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Chiar dacă Marte este încă retrograd în zodia ta, acest trigon te ajută să vezi mai clar lucrurile și dintr-o perspectivă mai optimistă. Profită și reorganizează-ți viața personală sau anumite proiecte care au tot stagnat până acum.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi te bucuri de multă intuiție ți poți percepe mai ușor subtilitățile din jurul tău și mesajele transmise de subconștient. Înconjoară-te de persoane cu energie bună pentru că altfel riști să dai tu din energia ta altora.

Horoscop zilnic 10 ianuarie. Proiecte și planuri de viitor

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Venus în sectorul relațiilor tale, în trigon cu Marte, profită și dă frâu liber pasiunii, reconecteză-te cu partenerul și petreceți momente în doi. Acest aspect te ajută și să te înțelegi bine cu colaboratorii și partenerii de afaceri, să ajungeți la o viziune comună și să puneți la cale proiecte și planuri de viitor.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte din sectorul carierei are susținerea lui Venus din casa muncii și astfel se anunță o zi productivă din punct de vedere profesional. Vei reuși să rezolvi cu ușurință ceea ce până acum ți se părea greu, vei face față provocărilor și eforturile tal vor fi observate și apreciate de superiori.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, din sectorul iubirii, în trigon cu Marte, guvernatorul relațiilor tale, promite afecțiune, pasiune, trăiri intense în viața sentimentală. Pe de altă parte, aduce și foarte multă creativitate. Dacă ești singur, profită de acest context pentru a flirta, pentru a ieși la o întâlnire romantică. Lucrurile se pot lega destul de ușor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte, guvernatorul tău, și Venus, guvernatoarea relațiilor tale, iată se întâlnesc într-un trigon care promite pasiune și reconectare intimă cu partenerul. Pe de altă parte, vei observa că și relațiile de familie sunt mai apropiate și ajungi ușor la un numitor comun cu cei dragi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Marte în zona relațională și Venus în cea a comunicării, fii sigur că astăzi obții tot ce-ți dorești de la cei din jur cu multă ușuință. Rezolvi neînțelegeri mai vechi cu partenerul de viață, iar cu cei cu care lucrezi cazi de acord fără să faci compromisuri prea multe.

Horoscop zilnic 10 ianuarie. Creștere salariale

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevăd șanse de cretere a veniturilor și cel mai probabil este vorba de activități extraprofesionale sau de activiăți suplimentare care apar la locul de muncă. În cazul unor nativi poate fi vorba de o creștere salarială în urma unor modificări prvind activitatea lor profesională.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Venus în zoda ta, în trigon cu Marte din sectorul iubirii, ziua de astăzi îți aduce o stare de spirit foarte bună și mai mult chef de distracție, de a face lucrurile care cu adevărat te încântă. Este, de asemenea, un context favorabil pentru pasiune în cuplu, pentru flirt și intâlniri romantice.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Relațiile de familie par să se îmbunătățească remarcabil în această perioadă și reușești să treci peste niște situații din trecut care te-au măcinat. Reușești să ierți, să faci pace cu tine și chiar să te desprinzi de niște atașamente toxice care ți-au cam dictat atitudinea în ultima perioadă.

Horoscopul zilei de 10 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *