Horoscop zilnic 10 noiembrie. Relații tensionate, conflicte și neînțelegeri. Cei mai afectați nativi

Horoscop zilnic 10 noiembrie. Relații tensionate, conflicte și neînțelegeri. Cei mai afectați nativi

Horoscop zilnic 10 noiembrie. Aspectele tensionate nu s-au încheiat, și astăzi Mercur, planeta comunicării și a gândirii,din Scorpion formează un careu cu Saturn din Vărsător, aspect care ne cere cumpătare financiară și disciplină în administrarea finanțelor. Trebuie să avem grijă la dialogurile cu cei din jur, să ascultăm cu atenție ce ni se spune și, la rândul nostru, să fim atenți la ce transmitem. Putem avea tendința de a ne impune, de a abuza de autoritate și de a folosi cuvinte dure și tăioase. Putem avea parte de limitări și constrângeri financiare care vin din partea altora.

Horoscop zilnic 10 noiembrie. Zi solicitantă pentru Gemeni la locul de muncă

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Va fi greu să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață sau la o cale de mijloc în parteneriatele profesionale. Există riscul de a se naște tensiuni între tine și persoanele cu care împarți bani. Din cauza acestor neînțelegeri, s-ar putea să dezvolți niște frici cu privire la viitorul relației voastre.Evită să faci reproșuri partenerului și ascultă și varianta acestuia.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Mercur se află în sectorul relațiilor tale, iar careul cu Saturn poate aduce tensiuni cu partenerul de viață, dar mai ales conflicte cu cei cu care lucrezi sau alături de care ești implicat într-o colaborare profesională. De preferat ar fi să nu deschizi anumite subiecte de discuție care știi că aduc neînțelegeri. În plus, nu-ți va fi ușor să accepți excesele de autoritate ale celorlalți.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Azi se întrevede o zi destul de solicitantă la locul de muncă, dat fiind că Mercur, guvernatorul tău, se află în acest sector și în careu cu Saturn. Se întrevede un consum mare de energie, stres nervozitate, iar discuțiile pe care le porți cu colegii nu fac altceva decât să te agite și mai rău. S-ar putea să nu poți spune ceea ce ai de spus sau să faci greșeli de neiertat în dialoguri.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Mercur din sectorul iubirii se află în careu cu Saturn, guvernatorul relațiilor tale, aspect deloc plăcut pentru că poate aduce tensiuni în sfera sentimentală. Atmosfera dintre tine și persoana iubită sau copii va fi dificil de controlat și s-ar putea să ai senzația că între tine și cei dragi a apărut o prăpastie.Sunt doar trăiri de moment, așa că nu lua decizii importante.

Horoscop zilnic 10 noiembrie. Fecioarele, predispuse la conflicte

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Nu prea știi cum să gestionezi un dialog între familie și partener sau între tine și partener. Relațiile cu părinții sunt tensionate și nu veți ajunge la nici o viziune comună, iar în cuplu apar conflicte din cauza ideilor diferite pe care le aveți în legătură cu modul în care trebuie administrate anumite chestiuni de ordin gospodăresc.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se află chiar în sectorul comunicării, iar careul cu Saturn poate aduce conflicte la locul de muncă și mult stres și agitație mentală. S-ar putea să spui lucruri pe care mai târziu să le regreți, să fii mult prea incisiv în discursuri și să faci declarații care nu-și au rostul.Dacă ai de făcut o negociere, vei întâmpina obstacole sau constrângeri din partea celeilalte părți.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Mercur se află în sectorul tău financiar, iar careul cu Saturn îți poate aduce niște cheltuieli neinspirate. Trebuie să dai dovada de mai multă înțelepciuneși responsabilitate în legătură cu modul în care îți administrezi veniturile. Se întrevăd constrângeri financiare și nemulțumiri legate și de salariu. Evită investițiile riscante și speculațiile financiare.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Cu Mercur în zodia ta și în careu cu Saturn, azi trebuie să ai mare grijă la dialogurile pe care le porți. S-ar putea ca unele persoane, mai ales de la locul de muncă, să-ți interpreteze greșit afirmațiile pe care le faci astăzi. Ai grijă la tendința de a fi manipulator,ironic, de a-ți impune punctul de vedere și de a folosi cuvinte tăioase.

Horoscop zilnic 10 noiembrie. Capricornii, sfătuiți să nu ia decizii pe termen lung

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Cu Mercur în sectorul subconștientului și în careu cu Saturn, s-ar putea ca unele trăiri sau frustrări mai vechi să iasă la suprafață. Poți refula în momente total nepotrivite și recomandarea astrelor este să stai departe de persoane care știi că îți amplifică aceste trăiri interioare neplăcute.Din cauza unor dialoguri purtate te poți simți epuizat și fără energie.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Saturn, din ipostaza de guvernator al tău, aflat în careu cu Mercur, poate aduce unele discuții înțepătoare și reproșuri în grupul de prieteni. Ai mai multă grijă cui îți acorzi încrederea. Pe de altă parte, evită să iei decizii importante cu privire la proiectele tale pe termen lung. De altfel, dacă primești un nou proiect, analizează înainte riscurile și avantajele pe care le presupune.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta, iar Mercur se află în sectorul carierei, prin urmare se întrevăd conflicte cu superiorii și discuții care nu-ți sunt deloc pe plac. Va trebui să depui un efort mai mare să-i convingi pe ceilalți de abilitățile tale și încearcă să nu ai așteptări prea mari de la tine.De asemenea, încearcă să dai dovadă de responsabilitate în toate activitățile profesionale pe care le întreprinzi.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Te poți aștepta la unele blocaje în dialogurile cu reprezentantii instituțiilor statului. tot ce ține de discuții, acte, procese poate aduce complicații și stres. Nu este exclus ca unele informații sau documente ascunse să iasă acum la suprafață și să-și ceară o refacere a unei strategii. ai grijă la ceea ce spui pentru a nu îți cauza mai multe defavoruri.

Horoscopul zilei de 10noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

8.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.