Horoscop zilnic 10 octombrie 2022. Luna iese din faza de Lună Plină. Acest aspect va menține o atmosferă încordată și agitată VIDEO EXCLUSIV

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 10 octombrie
Horoscop zilnic 10 octombrie 2022. Luna iese din faza de Lună Plină. Acest aspect va menține o atmosferă încordată și agitată VIDEO EXCLUSIV

Luna va ieși din faza de Lună Plină pe care a format-o în zodia Berbec, însă își va continua tranzitul prin acest semn, aspect care va menține o atmosferă încordată, agitată și în continuare putem răspunde impulsului de moment. Putem iniția acțiuni noi cu mult curaj, însă de preferat ar fi să le analizăm pe toate părțile pentru a nu pierde energie inutil.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 10 octombrie 2022. Nativii Berbec sunt agitați, irascibili și mai puțin dispuși compromisului

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să ai parte de o serie de provocări personale care să te determine să faci niște schimbări în viața ta. Ești în continuare agitat, irascibil și mai puțin dispus compromisului. Ai grijă să nu-ți strici relațiile cu cei din jur din cauza atitudinii tale impulsive și greu de stăpânit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi îți vei stăpâni cu greu emoțiile și s-ar putea să răbufnești pe alocuri. Ești nervos, te simți mai obosit ca de obicei și nici starea de sănătate nu este cea mai bună, însă nici nu îți ridică probleme majore. Mai degrabă ar trebui să lucrezi la starea de spirit și să încerci să fii mai optimist. Poți observa o îmbunătățire a unei situații la locul de muncă.

 

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi nu spune prea multă bază pe prieteni pentru că s-ar putea să ai parte de unele mici dezamăgiri. De data asta nici nu vei fi înțelegător așa cum i-ai obișnuit, ba chiar le vei face unele reproșuri, cu atât mai mult cu cât ți-au dat niște planuri peste cap. În relațiile sentimentale s-ar putea să preferi să închizi ochii la unele greșeli ale persoanei iubite.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Săptămâna începe cu destul de multă agitație profesională la locul de muncă și s-ar putea să ai parte de conflicte cu superiorii. De data aceasta, s-ar putea să lași diplomația deoparte și să spui tot ce te deranjează din punct de vedere profesional. Pe de altă parte, îți vei căuta liniștea în mijlocul familiei și vei primi sprijin de la cei dragi.

Horoscop zilnic 10 octombrie 2022. Nativii Leu sunt sfătuiți să aibă grijă la dialogul cu cei din jur

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ai grijă la dialogul cu cei din jur și la tendința de a-ți impune părerile și principiile. S-ar putea să nu vezi foarte clar o situație sau să nu ai dreptate într-un context și să duci lucrurile la extrem, stricând astfel niște relații. Caută să obții informații cât mai complete și care pot fi demonstrate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Te preocupă o situație financiară și vei căuta diferite variante să o rezolvi cât mai corect. Nu este exclus ca din cauza banilor și cheltuielilor să ai parte de unele conflicte cu partenerul de viață sau cu persoane de la care aștepți o sumă de bani.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ziua de astăzi poate veni cu conflicte în relația cu partenerul de viață. Ești mai nervos decât de obicei, deloc dispus să lași de la tine. În plus, îți poți schimba atitudinea destul de des, aspect care să-l deranjeze pe partener. Nu este o zi bună pentru a semna contracte și a face negocieri.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Nu începi săptămâna cu o stare de spirit prea bună, ba chiar s-ar putea să te confrunți cu unele probleme de sănătate pe care le-ai tot ignorat. La locul de muncă poți fi mai conflictual cu colegii și capacitatea de concentrare va fi scăzută.

Horoscop zilnic 10 octombrie 2022. Nativii Capricorn pot avea conflicte în familie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea ca ziua de astăzi să vină cu o serie de regrete sentimentale, să iasă la suprafață nemulțumiri mai vechi și să-i faci reproșuri destul de dure partenerului. O serie de resentimente se pot activa și nu este exclus ca unii nativi să încheie relații care simt că nu-i reprezintă, mai ales dacă sunt la început.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conflictele cu familia pot continua și astăzi și se pot spune cuvinte dure, se pot face reproșuri și relațiile cu cei dragi se pot răci. Se pot activa o serie de orgolii și ambiții, nemulțumiri mai vechi și va fi aproape imposibil să se ajungă la o înțelegere.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai grijă în continuare la dialogul cu cei din jur pentru că ai tendința de a spune lucruri care dor, de a-ți folosi cuvintele pe post de gloanțe, și astfel de a strica relațiile cu cei apropiați. Sub impulsivitatea momentului, poți spune lucruri pe care ulterior să le regreți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să ai parte de niște probleme financiare sau de niște situații legate de bani care să-ți dea peste cap niște planuri. Nu este exclus să fii nevoit să faci niște cheltuieli destul de mari care, implicit, îți vor dezechilibra bugetul.

Horoscopul zilei de 10 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *