Horoscop zilnic 11 iulie. Principalele previziuni astrale. Mari câștiguri financiare pentru Scorpioni

Citește horoscopul zilei de 11 iulie și află ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 11 iulie. Principalele previziuni astrale. Mari câștiguri financiare pentru Scorpioni

Horoscop zilnic 11 iulie. Luna tranzitează astăzi zodia Săgetător și vom simți nevoia de afirmare, de comunicare, de a întâlni persoane de la care să avem ceva de învățat sau să aflăm lucruri interesante. Putem primi mesaje de la prieteni sau rude din străinătate, avem dispoziție de studiu, de a explora domenii noi.

Horoscop zilnic 11 iulie. Racii se afirmă la locul de muncă

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Cu Luna plasată în casa călătoriilor, s-ar putea să fii interesat să-ți programezi o călătorie, să vorbești cu persoane, care se află în străinătate sau să vrei să studiezi, să te informezi într-un domeniu de interes pentru tine. Posibil să fii mai apropiat și de partea spirituală, să mergi la, de exemplu, la biserică.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Cu Luna prin casa intereselor financiare, a taxelor și impozitelor, a moșternirilor, este posibil să fii interesat să rezolvi o chestiune financiară sau juridică, să intri în posesia unor sume ce ți se cuvin sau să returnezi o datorie.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Cu Luna prin casa relațiilor, stai la povești cu partenerul sau faceți planuri împreună, îți împărtășești sentimentele și îți dorești să existe mai multe zile, în care să petreceți mai timp unul alături de celalalt. Dacă ești singur, ieși cu prietenii și cere niște sfaturi legate de relații, în general.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

S-ar putea ca astăzi să-ți dorești să te afirmi la locul de muncă și să ai un randament ridicat intelectual. De asemenea, îți dorești să obții un acord din partea șefilor sau a persoanelor cu putere de decizie, într-un proiect pe care vrei să-l lansezi din toamnă.

Horoscop zilnic 11 iulie. Scorpionii se bucură de câștiguri financiare

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Cu Luna traversând casa iubirii, aventurii și distracției, s-ar putea să ai parte de o zi plină de evenimente în planul sentimental, dar și privind activitățile de relaxare: să mergi la plajă, într-o drumeție sau la un picnic cu prietenii.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Astăzi te preocupă mai mult activitățile gospodărești, cumpărăturile și rezolvarea unor chesiuni care au legătură cu casa și familia. Deasemenea, te afli față în față cu o propunere din partea șefilor, poate de a prelua noi sarcini și responsabilități de serviciu.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Dacă ai refuzat în trecut o colaborare, astăzi revine sub o altă formă și va fi mai bine plătită decât cea anterioară. Nu mai sta pe gânduri și acceptă, mai ales dacă vrei să-ți mărești veniturile. Planurile tale de viitor implică și niște cheltuieli mai mari, posibil cu o reamenajare a casei.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Cu Luna prin casa banilor, astăzi vin vești despre o mărire salarială. Modificarea nu va fi cu mult mai mare, însă va conta pentru tine să-ți rezolvi anumite chestiuni personale. Deasemenea, se întrevede și un bonus de performață, așa că gândește-te de acum cum vei administra banii suplimentari.

Horoscop zilnic 11 iulie. O zi plină de optimism pentru Săgetători

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, vei deborda de optimism, voie bună, încredere că lucrurile se vor rezolva așa cum îți dorești. S-ar putea pe seară să-ți aduni prietenii și să ieșiți în oraș, să-i molipsești și pe ei cu buna ta dispoziție.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

S-ar putea ca astăzi să te simți mai obosit sau să nu ai dispoziție de a socializa prea mult. Îți revin în minte acțiuni sau persoane din trecut, care te răscolesc din punct de vedere sentimental. În ce privește, rezolvarea sarcinilor curente, este posibil să le îndeplinești cu greu, să rezolvi doar urgențele.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Se anunță o zi în care vrei să socializezi mai mult decât să muncești și încerci să te sustragi de la multe dintre sarcinile pe care le ai. Colegii vor observa acest lucru și s-ar putea să intervină mici reproșuri. Norocul tău este că toată lumea este cu gândul la vacanță și nu te sancționează nimeni.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Chiar dacă apar mici conflicte sau tensiuni cu șefii sau cu colegii, lucrurile reintră imediat în normal, pentru că aspectele zilei aduc multă voie bună și abordarea problemelor cu mai multă detașare decât în altă zi.

Horoscopul zilei de 11 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!a

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *