Horoscop zilnic 11 noiembrie. Contexul astrologic este tensionat. Nativii care au parte de conflicte

Află ce îți rezervă astăzi astrele!
Horoscop zilnic 11 noiembrie. Contexul astrologic este tensionat. Nativii care au parte de conflicte

Horoscop zilnic 11 noiembrie. Astăzi se formează din nou un aspect tensionat pe cer, de această dată între Soarele din Scorpion și Saturn din Vărsător. Acest context astrologic ne poate poate aduce limitări, constrângeri, ne poate epuiza și ar trebi să încercăm să ne conservăm energia. S-ar putea să exagerăm cu autoritatea.

Horoscop zilnic 11 noiembrie. Zi tensionată pentru Tauri

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi nu te simți în apele tale și s-ar putea să fii trist, nefericit, să te simți neînțeles de persoana iubită și chiar să intri în conflicte cu aceasta. Poți avea parte de nemulțumiri financiare sau constrângeri care vin din partea altora. Nu este exclus sa ai parte de tensiuni și în grupul de prieteni.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Se întrevede o zi destul de tensionată, atât în relația cu superiorii, cât și în relația cu partenerul de viață. S-ar putea ca din cauza unor responsabilități profesionale prea mari să nu te poți ocupa de casă și familie. Superiorii pot cere de la tine mai mult decât poți oferi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ziua de astăzi poate fi copleșitoare și obositoare, cu multe sarcini și responsabilități cărora cu greu le vei face față. Poți avea senzația că cineva îți pune bețe în roate, că muncețti mai mult decât ceilalți și poți da naștere tensiunilor cu colegii.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevede o zi destul de dificilă în relația cu persoana iubită și asta pentru că nu veți reuși să ajungeți la un acord comun în privința petrecerii timpului liber. Dacă tu vei dori să te distrezi, să te dedici unor hobby-uri, partenerul s-ar putea să aibă cu totul alte planuri. Încearcă să nu cheltuiești pe fond emoțional.

Horoscop zilnic 11 noiembrie. Leii au parte de conflicte cu partenerul

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Se întrevăd în continuare conflicte în relația cu partenerul de viață, dar și în relația cu membrii familiei. S-ar putea că cei dragi să-ți impună anumite atitudini și viziuni cu care să nu fii de acord și astfel să izbucnească un conflict care să strice atmosfera în cămin.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dacă ai de făcut negocieri astăzi, acestea vor merge destul de prost și nu vor ieși așa cum ți-ai dorit. S-ar putea ca la locul de muncă să ai parte de blocaje și ideile tale să nu fie luate în calcul. Ai mai multă grijă la deplasări. Pe de altă parte, din cauza oboselii s-ar putea să renunți la niște planuri avute.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ar trebui să stai departe de speculații financiare, de cheltuieli majore și să nu te bucuri la câștiguri rapide. Pe de altă parte, atitudinea partenerului de viață, rece și rigidă, te poate prost dispune și nu este exclus să devii conflictual cu cei dragi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi nu te simți în apele tale și s-ar putea ca unele probleme de sănătate să-și facă simțită prezența. De asemenea, te poți simți obosit și incapabil să-ți desfășori activitățile programate. Ai impresia că orice ai face nu iese așa cum îți dorești.

Horoscop zilnic 11 noiembrie. Capricornii trebuie să aibă grijă la cheltuieli

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Starea de spirit nu este una tocmai bună și vei prefera să te retragi, mai ales că ești agitat și irascibil. S-ar putea ca o serie de frământări, griji și regrete să revină în mintea ta, însă oricât ți-ai dori să comunici cu cei din jur, să-ți spui of-urile, te vei simți blocat.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ar trebui să ai mai multă grijă la cheltuieli pentru că ai tendința de a face niște achiziții neinspirate. S-ar putea ca o plată pe care o aștepți să întârzie să-ți intre în conturi sau să pierzi niște bani din cauza prietenilor sau a unor proiecte în care te-ai implicat.

Citește și: Horoscop săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022. Eclipsă de Lună în zodia Taur. Nativii care primesc vești neașteptate VIDEO EXCLUSIV

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei te poate forța să ieși în față, însă de data aceasta va trebui să te bazezi doar pe tine și nicidecum pe ceilalți. Atenție la atitudinea impunătoare pe care o poți manifesta în relațiile cu partenerul sau cu colaboratorii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi s-ar putea să treci prin situații stresante, mai ales la locul de muncă. S-ar putea să fie nevoie să stai peste program sau să te dedici unor activități extra urgente care nu mai suportă amânare. Din cauza aceasta s-ar putea să te simți obosit, extenuat și să se manifeste niște afecțiuni mai vechi.

Horoscopul zilei de 11 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.