Horoscop zilnic 12 aprilie 2022. Zodia care începe o relaţie amoroasă secretă

Citește horoscopul și află ce au rezervat astrele pentru tine.
Horoscop zilnic 12 aprilie 2022. Zodia care începe o relaţie amoroasă secretă

Horoscop zilnic 12 aprilie 2022. Astăzi este cea mai importantă zi a anului 2022. Este ziua în care planetele Jupiter și Neptun formează conjuncția la grad perfect în zodia Pești. Această conjuncție se petrece o dată la 12 ani, dar în altă zodie. Ei bine, în zodia Pești nu s-a mai petrecut din 1856, prin urmare este o conjuncție unică în viața noastră și foarte puternică, dat fiind că ambele planete sunt în domiciliu, adică guvernatori ai zodiei Pești.

Efectele deja se resimt din martie și până în mai vor fi amplificate, dar conjuncția va acționa pe termen mult mai lung, până la 12 ani și va aduce schimbări benefice în viața noastră. Conjuncția Jupiter-Neptun vorbește despre miracole, despre vindecare și creștere spirituală, despre dizolvarea unor granițe care ne împiedică în evoluție.

Horoscop zilnic 12 aprilie 2022. Gemenii își schimbă locul de muncă

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Conjuncția Jupiter-Neptun îți aduce ocazia să mergi până în profunzimile ființei tale și să descoperi calea spre vindecare emoțională și spre creștere spirituală. Te poți vindeca de frici, de traume mai vechi, de vicii și obiceiuri toxice. Te poți conecta ușor la lumea nevăzută și poți primi mesaje prin vis de la Univers. Fii atent la sincronicitățile și coincidențele cu care ai de-a face zilele acestea. Ascultă-ți vocea interioară și nu te teme să ceri ajutor. Poate veni prin tehnici spirituale și remedii alternative. Poți descoperi că tu însuți ești un medium bun.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Pentru tine începe o perioadă în care te bucuri de popularitate, de aprecieri în cercurile pe care le frecventezi și, în plus, poți intra în noi anturaje, poți cunoaște noi persoane cu care să rezonezi la nivel spiritual, la nivel de idealuri și care să te inspire pe mai departe. Îți poți face planuri de viitor cu mai mult entuziasm și proiectele tale se vor bucura de succes. Se vor clarifica multe situații în relațiile tale, fie de prietenie, fie de asociere sau poți vedea mai clar cu ce proiecte mergi mai departe și la care renunți. Setează-ți intenții pozitive pentru viitor! Le vei materializa!

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în sectorul carierei tale și te stimulează să faci un salt profesional, să faci progrese pe o direcție profesională, cel mai probabil nouă. Este un moment de clarificări în ceea ce privește direcția în carieră și relația cu autoritățile din viața ta, fie că sunt șefi sau părinți sau alte persoane care se impun prin statutul și funcția lor. Poți căpăta mai multă vizibilitate și poți face pași către schimbarea statutului socio-profesional. Mulți nativi vor schimba radical profesia sau vor obține o funcție nouă. Pentru femeile Gemeni poate fi vorba inclusiv de căsătorie.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Pentru tine se deschide poarta spiritualității acum, deși cel mai probabil ai deschis-o deja. Acum poți să treci și să te conectezi cu sferele înalte, să faci un salt în conștiință. Îți cauți sensul vieții, începi o călătorie, care poate fi fizică sau spirituală. Ți se clarifică multe convingeri și principii de viață și se nasc noi credințe și sisteme de valori. Ai susținere să înveți lucruri noi, să explorezi, să descoperi noi domenii care să te atragă și către care să te îndrepți în viitor. Mulți Raci vor intra într-o etapă de reconversie profesională.

Horoscop zilnic 12 aprilie. Fecioarele pot începe o nouă relație

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Jupiter-Neptun vine cu energia transformării și te poate ajuta să dizolvi frici, dependențe, să scapi de atașamente emoționale toxice, însă este nevoie de o abandonare de sine, de o atitudine prin care lași destinul să intervină în viața ta, te predai, alegi să pierzi ceva pentru a câștiga altceva. S-ar putea ca zona de spiritualitate și misticism să te atragă mai mult ca niciodată. Pe de altă parte, este o perioadă în care ai parte de multe clarificări financiare și legate de viața intimă, poate de o relație secretă. Poți găsi rezolvări pentru a returna o datorie sau pentru a obține un credit, poți face o investiție, o afacere care-ți solicită multe resurse. Dacă ai avut parte de pierderi, acum le vei înțelege într-o altă cheie.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în sectorul relațiilor tale și aici apar marile schimbări. Acestea pot fi de multe feluri, în funcție de astrograma natală a fiecărei persoane. Poate fi vorba de curajul de a intra într-o nouă relație, poate fi vorba de curajul de a divorța sau de a te căsători. Mulți nativi își vor da seama în perioada următoare dacă sunt sau nu alături de partenerul potrivit. Șansele de a-ți întâlni sufletul pereche sunt mari acum. Pe de altă parte, poate veni cu clarificări profesionale, cu renunțarea la unele contracte și preluarea unora noi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Începi un amplu proces de vindecare, atât la nivel fizic, psihic, cât și spiritual și emoțional. Și se pot clarifica multe aspecte legate de sănătate, poate chiar un diagnostic cu care te confrunți de ceva vreme. În plus, ai șansa de a descoperi cele mai bune și eficiente remedii. Pe de altă parte, poți face schimbări profesionale, poți renunța la un loc de muncă pentru altul. Poți face schimbări legate de stilul de viață și chiar ar fi recomandat să începi o nouă rutină zilnică, mai echilibrată.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai parte de conjuncția Jupiter-Neptun în sectorul afectiv, deci pentru tine se deschide o perioadă de iubire, creativitate, o perioadă în care revelațiile artistice te pot ghida către noi proiecte. Vei căuta bucuria în viața ta și vei avea parte de multe clarificări sentimentale. Poate fi vorba de o nouă poveste de iubire sau de revigorarea actualei relații. Poate fi vorba de copii, poate iei decizia să devii părinte și chiar devii. Chiar și nativii care credeau că nu pot avea această bucurie, acum o pot trăi sub forma unui miracol. Dacă deja ai copii, poți să te bucuri de reușitele acestora. Pe de altă parte, ești atras de noi hobby-uri, de noi pasiuni și poți cunoaște persoane cu care să le împărtășești.

Horoscop zilnic 12 aprilie 2o22. Vărsătorii își rezolvă problemele cu banii

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în sectorul casei și familiei. Pentru tine poate aduce o serie de clarificări vizavi de relația cu familia și de relația ta cu ideea de familie. De aceea vor fi mulți nativi care decid să-și construiască un cămin de acum înainte. Situații care țin de casă se pot debloca, poți să-ți cumperi o locuință, să faci un credit imobiliar, să te muți din casa părintească sau chiar din țară. Mulți nativi se pot întoarce acum acasă, în țara de origine. De asemenea, poate alegi să faci o renovare în locuință.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o perioadă foarte bună pentru tot ce ține de comunicare, sub toate formele ei. În primul rând, în mintea ta se clarifică multe și poți lua niște decizii foarte înțelepte și de viitor. Ai susținere în proesul de învățare, în călătorii, în susținerea discursurilor, interviurilor și examenelor. Conjuncția Jupiter-Neptun îți aduce oportunitatea unor negocieri importante, dar și ocazia să cunoști oameni care să-și creeze un nou anturaj și cu care să fii pe aceași lungime de undă. Se clarifică neînțelegeri în relațiile cu rudele, cu frații și cu prietenii și poți rezolva situații ce țin de acte, poți obține avize și aprobări.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în sectorul tău financiar și aduce clarificări legate de bani, salariu, comisionae, venituri. Dacă ai avut parte de situații financiare mai dificile, acestea se pot rezolva pas cu pas. Ai nevoie să-ți construiești o realitate financiară solidă, să-ți schimbi modul în care-ți administrezi veniturile, de aceea s-ar putea să ai parte și de câștigri neașteptate, dar și de cheltuieli pe măsură. Un interes deosebit ar trebui să-l acorzi relației dintre partea materială a vieții și cea spirituală. De asemenea, poate ar trebui să-ți monetizezi talentele, să faci bani grație abilităților tale și astfel să-ți obții independența financiară. Conjuncția îți oferă ocazia să îți recâștigi încrederea în tine.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ești fără îndoială vedeta zilei și a acestei perioade care se deschide, dat fiind că Jupiter și Neptun, ambii tăi guvernatori, se întâlnesc în zodia ta. Este un moment în care te poți conecta la Divinitate, un moment care-ți oferă foarte multă încredere în tine și șanse către progres, personal, profesional și spiritual. Poți rezolva probleme de sănătate, te poți vindeca emoțional, poți face o curățenie interioară și poți avea în sfârșit curajul de a face o schimbare majoră în viața ta. Dacă ceva sau cineva te bloca, poți renunța la acel context. Vei simți că ai aripi și că poți să zbori foarte sus. Horoscopul zilei de 12 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *