Horoscop zilnic 12 august. Evenimente neașteptate și răsturnări de situație. Zodiile cele mai afectate

Aspecte astrale esențiale pentru toți nativii zodiacului
Horoscop zilnic 12 august. Evenimente neașteptate și răsturnări de situație. Zodiile cele mai afectate

Horoscop zilnic 12 august. Contextul astrologic de astăzi anunță Luna Plină din zodia Vărsător, un moment de o încărcătură emoțională mare, care poate veni cu evenimente neașteptate și răsturnări de situație. Din configurația astrală face parte și Saturn, planeta restricțiilor, care intră într-un careu cu Marte și Uranus, semn că vom fi impulsionați să facem schimbări radicale în viața noastră. Totodată, ne vom simți limitați, blocați, frustrați și anxioși. De asemenea, se pot încheia etape sau se pot culege roadele unor demersuri începute la Luna Nouă din Vărsător de la începutul lunii februarie.

Horoscop zilnic 12 august. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Plină din zodia Vărsător care se formează astăzi activează sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Se dinamizează axa sentimentală și nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație și-n planul amoros, dar și în legătură cu relațiile de prietenie și planurile și proiectele de grup. Careul pe care Saturn îl face cu Marte și Uranus aduce schimbări radicale în viața ta personală sau profesională.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale este activat astăzi, odată cu Luna Plină din zodia Vărsător, care poate aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri inițiate la începutul lunii februarie. Careul dintre Saturn, guvernatorul casei principiilor și credințelor, cu Marte și Uranus din zodia ta, poate aduce răsturnări de situație și evenimente neașteptate în planul personal.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care dinamizează sectorul asociat studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale, principiilor și convingerilor de viață. Din contextul astral face parte și Saturn, planeta restricțiilor, care intră într-un careu cu Marte și Uranus din casa subconștientului. Este posibil să-ți înveți niște lecții de viață, principiile tale să sufere modificări în urma unor experiențe mai puțin plăcute, dar ți se dă ocazia să te rupi de ceva ce te ținea ancorat în trecut.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Vărsător dinamizează sectorul intereselor financiare, al banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, moștenirile, taxele și impozitele. Pot avea loc încheieri de etape, dar și evenimente cu impact emoțional, pentru că Saturn intră într-un careu cu Marte și Uranus.

Horoscop zilnic 12 august. Rupturi în relațiile personale sau profesionale

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Axa relațională se dinamizează astăzi odată cu formarea Lunii Pline în zodia Vărsător. Pentru că ești unul dintre actorii acestui fenomen astral, Luna Plină formându-se pe casa relațiilor, iar Saturn intră într-un aspect dizarmonic cu Marte și Uranus din casa carierei și imaginii, este posibil să apară unele rupturi în relațiile tale personale sau profesionale, dar și răsturnări de situație.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Vărsător vine să dinamizeze casa muncii și sănătății. Fenomenul astral aduce încheieri de etape, de proiecte sau culegerea roadelor unor demersuri începute în februarie. Din configurația astrală face parte și Saturn în careul cu Marte și Uranus din casa credințelor și principiilor de viață, semn că vor exista unele schimbări radicale în felul în care abordezi munca, sarcinile și sănătatea.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează astăzi pe sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor și distracției vine cu încheieri de etape sau culegerea roadelor în domeniile enumerate, în funcție de ce ai însămânțat la Luna Nouă din 1 februarie. Totodată, aspectul dizarmonic care se formează între Saturn și conjuncția Marte- Uranus, vine să aducă transformări profunde în relațiile cu persoanele dragi din viața ta.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Fenomentul de Lună Plină, care se formează astăzi în zodia Vărsător, vine cu încheieri de etape sau finalizarea unor proiecte locative. Din contextul momentului face parte și Saturn în careu cu Marte și Uranus din casa relațiilor, semn că pot avea loc răsturnări de situație sau evenimente bruște în familie sau care au legătură cu partenerul și o mutare, o decizie radicală.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Evenimentul important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, negocierilor. Este un moment de încărcătură emoțională și comunicarea este importantă pentru tine în relațiile cu ceilalți, în special cu cei cu care desfășori activități. Grijă la deplasări, la negocieri și conflicte care pot rupe relații.

Horoscop zilnic 12 august. Cheltuieli neprevăzute

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează astăzi, dinamizează sectorul asociat banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Pot avea loc încheieri de etape sau să intri în posesia unor sume importante de bani. La fel de bine, poți avea și cheltuieli neprevăzute, să amâni o vacanță, pentru că ai alte priorități.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Evenimentul important de astăzi, respectiv Luna Plină din zodia Vărsător, te vizează în mod special pentru că se  formează în zodia ta, în casa personalității. Posibil să ieși mai mult în evidență, să-ți exprimi ideile originale, să impresionezi printr-un proiect. Pentru că Saturn face parte din configurația astrală și intră într-un careu cu Marte și Uranus, guvernatorul tău, din casa familiei, este posibil să apară surprize sau răsturnări de situație în relațiile cu unele rude. Starea emoțională poate fi destul de apăsătoare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Vărsător, respectiv în sectorul asociat subconștientului, introspecției și trecutului, vine să te invite la un bilanț. Posibil să apară o criză personală, să ai impresia că ești neînțeles, să te izolezi și să ai nevoie de detașare de factorii de stres, să faci pace cu trecutul. S-ar putea să te confrunți cu insomnii și chiar dureri de cap.

Horoscopul zilei de 12 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce ii făcea Carmen Iohannis lui Stephan Pelger. Designerul era tare dezamăgit: 'Ea are o...
Cântăreaţa de muzică populară care POZEAZĂ în ipostaze WOW! Ce s-a văzut în ultima fotografie,...
Bote, dezvăluiri șocante despre sinuciderea lui Pelger! Ce aflase înainte să se spânzure: „Treci peste”
Reghe, ofertat din Arabia Sauită! Anamaria Prodan îi negociază contractul
BOMBĂ la PRO TV. Busu a fost prins cu AMANTA și a DIVORȚAT! Adevărul a...
Un bărbat a fost sfâșiat ieri de un rechin. Rechinul a fost capturat ulterior
„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari...
Complet interzis în România, amendă de până la 5.000 de lei pentru românii care neglijează...
Ce s-a aflat despre suspectul căutat în cazul fetiței ucise și ascunse în canapea
Vedetele, în stare de șoc după moartea lui Stephan Pelger. Dezvăluiri și mesaje dureroase: «Aseară...
Fratele prințesei Diana rupe tăcerea. Mesajul dur transmis de Charles Spencer
Vestea momentului despre Schengen. Decizie crucială pentru România și Bulgaria
Pentru 4 zodii se vor vedea rezultatele muncii și a seriozității cu care ați tratat...
8 zodii vor cunoaște fericirea! Berbecii vor întâlni o persoană specială
„Nu că am nervi, bubui de nervi". Lidia Buble, incident neplăcut în vacanță! Artista a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *