Horoscop zilnic 12 ianuarie. Nativii Scorpion au toate motivele de bucurie. Ce veste mare primesc

Previziuni pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 12 ianuarie. Nativii Scorpion au toate motivele de bucurie. Ce veste mare primesc

Horoscop zilnic 12 ianuarie, ce se anunță pentru nativii zodiacului. Marte, planeta acțiunii, își încheie astăzi mersul retrograd prin zodia Gemeni, însă efectele retrogradării sale le vom mai resimți până pe 25 martie, când va ieși din această zodie. Marte a intrat aici pe 20 august și și-a început retrogradarea pe 30 octombrie, deci în următoarea perioadă vor fi reluate situații din această perioadă. Vom mai avea de-a face cu agitație mentală, însă de data aceasta vom vedea cât de cât mai clar cu ce ne confruntăm.

Horoscop zilnic 12 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte, guvernatorul tău, își oprește retrogradarea și acest aspect este benefic pentru tie, dat fiind că ți se limpezește mintea și poți lua decizii mai ușor, cu mai multă încredere în tine. Deplasările care au fost greoaie sau anulate, de acum se pot relua și, de asemenea, poți rezolva mai ușor situații care vizează actele sau poate dai un examen amânat.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Marte în mers direct în sectorul banilor, o serie de situații financiare se pot debloca și rezolva. Poți avea o perspectivă mai clară asupra câștigurilor tale, asupra modului în care faci bani și-ți administrezi bugetul. Nu este exclus ca în perioada următoare să-ți înlesnească niște câștiguri, poate chiar din colaborări.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tu ar trebui să te bucuri cel mai mult de încheierea retrogradării lui Marte în zodia ta pentru că scapi de multe confuzii, frământări, însă nu neapărat și de stările de agitație și irascibilitate. Acestea se pot amplifica, mai ales că și Mercur, guvernatorul tău, este retrogrd și te înfrânează. Acum însă nu vei mai ține furia și frustrările în tine, ci vei prefera să te exteriorizezi. Ai grijă, de asemenea, să nu-ți risipești energia alergând după mai multe obiective.

Horoscop zilnic 12 ianuarie. Important e să acționezi în direcția dorită

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cât Marte a fost retrograd s-ar putea să fi avut senzația că cei din jur au ceva cu tine, s-ar putea să te fi frământat mai mult, să fi avut dubii și temeri. Și profesional, fiind guvernatorul carierei tale, s-ar putea să-ți fi adus piedici și nemulțumiri. Ei bine, de astăzi vei vedea altfel lucrurile și vei avea mai multă putere interioară, energie, să acționezi în direcțiile dorite.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea ca în perioada de rergradare, relațiile de prietenie să fi trecut prin teste și să fi avut de învățat niște lecții. De asemenea, proiectele și planurile tale păreau că stagnează sau că nu ies așa cum ți-ai fi dorit. De astăzi te vei bucura de mai multă claritate în zona aceasta și vei scăpa de frustrările care păreau că te țin în loc.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte revine în mers direct în sectorul carierei, așa că multe situații profesionale care au stagnat se pot relua. Dacă te-ai temut de noi responsabilități, de preluarea unei funcții, de acum vei vedea altfel contextul și vei avea energia necesară să-ți atingi niște obiective. Atenție și la tensiunile cu superiorii care pot continua.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Marte direct vei ști exact ce nevoi intelectuale ai și ce trebuie să faci pentru a le onora. Poți da un examen și obține o diplomă, poți să te înscrii la cursuri și seminarii și te simți mai hotărât ca niciodată să faci pași în evoluți ta personală și profesională. De asemenea, o călătorie blocată sau amânată se poate petrece acum. Fiind și guvernatorul relațiilor tale, urmează o perioadă în care mai scapi de confuzii și poți lua decizii în cuplu.

Horoscop zilnic 12 ianuarie. Unele situații financiare își găsesc rezolvarea

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Și tu faci parte din nativii care au toate motivele de bucurie că Marte își încheie retrogradarea și asta pentru că îți este guvernator. Mintea se va clarifica, agitația interioară și lipsa de energie din ultimul timp vor mai dispărea. În plus, poți rezolva mai ușor situații financiare care te-au stresat până acum.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte își reia merul direct în sectorul relațiilor tale și te poți aștepta la o îmbunătățire a legăturilor cu ei din jur, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de partenerii profesionali. Se pot lămuri multe neînțelegeri și conflictele se vor diminua, însă nu vor dipărea.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Marte în mers direct vei observa o îmbunătățire, o detensionare a situației de la locul de muncă. Vezi lucrurile mai clar și nu mai simți obstacole, întârzieri și blocaje la tot pasul. Implicit frustrările și stresul se mai diminuează, dar ține cont că va urma o perioadă cu multă muncă. Va trebui să ai grijă și de sănătatea ta, dar și de a celor dragi.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte a fost retrograd în sectorul iubirii și s-ar putea ca mulți nativi să fi simțit o stare afectivă mai apăsătoare, de parcă nu ar fi avut chef de nimic, nimic nu i-a bucurat cu adevărat. Au fost probleme în viața sentimentală, în relația cu copiii, însă toate acestea se vor disipa odată cu revenirea la mers direct a planetei.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Problemele cu familia, neînțelegerile și nemulțumirile ultimei perioade se vor mai dizolva cu Marte în mers direct. Acum poți lua decizii legate de casă, de familie pentru că vei vedea mai clar niște situații personale. În plus, te vei mai liniști pe interior, agitația emoțională se va mai disipa.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *